076363950X - comenzi@komecosmetic.ro

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 250 lei

Search Facebook Instagram

Aparat Epilare Definitiva Ice Platinium OPT IPL SHR E-light 300.000 Impulsuri, Epilare Laser Profesionala Salon Bellisima

Cod produs: 1002283 Adauga in wishlist
  • 25,999 lei
  • 14,999 lei

42%

  • Livrare gratuită de la 300 lei detalii
  • Plăți sigure prin card sau ramburs
  • Gama de produse diversificata
  • Retur in 14 zile

DETALII DESPRE PRODUS

 

SHR: penetrarea eficientă în adâncime a lungimii de undă profesionale  de îndepărtare a părului de 640 nm-1200 nm poate ajunge până la papilă și strălucește continuu pentru a se asigura că țesuturile țintă produc suficientă căldură care face că foliculii de păr și  celulele stem din jurul lor să își piardă activitatea până când foliculii de păr se atrofiază și firele de păr încetează să crească; Cea mai recentă tehnică cu un singur impuls și operațiunea de operare a capului de contact cu safirul și răcirea funcționează simultan, nu numai că au un efect bun pe termen lung în îndepărtarea părului, dar protejează și țesuturile normale ale pielii de vătămări și îi fac pe clienți să se simtă mai confortabil în timpul operației.   

Miezul SHR  este capabil de un control precis al fiecărui puls, iar energia fiecărui puls nu are un  efect de atenuare asupra pielii noastre, tocmai pentru că aceasta va forma o energie a pulsului perfectă, va elimina primul impuls E light IPL vârfuri de energie înaltă, unul câte unul, o atenuare a energiei sub-impuls  a dezavantajelor acestei tehnologii, ceea ce face că SHR a avut un efect special în tratamentul  unei îmbunătățiri semnificative a celor de mai sus, îndepărtarea părului, aspectul de întinerire a pielii. 

 

OPT(SHR) utilizează energie lentă și egală. Filtrul special tăiat are o lungime de undă de 950-1200 nm, care este inutilă la tratament și absoarbe apa pentru a face pacientul să se simtă nedureros. Sistemul combină tehnologia laser și beneficiile metodei luminii pulsate, obținând rezultate practic nedureroase. Chiar și firele de păr care până acum erau dificil sau chiar imposibil de îndepărtat, acum pot fi tratate. „În mișcare” reprezintă o descoperire în îndepărtarea definitivă a părului cu ajutorul tehnologiei ușoare. Tratamentul este mai plăcut decât cu sistemele convenționale și pielea ta este mai bine protejată.

Lumina intensă pulsată este o tehnologie în care lumina este transformată în energie termică. Tratamentele sunt ca o lampă bliț foarte puternică a camerei care este ținută de piele. Undele de lumină selectate vizează cromofori (pigmenți de culoare), cum ar fi melanina în pete maro și pistrui; și cum ar fi hemoglobina în vasele de sânge sparte sau difuze. Undele luminoase pot viza, de asemenea, molecule de proteine ​​specifice din bacteriile acneice și din colagen. IPL tratează toate afecțiunile fără a afecta suprafața pielii.

 

Domeniul de aplicare:

A. Îndepărtați pistruii, petele solare, petele de vârstă și acneea; 

B. Micsorarea dialării vasculare faciale; 

C. Întinerirea pielii: netezește pielea, îndepărtează ridurile și liniile fine, redă flexibilitatea și tonusul pielii 

D. Îndepărtarea părului: Îndepărtează părul de pe orice zonă a corpului; 

E. Strângerea pielii și reducerea ridurilor mai profunde; 

F. Remodelarea contururilor feței, reconstrucția figurii corpului; 

G. Îmbunătățește metabolismul pielii, albirea pielii; 

H. Rezistă la fața și corpul să devină decrepite

 

OPT SHR îndepărtarea permanentă a părului;

- Întinerirea pielii, eliminarea ridurilor și eliminarea pigmentilor;

- Îmbunătățirea tonusului pielii: moale, fragedă, delicată și elastică;

- Luminarea și albirea tenului închis: culoarea pielii și culoarea uniformă;

- Îndepărtarea pigmentului și a cicatricii: îndepărtarea pistruilor, pigmentarii datorate razelor uv solare etc.;

- Îndepărtarea acneei și a pigmentarii;

- Îndepărtarea leziunilor vasculare și a vaselor de sânge sparte. 

 

Caracteristici:

1. Lungimea de undă diferită a filtrelor echipate face că operația să fie mai targhetata și mai precisă;

2. Tehnologie RF anti-îmbătrânire profesională;

3. Siguranță și comoditate la utilizare.

 

Îndepărtarea părului:

SHR înseamnă Super Hair Removal - această este cea mai recentă tehnologie de epilare definitivă (îndepărtarea permanentă a părului), tratamente de fotorejuvenare, tratarea pigmentatiei, capilarelor sparte și a acneei.

