076363950X - comenzi@komecosmetic.ro

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 250 lei

Search Facebook Instagram

Aparat 2in1 Endoroller Endomasaj si Vacuum StarV Body Conturing, Reducere celulita, Tonifiere Remodelare EndoVac

Cod produs: 10026727 Adauga in wishlist
  • 21,999 lei
  • 19,999 lei

9%

  • Livrare gratuită de la 300 lei detalii
  • Plăți sigure prin card sau ramburs
  • Gama de produse diversificata
  • Retur in 14 zile

DETALII DESPRE PRODUS

 

Remodelarea corporală este un proces care implică modificarea aspectului și compoziției corpului pentru a atinge o formă mai dorită și sănătoasă. Acest lucru poate include pierderea în greutate, tonifierea mușchilor și reducerea grăsimii corporale. În general, acest proces implică o combinație de exerciții fizice, alimentație sănătoasă și alte metode, cum ar fi antrenamentele de rezistență și cardio, yoga, pilates sau chiar intervenții chirurgicale cosmetice.

Beneficiile remodelării corporale sunt multiple și includ îmbunătățirea stimei de sine și încrederea în sine, creșterea nivelului de energie și îmbunătățirea sănătății generale. Pierderea în greutate și reducerea grăsimii corporale pot reduce riscul de afecțiuni precum diabetul, bolile de inimă și hipertensiunea arterială. De asemenea, tonifierea mușchilor poate îmbunătăți postura, flexibilitatea și forța, contribuind la prevenirea leziunilor și îmbunătățirea performanței fizice. 

Remodelarea corporală poate fi un proces provocator și necesită angajament și disciplină pe termen lung. Cu toate acestea, beneficiile pe care le oferă pentru sănătatea fizică și mentală pot face efortul să merite. Este important să se adopte o abordare echilibrată și sănătoasă, evitând dietele extrem de restrictive sau antrenamentele excesive, și să se caute întotdeauna sfatul unui profesionist în domeniul sănătății și fitnessului pentru a dezvolta un plan personalizat și sigur.

Endomasajul: Este o tehnică de masaj profund care se concentrează pe stratul profund al țesutului conjunctiv și pe mușchi, utilizând mișcări ritmice și presiune controlată. Scopul endomasajului este de a îmbunătăți circulația sângelui și limfatică, de a reduce celulita, de a tonifia și de a remodela corpul. Endomasajul poate fi efectuat manual sau cu ajutorul dispozitivelor speciale care utilizează tehnologii de rulare, vibrare sau vacuum.


Terapia cu vacuum 

Este o tehnică non-invazivă care folosește aspirația controlată pentru a stimula circulația sângelui și limfei și pentru a îmbunătăți aspectul pielii. Terapia cu vacuum poate fi folosită în tratamentele de reducere a celulitei, în tratamentele de remodelare corporală și în tratamentele faciale. Aceasta poate ajuta la eliminarea toxinelor din țesuturi, la îmbunătățirea texturii pielii, la tonifierea țesuturilor și la reducerea aspectului de “coajă de portocală” asociat cu celulita.

Aceste tehnici și dispozitive pot fi utilizate individual sau combinate în tratamentele de înfrumusețare și remodelare corporală, în funcție de nevoile și obiectivele individuale ale fiecărui client. Este recomandat să consulți întotdeauna un specialist calificat înainte de a începe orice tratament pentru a determina ce opțiuni sunt potrivite pentru tine și pentru a asigura siguranța și eficacitatea procedurilor.

 

Reducerea celulitei se referă la procesul de reducere a aspectului și severității celulitei, care este o afecțiune comună caracterizată prin aspectul de "coajă de portocală" sau "pielărie de cartofi" a pielii, în special în zonele coapselor, feselor, abdomenului și șoldurilor. Celulita apare atunci când grăsimea subcutanată se împinge prin țesutul conjunctiv sub piele, dând naștere la aspectul neuniform și grumos al pielii.

 

Există mai multe metode și tratamente disponibile pentru reducerea celulitei, inclusiv:

- Masajul și endomasajul: Tehnicile de masaj profund, cum ar fi endomasajul, pot ajuta la îmbunătățirea circulației sângelui și limfatice, la reducerea retenției de lichide și la stimularea drenajului limfatic, ceea ce poate reduce aspectul celulitei.

- Terapia cu vacuum: Utilizarea dispozitivelor de vacuum pentru a stimula circulația sângelui și pentru a reduce aspectul celulitei prin îmbunătățirea drenajului limfatic și a texturii pielii.

Este important să ții cont că reducerea celulitei poate necesita un angajament pe termen lung și o abordare holistică care include exerciții fizice regulate, o alimentație sănătoasă și utilizarea tratamentelor adecvate în funcție de nevoile și preferințele individuale. De asemenea, este recomandat să consulți întotdeauna un specialist înainte de a începe orice tratament pentru celulită pentru a determina ce opțiuni sunt potrivite pentru tine și pentru a asigura siguranța și eficacitatea procedurilor.

 
1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Descriere Specificatii Review clienti

Suport telefonic: 0746562389

De luni pana vineri: 09:00 - 17:00

whatsapp