076363950X - comenzi@komecosmetic.ro

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 250 lei

Search Facebook Instagram

Aparat 3in1 40Khz Cavitatie in vid, Ultrasunete, Lifting, Slabire in greutate, Indepartare celulita, Slabire Rapida, Radiofrecventa Profesional Salon LA101

Cod produs: 1002127 Adauga in wishlist
  • 2,999 lei
  • 1,599 lei

46%

  • Livrare gratuită de la 300 lei detalii
  • Plăți sigure prin card sau ramburs
  • Gama de produse diversificata
  • Retur in 14 zile

DETALII DESPRE PRODUSCavitație cu ultrasunete

Un generator de cavitație cu ultrasunete se bazează pe rezonanța undelor de presiune, undele ultrasunete sunt conduse prin piele, pătrund direct în țesutul adipos și îl descompun în bucăți mici producând micro-bule care transformă grăsimea într-o substanță lichidă.

Cu o sondă puternică, cavitație cu ultrasunete 40000 HZ emite pentru a vibra celulele grase la viteză maximă și pentru a produce numeroase buzunare de aer vid în interiorul și în afară celulelor grase, impact puternic asupra celulelor grase pentru a genera explozie introvertită și a dezintegra trigliceridă în glicerol și liber acizi grași. Apoi, undele RF cu frecvența de 1MHZ sunt utilizate pentru epuizarea glicerolului integrat și a acizilor grași liberi prin circulația hepatoenterala. În cele din urmă, RF în vid și electrodul energetic sunt utilizate pentru poziționarea și strângerea grăsimilor. În fizică, este cunoscută sub numele de cavitație. Microporea introvertită - explozie în interiorul și în exteriorul celulelor poate duce la o mișcare moleculară îmbunătățită și un nivel de energie mai ridicat și acest lucru va determina în cele din urmă ruperea celulelor de grăsime și, astfel, obține efectele remodelării corpului și pierderea în greutate.


RF

Folosind tehnologia unică de încălzire adâncă (tehnologia cu plasmă cu radiofrecvență), schimbă rapid polaritatea câmpului electric, care atrage și respinge alternativ electronii și ionii încărcați în derm și țesutul subcutanat. Că poate modifică formarea colagenului și încurajează migrarea fibroblastelor și depunerea de colagen nou.

Energia RF pură este folosită pentru a trata laxitatea pielii prin strângerea fetei și este cea mai potrivită pentru pacienții cu o înăbușire ușoară a țesuturilor faciale, de obicei cei treizeci plus. Se folosește în mod obișnuit pentru tratarea zonei frunții (ridică sprâncenele și întărește pielea frunții), sub ochi (îngroașă pielea și întărește și ridică pielea obrazului superior), obrajii (ridică ușor și diminuează porii măriți), față mijlocie, linia maxilarului, și gâtul (întărește pielea și diminuează încrețirea gâtului).


Funcții:

- Vibrație rapidă a adipocitelor, producând nenumărate pungi de vid în interiorul și în afară celulelor. Corpul consumă în mod normal și apoi este expulzat din organism.

- Oferă oxigen pielii și nutriție organică, îmbunătățește funcția celulelor, promovează circulația sanguină și limfatică, activează metabolismul, îndepărtează și înmoaie țesutul de coajă de portocală, astfel încât să se obțină un efect cosmetic de slăbire și cosmetică.

Utilizarea tehnologiei cu ultrasunete, poate fi vizată la explozia obezității, în utilizarea procesului, fără deteriorarea vaselor de sânge, a nervilor și a țesuturilor.

- Întregul proces este finalizat fără intervenții chirurgicale și anestezie. Confortabil, nedureros, sigur pe parcursul tratamentului.

- Riscul de a nu avea efecte secundare și de a crește în greutate este destul de evident. Tratamentul non-invaziv nu afectează muncă și viața normală. Nu va provoca sângerări, umflături.


Caracteristici:

1. Reducerea grăsimilor și remodelarea corpului;

2. Intensitate reglabilă;

3. Energie scăzută și frecvență înaltă, sigură și eficientă;

4. Aplicabil pentru față, gât, burtă, talie, coapsă, gambe și feșe;

5. Pielea fermă a ochilor, ridurile netede ale ochilor, cercurile negre ale ochilor estompate;

6. Micșorează porii, strânge pielea, îndepărtează bărbia dublă;

7. Promovează metabolismul, îmbunătățește luminozitatea pielii;

8. Echipat cu 3 sonde funcționale pentru tratarea diferitelor părți ale corpului și asigură o eficacitate ridicată;

9. Cavitația cu ultrasunete 40k;

10. Îndepărtează ridurile faciale, pistruii faciali, elimină celulita suplimentară de grăsime, pielea devine mai albă și netedă;

11. Dizolvă grăsimea, drenajul limfatic, îmbunătățește circulația sângelui, accelerează descompunerea grăsimilor, vă permite să păstrați o siluetă a corpului.


