076363950X - comenzi@komecosmetic.ro

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 250 lei

Search Facebook Instagram

Aparat 6in1 Lipolaser-Liposuctie Virtuala, Vacuum Cavitatie 2.0, Multipolar RF, Ten si Ochi, Slabire in greutate, Indepartare celulita, Slabire Rapida, Radiofrecventa Lifting Profesional Salon MS-54F1S

Cod produs: 1002064 Adauga in wishlist
  • 19,999 lei
  • 11,999 lei

40%

  • Livrare gratuită de la 300 lei detalii
  • Plăți sigure prin card sau ramburs
  • Gama de produse diversificata
  • Retur in 14 zile

DETALII DESPRE PRODUS

 

Este un echipament profesionist de slăbire cu laser lipo RF cu lipo cavitație 6 în 1, care funcționează în principal pentru îndepărtarea grăsimii corporale, slăbirea celulitei, reducerea ridurilor și ridicarea fermității pielii prin cavitație 2.0, tratament cu laser lipo. Oferă o procedură de tratament sigură și non-invazivă, fără efecte secundare, fără timp de nefuncționare și vă oferă un rezultat confortabil și eficient.


Lipolaser

Lipolaserul este o metodă ce nu presupune intervenția chirurgicală și care folosește fasciculele de lumina-laser diodă rece pentru a topi grăsimea. De asemenea, lipo laser stimulează producția de colagen și elastina, ceea ce la final face ca pielea să fie mai fermă și mai fină.

Lipolaserul creează un semnal chimic la care celulele de grăsime răspund prin deschiderea porilor membranei celulare, descompunerea trigliceridelor în glicerol, apă și acizi grași liberi. Faza următoare a tratamentului presupune eliminarea acestora prin canalele membranei celulare. Razele laser modifică permeabilitatea membranelor adipocitelor și în acest fel globulele de trigliceride sunt eliberate în lichidul interstițial, de aici ajung în sânge și sunt metabolizate. Tratamentul permite eliminarea grăsimii localizate și conturarea unui corp frumos. Pad-urile laser acționează extern asupra țesutului adipos, prin piele, fiind necesare doar 10 minute pe zona de tratament. Efectul procedurii este cu atât mai vizibil cu cât numărul de fotoni eliberați de aceste pad-uri este mai mare.

Lipolaserul activează chiar și metabolismele mai leneșe. Lipolaser nu afectează țesuturile din jur cum ar fi vasele de sânge, nervii, pielea etc.; undă laser pătrunde în profunzime, având acțiune strictă doar asupra adipocitelor (celulelor de grăsime), terapia fiind total neinvazivă, nedureroasă, foarte sigură și lipsită practic de efecte secundare.

Procedura în sine este realizată cu ajutorul unui laser. Aparatul este destinat mai ales slăbirii în zonele problema (abdomenul la bărbați și coapsele sau abdomenul la femei), realizând lichefierea grăsimii. Lipolserul poate fi folosit și în zona de contur a fetei (gușă). Avantajul acestui aparat față de altele de acest gen este că grăsimea, odată lichefiată, se reface mai greu. 

 

Caviația – liposucție virtuală

Reprezintă o alternativă nechirurgicală de remodelare corporală a liposucției tradiționale, de eliminare a grăsimilor localizate. Cavitația reprezintă o revoluție în domeniul remodelării corporale, combătând celulita și acumulările de adipocite supravoluminoase, localizate. Cavitația este una dintre cele mai eficiente proceduri de remodelare corporală în ceea ce privește distrugerea celuliteti. Această procedură utilizează niște unde, niște microvibrații care, odată intrat în contact cu pielea, se împrăștie în tot țesutul gras. Aceste microvibratii formează niște bule cavitaționale, ele împing în pereții celulitei cu o presiune foarte mare încât, la un moment dat, membrana care ține grăsimea compactă se sparge. Odată ce peretele celulei de grăsime a fost spart, toată cantitatea de grăsime se împrăștie în țesut. 

 

Radio frecvența

Energia RF pură este folosită pentru a trata laxitatea pielii prin strângerea fetei și este cea mai potrivită pentru pacienții cu o înăbușire ușoară până la moderată a țesuturilor faciale, de obicei cei treizeci Plus. Se folosește în mod obișnuit pentru tratarea zonei frunții (ridică sprâncenele și întărește pielea frunții), sub ochi (îngroașă pielea și întărește și ridică pielea obrazului superior), obrajii (ridică ușor și diminuează porii măriți), față mijlocie, linia maxilarului (diminuează zgaltaitul și alunecarea de-a lungul liniei maxilarului), și gâtul (întărește pielea și diminuează încretirea gâtului). 

 

Vacuum + RF (corp)

Vacuumul stimulează țesutul de sub piele, accelerează circulația sângelui și activează grăsimile subcutanate, îmbunătățește circulația limfatica, accelerează descompunerea arderii de grăsimi în acizii grași și promovează excreția de toxine și excesul de apă pentru a face pielea mai fermă și mai elastică.

RF transformă energia electrică în energie termică pentru a pătrunde adânc în piele pentru a accelera circulația sângelui și țesutul subcutanat pentru a stimula colagenul, proteinele și reînnoirea celulelor, pentru a înăspri ridurile și alte efecte.


Avantajul echipamentului RF cu cavitație lipo 6în1:

- Cu tehnologia avansată de cavitație 2.0, oferă un proces de slăbire liniștit și eficient.

- Ecran tactil color mare de 10 inchi, oferă o experiență excelentă pentru utilizator.

- Design elegant al echipamentului cu 4 roți rotative, convenabil de mutat, ideal pentru centrul spa și clinică estetică.
- Cu sistemul de frânare de urgență, aparatul se poate opri prin apăsarea butonului de urgență pentru a proteja clienții. 


De câte ședințe de cavitație cu ultrasunete sunt necesare ?

Recomandăm 10-12 tratamente în total, în primul curs, ține-te de 2-3 ori pe săptămână, lasă 3 zile distanță, iar după 4 săptămâni lasă-ți corpul să-și revină apoi rămâi cu sesiunile de odihnă.


Cât durează tratamentele cu cavitație cu ultrasunete?

De obicei, tratamentul cu cavitație cu ultrasunete o dată va dura 45-60 de minute. După o ședință, permiteți organismului să elimine grăsimea în 72 de ore.


Avantaje:

1. Tratamentul fără durere concentrează energia RF în poziția corectă, în comparație cu alte tehnologii de radiofrecvență. Utilizează energie scăzută și frecvență înaltă, sigur și eficient.

2. Țintește suprafața pielii și locația profundă, folosind o metodă complexă de a controla diferiții curenți și energie, acces direct la diferitele straturi ale pielii. Nu provoacă fenomenul de piele neuniformă.

3. Dirijarea selectivă a țesutului adipos, pentru a evita încălzirea altor grăsimi, pentru a obține cel mai rapid efect de tratament.

4. Întregul proces este finalizat fără a fi nevoie de intervenție chirurgicală și anestezie.

5. Cu cel mai util sistem de cavitație cu ultrasunete de 40KHZ.

6. Fără efecte secundare, rezultatele sunt destul de evidente. Nu afectează muncă și viața normală.

7. Adoptă cea mai bună tehnică cu ultrasunete din lume. 

8. Fără efecte secundare, investiții cu costuri reduse și randamente mari rapide

9. Ecran tactil color, ușor și portabil

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Produse asemănătoare

Descriere Specificatii Review clienti

Suport telefonic: 0746562389

De luni pana vineri: 09:00 - 17:00

whatsapp