076363950X - comenzi@komecosmetic.ro

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 250 lei

Search Facebook Instagram

Aparat 4in1 40Khz Cavitatie in vid TotulPerfect, Ultrasunete, Lifting, Slabire in greutate, Indepartare celulita, Slabire Rapida, Radiofrecventa Profesional Salon LA104

Cod produs: 1002551 Adauga in wishlist
  • 4,999 lei
  • 2,799 lei

44%

  • Livrare gratuită de la 300 lei detalii
  • Plăți sigure prin card sau ramburs
  • Gama de produse diversificata
  • Retur in 14 zile

DETALII DESPRE PRODUS


 


Cavitație cu ultrasunete

Cu o sondă puternică - Cavitatie cu ultrasunete de 40000 HZ emis, impact puternic asupra celulelor grase pentru a genera explozie introvertită și a dezintegra trigliceridă în glicerol și liber acizi grași. Apoi, undele RF cu frecvența de 1MHZ sunt utilizate pentru epuizarea glicerolului integrat și a acizilor grași liberi prin circulația hepatoenterala. În cele din urmă, RF în vid și electrodul energetic sunt utilizate pentru poziționarea și strângerea grăsimilor. În fizică, este cunoscută sub numele de cavitatie. Microporea introvertită - explozie în interiorul și în exteriorul celulelor poate duce la o mișcare moleculară îmbunătățită și un nivel de energie mai ridicat și acest lucru va determina în cele din urmă ruperea celulelor de grăsime și, astfel, obține efectele remodelării corpului și pierderea în greutate.


Radio frecvența

Energia RF pură este folosită pentru a trata laxitatea pielii prin strângerea fetei și este cea mai potrivită pentru pacienții, de obicei cei treizeci plus. Se folosește în mod obișnuit pentru tratarea zonei frunții (ridică sprâncenele și întărește pielea frunții), sub ochi (îngroașă pielea și întărește și ridică pielea obrazului superior), obrajii (ridică ușor și diminuează porii măriți). 


Funcții ale sondei:

- Sondă ultrasonic de 40 kHz

- Cu undă sonoră emisă de sonda de explozie de grăsime cu 40.000 Hz, care colectează unde sonore puternice după ce intră în corpul uman, celulele adipoase ale corpului uman pot produce un impact puternic care poate consumă eficient calorii, apă și explozia celulelor adipoase, reducând astfel celulele adipoase, eliminând grăsimea.

- RF cu patru poli: dizolvă grăsimea, detoxifică limfa, strânge pielea, crește elasticitatea pielii, se poate extinde la stratul de grăsime, are funcția de ieșire direcțională a frecvenței radio, accelerează mișcarea celulelor adipoase pentru a produce căldură și este excesul de grăsime. 


Avantajele tratamentului:

- Reduce semnificativ celulita prin descompunerea eficientă a celulelor adipoase.

- Strânge și ridică pielea lăsată pe față și pe gât, minimizând aspectul unei bărbie dublă.

- Întărește pielea din jurul ochilor, diminuând cearcănele.

- Reduce ridurile faciale și diminuează petele întunecate și decolorarea, dezvăluind o piele mai fină și mai strălucitoare.

- Îmbunătățește metabolismul și circulația sângelui în organism, îmbunătățind strălucirea pielii.

- Accelerează descompunerea grăsimilor, ajutând la obținerea unei siluete mai tonifiate.

 

Caracteristici:

Oferă un tratament complet neinvaziv, eliminând necesitatea intervenției chirurgicale sau a anesteziei.

- Oferă rezultate vizibile. 

- Nu duce la efecte secundare, cum ar fi pielea neuniformă sau umflare.

- Vine cu trei sonde funcționale pentru tratarea diferitelor părți ale corpului (burtă, talie, coapse, gambe, feșe) și față și gât.

- Dispune de setări de intensitate reglabile pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră specifice. În general, este simplu, sigur și eficient de utilizat. 


Tratamentul cu ultrasunete este destinat în special tratamentelor corporale legate de:

- Atenuarea nodulilor anticelulitici și reconturarea adipozitatilor localizate, obținute prin acțiunea mecano-termică ce le dizolvă și le face mult mai ușor de eliminat din organism.

- Îmbunătățirea elasticității țesuturilor.

- Pătrunderea în profunzime a produselor profesionale aplicate cum ar fi creme și loțiuni de remodelare, cu efect anticelulitic, pentru fermitate sau anti vergeturi.

- Accelerarea circulației sanguine și a hidratării în profunzime a pielii.

- De asemenea, ultrasunetele sunt folosite în tratamentele faciale pentru ochi și contur facial, lifting facial, anticearcan, depigmentare, prin eliminarea acumulărilor de melanină.

- Ultrasunetele permit introducerea profund în straturile pielii a substanțelor active, indiferent de prezentarea lor (creme, fluide , geluri, seruri), fiind o metodă fără contraindicații.

- Ultrasunetele creează micro-vibrații invizibile, localizate profund în interiorul celulelor. 

- Undele ultrasonice vibrează de un milion de ori pe secundă, ducând la efecte de curățare a grăsimilor și de încălzire. Tratamentele cu ultrasunete simulează efectul unei diete, prin topirea grăsimilor și eliminarea acestora din organism.

- Masajul ultrasonic penetrează în grăsimea subcutanată între 4 și 5 cm sub piele, creând același efect ca cel al unei diete. Efectul similar unei diete este dat de arderea grăsimilor subcutanate cu energie cinetică ce utilizează micro-vibrații.


Tratamentul cu ultrasunete ajută la dispersarea grăsimilor, la tratarea acneei, având următoarele acțiuni și efecte:

- Presiune acustică cu acțiune mecanică: emisia sonoră creează o alternare de presiune și depresiune asupra pielii, realizând un micro masaj;

- Exfolierea neagresivă vibrațiile sondei cu acțiune dezincrustanta producând o descoamare a stratului cornos;

- Sonoforeză, presiune acustică directă exercitată de undele acustice care traversează gelurile bioactive, vehiculând moleculele active din produsele folosite; produsele aplicate aproape că se vor - evaporă sub acțiunea ultrasunetelor;

- Efect defibrozant pentru tratarea ridurilor și vergeturilor;

- Efect de stimulare metabolică acțiunea energiei sonore are un rol important asupra activării metabolismului celular, a activării de fibroblasți necesari producerii de colagen. Prin acțiunea termică, activează micro-circulația, iar presiunea acustică provoacă o vaso-dilatație a rețelei microcirculatiei cutanate;

- Stimulează eliberarea toxinelor din celule și transferarea lor în sistemul limfatic;

- Micșorează timpul de vindecare în cazul fracturilor osoase. 

 

Beneficii:

- Cu cele 2 piese mai mici, puteți trata zonele sensibile ale ochilor și obrajilor, iar sonda mai mare poate fi utilizată pentru tratamentele de modelare corporală.

- Efectele benefice ale ultrasunetelor ajută la obținerea ingredientelor solubile în apă și grăsimi în piele, furnizarea de oxigen și nutrienți poate fi îmbunătățită. Stimulează fibrele elastice, care sunt responsabile pentru etanșeitatea pielii.

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Produse asemănătoare

Descriere Specificatii Review clienti

Suport telefonic: 0746562389

De luni pana vineri: 09:00 - 17:00

whatsapp