076363950X - comenzi@komecosmetic.ro

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 250 lei

Search Facebook Instagram

Aparat 5in1 Crestere a Parului, Laser Regenerare Capilara 190 DIODE LASER 650nm Laser Hair Regrowth Led Light, Ecran tactil color LCD rotativ de 8 inchi, Terapie cu Laser de Nivel Scazut

Cod produs: 10026863 Adauga in wishlist
  • 44,999 lei
  • 24,999 lei

44%

  • Livrare gratuită de la 300 lei detalii
  • Plăți sigure prin card sau ramburs
  • Gama de produse diversificata
  • Retur in 14 zile

DETALII DESPRE PRODUS


Ce este aparatul de creștere a părului cu laser?

Apratul de creștere a părului cu laser folosește o iradiere laser cu bioenergie și ultra-puls directă pe zona afectată de cădere a părului. Prin lungimea de undă laser 650nm și rolul energiei multiple de a activa celulele foliculului de păr care se micșorează, îmbunătățește alimentarea cu sânge în jurul capilarelor, circulația sângelui în jurul foliculului de păr a accelerează la mai mult oxigen.


Ce este Bioenergia?

Este terapia bazată pe forța câmpului energetic și se realizează prin pase magnetice cu ajutorul mâinilor, cu sau fără atingere. Fiecare organism viu are un câmp electromagnetic. Energia electromagnetică sau bio-câmpul nostru, acel strat „de lumină” care ne înconjoară corpul și pătrunde prin el în același timp.


Rolul Bioenergiei

Bioenergia are rolul de a hrăni sau de a energiza corpul fizic, dar, în același timp să îl protejeze. Bioenergia operează prin acest câmp, recunoscându-l că fiind o forță vie, ce stă la baza bunăstării ființei fizice. Bioenergia lucrează direct cu energiile subtile, care orchestrează sănătatea, emoțiile și comportamentul uman.


Ce se ştie despre bioenergie ? 

Această practică este cea mai veche modalitate de vindecare și este recunoscută de către toate culturile de-a lungul civilizației. O ‘atingere’ umană caldă a avut și va avea mereu proprietăți vindecătoare.

Aplicațiile bioenergiei se extind dincolo de restabilirea sănătății. Este apreciată și în întreținerea corporală, mentală, sau psihică, având un puternic efect asupra concentrării, eficacității, vitalității și creativității.

Că un bun complement pentru alte metode de îngrijire medicală și un complex sistem de întreținere, bioenergia poate aborda de la boli fizice și tulburări emoționale sau psihice, la conferirea unui înalt nivel de performanță și menținerea unui tonus ridicat.

 

Caracteristicile aparatului de creștere a părului cu laser:

1. Efectul tratamentului este bun;

2. Efect confortabil și fără durere;

3. Sigur și de încredere. 


Principiul aparatului de creștere a părului cu laser

1. Accelerează circulația sângelui a părului, îmbunătățește regenerarea fibrelor de colagen, promovează metabolismul.

Laserul poate crește activitățile țesutului subcutanat adenozin trifosfat (ATP), adenozin trifosfat este între capacitatea de transmitere celulară a capacității de transmisie în principal mediu, promovează metabolismul organizației. Deci, laserul poate ajuta la îmbunătățirea circulației sângelui, produce oxigen și substanțe nutritive în foliculul de păr, obține efectul căderii părului.

2. Regleaza secretia de ulei.

Prea mult ulei cauzează căderea părului, motivele excesului de secreție de ulei este principalul motiv al glandelor sebacee, iar uleiul conține doi hidrogen testosteron (DHT) va face foliculul de păr mic, chiar și atrofia, provoca căderea părului. Laserul poate reduce și controla secreția de ulei, îmbunătăți căderea părului.

 

Funcțiile aparatului de creștere a părului cu laser:

1. Accelerează creșterea părului;

2. Sănătatea scalpului;

3. Întărește elasticitatea părului;

4. Crește densitatea părului;

5. Părul cu creștere mai rapidă;

6. Accelerează micro-circulația sângelui. 


BIO cap

Micro-frecvența curentă de lumină roșie caracteristici îmbunătățește sângele și micro-circulația limfatică,. Micro-curent accelerează activarea eficientă a celulelor circulației sanguine a scalpului, îmbunătățește  metabolismul, curăța meridianele, masează scalpul pentru a produce stimulare micro-electrică pentru a stimula vitalitatea foliculului de păr, mediu de creștere a părului optimizat pentru a promova absorbția scalpului de oxigen și energie, astfel încât să se realizeze scopul creșterii părului. Pentru metabolism, reglați sistemul nervos, îmbunătățește circulația sângelui pentru a produce efecte benefice.


Pieptene de înaltă frecvență

1. Pieptene de înaltă frecvență folosit electroterapie va juca rolul pentru creșterea părului capului, anti-oprire, reparare.

2. Electroterapie utilizarea ozonului generat de efectul bactericid pieptene.

3. Capul pieptene electroterapie poate regla secreția de ulei, îmbunătăți calitatea părului, întărește părul, densitatea și elasticitatea părului.

4. Pieptene de electroterapie cu microcurent de înaltă frecvență prin microcurent de puls de înaltă frecvență, stimul micro-electric pentru scalp, ucide bacteriile și stimulează vitalitatea foliculilor de păr, îmbunătățind  astfel creșterea părului.


Pulverizator

Produs tonic pentru păr cu pulverizare convenabilă și care ajută la absorbția rapidă. 


Analiza părului

200x luptă de păr pentru testarea părului, pentru a ști ce tipuri de probleme are părul.


Laser

Activează celulele papilei dermice ale foliculului de păr atrofic, recreșterea părului.


Cap de masaj

Masaj pentru stimularea scalpului, activarea celulelor, îmbunătățește circulației sângelui la cap. 


5 in 1 650nm Laser Hair Regrowth Led Light Diode Hair Loss Treatment Laser Hair Growth System for grow beauty salon

5 in 1 650nm Laser Hair Regrowth Led Light Diode Hair Loss Treatment Laser Hair Growth System for grow beauty salon

5 in 1 650nm Laser Hair Regrowth Led Light Diode Hair Loss Treatment Laser Hair Growth System for grow beauty salon

5 in 1 650nm Laser Hair Regrowth Led Light Diode Hair Loss Treatment Laser Hair Growth System for grow beauty salon

5 in 1 650nm Laser Hair Regrowth Led Light Diode Hair Loss Treatment Laser Hair Growth System for grow beauty salon

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Descriere Specificatii Review clienti

Suport telefonic: 0746562389

De luni pana vineri: 09:00 - 17:00

whatsapp