076363950X - comenzi@komecosmetic.ro

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 250 lei

Search Facebook Instagram

Set 12 Fiole Tratament Facial BB-Glow Meso Serum MakeUp Dermawhite Lifting si Albire White Microneedeling Dr.Pen

Cod produs: 100109271 Adauga in wishlist
  • 400 lei


  • Livrare gratuită de la 300 lei detalii
  • Plăți sigure prin card sau ramburs
  • Gama de produse diversificata
  • Retur in 14 zile

DETALII PRODUS


Cartușele conțin adaos de fundație - fond de ten, combinat cu niacinamide și peptide pentru un efect eficient de strălucire și anti-îmbătrânire.

Acestea permit hidratarea instantanee a pielii, lăsând pielea să se simtă moale și plină.
Acest tratament este perfect pentru pielea uscată, deteriorată de soare, tonuri de piele pigmentate și inegale, piele obosită și sensibilă care necesită umiditate intensă.
Ampoules BB Glow sunt foarte bune pentru: hidratarea instantanee a pielii, asigurând un efect de lumină treptată, neutralizarea radicalilor liberi, restabilirea tenului radiant și chiar tonusului pielii, reducerea decolorației pielii, nu înfundarea porilor, spre deosebire de aplicarea cremelor BB sau a fondului de machiaj


WHITENING STEM CELL

AMPOULE DE CULTURĂ A CELULELOR STEMULUI WHITENING & WRINKLE conține componente ale multor plante și o varietate de ingrediente active care asigură pielii fermitate și vitalitate. Serul oferă pielii o hrănire perfectă, întărirea și strălucirea pielii mate. În plus, reduce porii și inversează simptomele îmbătrânirii foto. Pielea ta va iubi funcționalitatea celor două antirid și albire.

CUM SĂ UTILIZAȚI DURĂ TRATAMENTUL MTS

1. Alterați curățarea pielii exfoliați ușor celulele moarte cu exfoliant concepute pentru tratamentul MTS;

2. După aplicarea fiolei, efectuați tratamentul MTS pe piele folosind dispozitiv de mișcare cu ace sau role. Terminați în 2 - 3 minute;

3. Lăsăți fiolă pe piele și aplicați o mască de foaie pentru a calmă pielea;

4. După 10-15 minute, aplicați cremă regenerantă și protecție solară.

RECOMANDARE

1. Tratamentul MTS trebuie efectuat o dată pe săptămână cu utilizarea fiolelor serice;

2. Tratamentul cu MTS nu este recomandat mai mult de o dată pe săptămână;

3. Se recomandă de mai mult de 4-5 ori cu intervale periodice periodice;

4. Utilizați fiolă în mod frecvent zilnic pentru beneficii suplimentare ale pielii după tratamentul MTS.

SALMON DNA GOLD

Salmon DNA Gold - extrem de eficient pentru a rezolva problemele legate de îmbătrânirea pielii. Are un efect incredibil asupra creșterii celulare și a regenerării țesuturilor. Această este o formulă foarte eficientă pentru menținerea proprietăților antiinflamatorii ale pielii și pentru regenerarea sănătoasă a acesteia. Această fiolă este special concepută pentru procedurile de sistem de terapie Microneedling. S-a spus că ADN-ul de somon este foarte eficient în abordarea problemelor îmbătrânite ale pielii și s-a dovedit a fi atât eficient, cât și sigur prin clinici de dermatologie.
Repara și întinerește pielea din interior spre exterior. Are un efect uimitor asupra regenerării țesutului și asupra creșterii celulare. Acest ser conține 7 tipuri diferite de peptide și, de asemenea, 0,08 ml (1%) de PDRN pe 8 ml. PDRN ajută la vindecare și regenerare și este extras din spermă de salon. De asemenea, conține pulbere de aur pur de 99,9% (24k), care este foarte eficient în curățarea tenului și îmbunătățirea efectului de strălucire prin purificare.

AQUA STEM CELL

Formulă este formată din suc de frunze de Aloe Barbadensis, Extract de cultură de căluș Vitis Vinifera (struguri) și apă. Este excelent pentru hidratarea pielii uscate, datorită extractelor din plante. De asemenea, conține acid hialuronic care acționează că umectant și hidratant. Acesta trage umezeală în piele și oferă umiditate profundă.

STEM CELL

AC Stem Cell Gold - produs ideal pentru utilizatorii care suferă de acnee sau iritații ale pielii. Această fiolă conține acetilhexapeptidă-8 și RH Oligopeptida-1 care oferă beneficii anti-bacteriene, antiinflamatorii, vindecarea rănilor și regenerarea pielii și cresc elasticitatea pielii. De asemenea, conține 99,9% pulbere de aur pur de 24 K care ajută la purificarea și curățarea tenului.


PEPTIDE GOLD

Peptid Gold - ajută la reducerea aspectului ridurilor, la întărirea elasticității pielii și la promovarea regenerării pielii. Formulă conține peptide naturale care asigură elasticitatea și regenerarea pielii. De asemenea, conține adenozină, care este cunoscută sub numele de peptidă botox și este excelentă pentru reducerea ridurilor.
Acest produs pătrunde ușor și profund în piele și poate fi aplicat direct pe piele și corp.
1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Descriere Specificatii Review clienti

Suport telefonic: 0746562389

De luni pana vineri: 09:00 - 17:00

whatsapp