Tratamentul cu ultrasunete este destinat în special tratamentelor corporale legate de:

- Atenuarea nodulilor anticelulitici și reconturarea adipozitatilor localizate, obținute prin acțiunea mecano-termică ce le dizolvă și le face mult mai ușor de eliminat din organism.

- Îmbunătățirea elasticității țesuturilor.

- Pătrunderea în profunzime a produselor profesionale aplicate cum ar fi creme și loțiuni de remodelare, cu efect anticelulitic, pentru fermitate sau anti vergeturi.

- Accelerarea circulației sanguine și a hidratării în profunzime a pielii.

- De asemenea, ultrasunetele sunt folosite în tratamentele faciale pentru ochi și contur facial, lifting facial, anticearcan, depigmentare, prin eliminarea acumulărilor de melanină.

- Ultrasunetele permit introducerea profund în straturile pielii a substanțelor active, indiferent de prezentarea lor (creme, fluide , geluri, seruri), fiind o metodă fără contraindicații.

- Ultrasunetele creează micro-vibrații invizibile, localizate profund în interiorul celulelor, spărgând depozitele de grăsime calcifiate.

- Undele ultrasonice vibrează de un milion de ori pe secundă, ducând la efecte de curățare a grăsimilor și de încălzire. Tratamentele cu ultrasunete simulează efectul unei diete, prin topirea grăsimilor și eliminarea acestora din organism.

- Masajul ultrasonic penetrează în grăsimea subcutanată între 4 și 5 cm sub piele, creând același efect că cel al unei diete. Efectul similar unei diete este dat de arderea grăsimilor subcutanate cu energie cinetică ce utilizează micro-vibrații.

Tratamentul sonic se poate aplica pe toate zonele ce necesită slăbire: abdomen, șolduri, fund, coapse, brațe, barbie, etc.


Tratamentul cu ultrasunete ajută la dispersarea grăsimilor, la tratarea acneei, având următoarele acțiuni și efecte:

- Presiune acustică cu acțiune mecanică: emisia sonoră creează o alternare de presiune și depresiune asupra pielii, realizând un micro masaj;

- Exfolierea neagresivă vibrațiilor sondei;

- Sonoforeză, presiune acustică directă exercitată de undele acustice care traversează gelurile bioactive, vehiculând moleculele active din produsele folosite, produsele aplicate aproape că se vor - evapora sub acțiunea ultrasunetelor;

- Efect defibrozant pentru tratarea ridurilor și vergeturilor;

- Efect de stimulare metabolică acțiunea energiei sonore are un rol important asupra activării metabolismului celular, producerea de colagen. Prin acțiunea termică, activează micro-circulația, iar presiunea acustică provoacă o vaso-dilatație a rețelei microcirculatiei cutanate;

- Stimulează eliberarea toxinelor din celule și transferarea lor în sistemul limfatic;

- Micșorează timpul de vindecare în cazul fracturilor osoase.

 

Beneficii:

- Cu cele 2 piese mai mici, puteți trata zonele sensibile ale ochilor și obrajilor, iar piesa de mâna mai mare poate fi utilizată pentru tratamentele de modelare corporală.

- Efectele benefice ale ultrasunetelor ajută la obținerea ingredientelor solubile în apă și grăsimi în piele, furnizarea de oxigen și nutrienți poate fi îmbunătățită. Stimulează fibrele elastice, care sunt responsabile pentru etanșeitatea pielii.


Avantajul său este:

Informații

Tehnologia de ajustare a frecvenței inteligente poate ajusta frecvența în funcție de temperatura dermelor în timpul dizolvării grăsimii, se va simți cald în timpul tratamentului.

Timp

După cum știm cu toții, cu atât este mai fierbinte sonda de cavitatie, cu atât durata de viață este mai scurtă pentru sonda de cavitatie, astfel încât aproximativ 10 ori timpul de lucru poate fi prelungit prin această tehnologie de ajustare. 

Efect mai bun

Pe de altă parte, puterea de ieșire va fi îmbunătățită, iar rezultatul efectiv al acesteia poate fi văzut rapid. 

Calibrare digitalizată

Unoisetion utilizează tehnologia inteligență de calibrare ceea ce înseamnă că poate regla frecvența pe parcursul întregului tratament și calibrează eroarea de frecvență de la sine pentru a face că frecvența de ieșire să păstreze aceeași frecvență ca înainte, în acest fel, cavitatia de unisetion va face rezultatul formei corpului mai eficient (De 3 ori mai mare decât cavitatia normală) și durata de viață a sondelor va fi de 10 ori mai mare decât cavitația normală. 

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Produse asemănătoare

Descriere Specificatii Review clienti

Suport telefonic: 0746562389

De luni pana vineri: 09:00 - 17:00

whatsapp