076363950X - comenzi@komecosmetic.ro

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 250 lei

Search Facebook Instagram

Aparat 3in1 40Khz Cavitatie in vid, Ultrasunete, Lifting, Slabire in greutate, Indepartare celulita, Slabire Rapida, Radiofrecventa Profesional Salon LA102

Cod produs: 1002128 Adauga in wishlist
  • 2,999 lei
  • 1,699 lei

43%

  • Livrare gratuită de la 300 lei detalii
  • Plăți sigure prin card sau ramburs
  • Gama de produse diversificata
  • Retur in 14 zile

DETALII DESPRE PRODUS 


✔ Masajul perfect - te poate ajută să slăbești. Reduce celulele adipoase, întinerește pielea, îndepărtează ridurile, întărește și ridică pielea și modelează corpul. 

✔ Masaj corp - pentru față, gât, talie, coapsă, gambe și fese. Puterea este reglabilă pentru a satisface nevoile dumneavoastră pentru diferite părți ale corpului. Este nedureroasă, nu are efecte secundare și nu afectează viața normală.

✔ Beauty head – 3 sonde de funcționale, poate trata diferite părți ale corpului și poate fi asigurată eficiența lor ridicată. Puteți alege în funcție de diferite nevoi.

✔ Masaj profesional - masajul cu vibrații strânge pielea pentru a o face să arate bine. Poate îmbunătăți circulația sângelui în organism și poate accelera pierderea de grăsime. Instrumente de înfrumusețare mai inteligente și mai ieftine.


Undele RF la o frecvență de 1M HZ sunt folosite pentru epuizarea glicerolului integrat și a acizilor grași liberi prin circulația hepatoenterală pentru a obține modelarea corpului și pierderea în greutate. În fizică, este cunoscută ca „cavitație”. Explozia introvertită cu micropori în interiorul și în exteriorul celulei poate duce la o mișcare moleculară îmbunătățită și la un nivel mai ridicat de energie, iar acest lucru va provoca în cele din urmă ruperea celulelor adipoase și, prin urmare, va obține pierderea în greutate.


Radio frecvența

Energia RF pură este folosită pentru a trata laxitatea pielii prin strângerea feței și îmbunătățirea aspectului și este cea mai potrivită pentru pacienții. Se folosește în mod obișnuit pentru tratarea zonei frunții (ridică sprâncenele și întărește pielea frunții), sub ochi, diminuează porii măriți, linia maxilarului și gâtul (întărește pielea și diminuează încretirea gâtului).


Caracteristicile produsului:

- 2 tehnologii în 1 - cavitația de 40KHz și RF de 1MHz pot obține un efect extraordinar de slăbire și modelare a corpului.

- Funcții multiple - RF poate îmbunătăți starea pielii feței, iar celelalte două sonde pot modela o siluetă bună a corpului. 

- Sigur și non-invaziv - nedureros, confortabil și fără timpi de nefuncționare. 

- Intensitate de energie reglabilă - intensitatea este reglabilă. 


Funcții principale:         

- Slăbirea corpului

- Modelarea corpului         

- Întinderea pielii 

- Lifting pielie                 

- Eliminarea cearcănelor. 


Cavitație - 40KHZ

Cavitație cu ultrasunete -  vibrații puternice produse de ultrasunetele de joasă frecvență, care elimină eficient celulita. În plus, datorită vibrațiilor puternice, efectul termic al frecvenței ultrasunetelor scăzute va fi absorbit de țesuturile subcutanate și transformată în căldură. Căldura va crește temperatura celulitei și va dizolva treptat grăsimea profundă în stare lichidă și, în final, cu excepția corpului prin metabolismul limfatic.


Multipolar RF

Tehnologia multipolar RF poate încălzi dermul și stratul de grăsime subcutanat, în același timp, contractează fibrele de colagen și stimulează regenerarea colagenului, astfel încât să poată obține efecte mai bune de strângere a pielii, îndepărtare a ridurilor, reducerea grăsimii și conturarea corpului.


Funcții: 

- Eliminarea grăsimilor și drenaj limfatic;

- Strânge pielea și sporește elasticitatea pielii;

- Întinerește pielea, eliminarea vergeturile;

- Îmbunătățește metabolismul și circulația sângelui;

- Îndepărtează ridurile și cearcănele. 