Sistemul combină tehnologia laser cu beneficiile luminei pulsatile pentru a obține o îndepărtare practică a firelor de păr nedorite.

SHR reprezintă o revoluție în îndepărtarea permanentă a părului. Procedura este mai plăcută decât în cazul sistemelor convenționale, iar pielea rămâne mai bine protejată.

 

Tehnologia laser și IPL în comparație cu SHR:

Tehnologiile tradiționale cu laser sau IPL utilizează impulsuri scurte de aproximativ 2-300 de milisecunde, folosind o cantitate imensă de energie (12-120 jouli) pe centimetru pătrat. Energia este transportată la rădăcina părului prin melanină, unde se produce o căldură de 65-72 Celsius. Energia ajunge la baza foliculului de păr numai prin melanină. Dar, pielea și globulele roșii au un coeficient de absorbție similar cu melanină și, prin urmare, absorb nivelurile ridicate de energie produsă de tehnologiile laser și IPL.

Tehnologiile convenționale, altele decât SHR, transferă pur și simplu energia prin melanină către foliculul de păr. Tehnologia SHR, pe de altă parte, utilizează melanină că pe un conductor doar parțial (50%) și transferă cu grijă energia prin piele și prin această ajunge la foliculii de păr. Cercetările arată că un proces de încălzire mai lent, dar mai lung, este semnificativ mai eficient pentru îndepărtarea permanentă a părului decât ar fi un nivel ridicat și scurt al energiei. În consecință, în tehnologia SHR, energia a trecut prin țesut de câteva ori cu concentrație scăzută, dar cu o rată de repetiție mai mare. Asta înseamnă obținerea unor rezultate mai bune fără arderea pielii.

Tehnologia aparatului de îndepărtare a părului SHR profesional este de ultima generație: energie optică + răcire epidermică.

Tehnologia este energia din IPL care acționează pe adâncimea de 15 mm a suprafeței dermului, plus RF pentru a preveni creșterea părului fără a răni glandele sudoare.

În mod natural, părul nu va mai crește niciodată din foliculii de păr închiși. În general, există 3 cicluri de creștere a părului:

Faza de creștere, faza de maturitate, faza de adormire și tratamentul vor fi cel mai eficient în faza de creștere a părului, astfel încât pacienții trebuie să facă tratamentul când firul începe să crească.


Cum se realizează epilarea?

Se aplică un gel conductor pe suprafață dorită și se trece cu SHR - aplicatorul de 6-10 ori pe suprafață pregătită.


Cât durează o ședință de epilare shr?

De la 15 min la 2 ore în funcție de suprafață epilată.

 

Informații importante înainte de epilarea definitivă:

- Trebuie să vă epilați cu lama de ras seară înainte de ședința de epilare;

- Nu folosiți parfumuri, creme, uleiuri, produse cosmetice înainte de epilare;

- Informați-vă dacă aveți dezechilibre hormonale;

- Nu se folosesc creme autobronzate înainte de tratament;

- Evitați expunerea directă la soare două săptămâni înainte și două după ședința de epilare. 

 

Contraindicații:

- Cancer;

- Femei însărcinate;

- Diabet;

- Dereglări hormonale;

- Epilepsie;

- Piele bronzată excesiv;

- Probleme ale pielii (psoriazis, alunițe, tatuaje se pot acoperi cu un creion alb). 

 

Avantajele epilării definitive:

- În proporție de 90% sunt mai puține șanse să existe fire crescute sub piele;

- Numărul ședințelor cu IPL este redus (6-12 ședințe);

- Rezultatele sunt vizibile după a 2a, a 3a ședința;

- IPL folosit corespunzător nu arde pielea. 

 

Interval ședințe epilare definitivă

La primele 3-4 ședințe intervalul este de 4 săptămâni, după care datorită creșterii lente a părului intervalul crește la 6-10 săptămâni, ulterior ajungându-se la 3-4 luni, iar ședințele de întreținere se vor efectua la un interval de 6-12 luni.

Atenție! Rezultatele pot diferi de la persoană la persoană


RF SKIN REJUVENATION

Tehnologia de răcire RF-surface-touch care elimină disconfortul și complicațiile prin căldură ridicată emisă de IPL. Prin urmare, efectul și siguranță E-light creează un progres tehnologic.

 

 

 

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Descriere Specificatii Review clienti

Suport telefonic: 0746562389

De luni pana vineri: 09:00 - 17:00

whatsapp