 

Tratamentul cu ultrasunete este destinat în special tratamentelor corporale legate de:

- Îmbunătățirea elasticității țesuturilor;

- Pătrunderea în profunzime a produselor profesionale aplicate cum ar fi creme și loțiuni de remodelare, cu efect anticelulitic, pentru fermitate sau anti vergeturi;

- Accelerarea circulației sanguine și a hidratării în profunzime a pielii;

- De asemenea, ultrasunetele sunt folosite în tratamentele faciale pentru ochi și contur facial, lifting facial, anticearcan, depigmentare, prin eliminarea acumulărilor de melanină;

- Ultrasunetele permit introducerea profund în straturile pielii a substanțelor active, indiferent de prezentarea lor (creme, fluide , geluri, seruri), fiind o metodă fără contraindicații;

- Ultrasunetele creează micro-vibrații invizibile, localizate profund în interiorul celulelor. 

- Undele ultrasonice vibrează de un milion de ori pe secundă. Tratamentele cu ultrasunete simulează efectul unei diete, prin topirea grăsimilor și eliminarea acestora din organism;

- Masajul ultrasonic penetrează în grăsimea subcutanată între 4 și 5 cm sub piele, creând același efect ca cel al unei diete. Efectul similar unei diete este dat de arderea grăsimilor subcutanate cu energie cinetică ce utilizează micro-vibrații;

- Tratamentul sonic se poate aplica pe toate zonele ce necesită slăbire: abdomen, șolduri, fund, coapse, brațe, barbie, etc.


Tratamentul cu ultrasunete ajută la dispersarea grăsimilor, la tratarea acneei, având următoarele acțiuni și efecte:

- Presiune acustică cu acțiune mecanică: emisia sonoră creează o alternare de presiune și depresiune asupra pielii, realizând un micro masaj;

- Exfolierea neagresivă vibrațiile sondei cu acțiune dezincrustantă producând o descoamare a stratului cornos;

- Sonoforeză, presiune acustică directă exercitată de undele acustice care traversează gelurile bioactive, vehiculând moleculele active din produsele folosite; produsele aplicate aproape că se vor evapora sub acțiunea ultrasunetelor;

- Efect defibrozant pentru tratarea ridurilor și vergeturilor;

- Efect de stimulare metabolică acțiunea energiei sonore are un rol important asupra activării metabolismului celular, a activării de fibroblasți necesari producerii de colagen. Prin acțiunea termică, activează micro-circulația, iar presiunea acustică provoacă o vaso-dilatație a rețelei microcirculației cutanate;

- Stimulează eliberarea toxinelor din celule și transferarea lor în sistemul limfatic:

- Micșorează timpul de vindecare în cazul fracturilor osoase. 

 

Beneficii:

- Cu cele 2 piese mai mici, puteți trata zonele sensibile ale ochilor și obrajilor, iar sonda mai mare poate fi utilizată pentru tratamentele de modelare corporală.

- Efectele benefice ale ultrasunetelor ajută la obținerea ingredientelor solubile în apă și grăsimi în piele, furnizarea de oxigen și nutrienți poate fi îmbunătățită. Stimulează fibrele elastice, care sunt responsabile pentru etanșeitatea pielii.


Avantajul său este:

Informații

Tehnologia de ajustare a frecvenței inteligente poate ajusta frecvența în funcție de temperatura dermelor în timpul dizolvării grăsimii, se va simți cald în timpul tratamentului, un confortabil cald.

Timp

După cum știm cu toții, cu atât este mai fierbinte sonda de cavitație, cu atât durata de viață este mai scurtă pentru sonda de cavitație, astfel încât aproximativ 10 ori timpul de lucru poate fi prelungit prin această nouă tehnologie de ajustare a frecvenței.

Efect mai bun de tratament

Pe de altă parte, puterea de ieșire va fi îmbunătățită, iar rezultatul efectiv al acesteia poate fi văzut rapid. 

Calibrare digitalizată

Unoisetion utilizează tehnologia inteligență de calibrare ceea ce înseamnă că poate regla frecvența pe parcursul întregului tratament și calibrează eroarea de frecvență de la sine pentru a face ca frecvența de ieșire să păstreze aceeași frecvență ca înainte.  (De 3 ori mai mare decât cavitatia normală) și durata de viață a sondelor va fi de 10 ori mai mare decât cavitația normală. 

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Produse asemănătoare

Descriere Specificatii Review clienti

Suport telefonic: 0746562389

De luni pana vineri: 09:00 - 17:00

whatsapp