076363950X - comenzi@komecosmetic.ro

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 250 lei

Search Facebook Instagram

Aparat 6in1 Vacuum Cupping, Cavitatie 40K, Radiofrecventa Reducere celulita Body Conturing, Tonifiere Remodelare, Marire sani, Fese BodyC

Cod produs: 10026738 Adauga in wishlist
  • 5,999 lei
  • 3,499 lei

41%

  • Livrare gratuită de la 300 lei detalii
  • Plăți sigure prin card sau ramburs
  • Gama de produse diversificata
  • Retur in 14 zile

DETALII DESPRE PRODUS


Folosește unde acustice (între 20 și 40 Khz) pentru eradicarea grăsimii localizate. Cavitația practic este un fenomen creat în interiorul organismului de unde acustice cu frecvența joasă și intensitate foarte mare pentru distrugerea definitivă a adipocitelor supra încarcate cu grăsimi. Aceste unde determină dilatări și comprimări extrem de rapide care se succed în adipocit, creând bule cavitationale care fac implozie, dispersând grăsimile din celule în fluidul intercelular, urmând a fi preluate de limfa și eliminate pe cale naturală. “Procesul este asemănător cu ce se întâmplă într-un pahar de apă minerală – bulele gazoase se ridică la suprafață lichidului și se sparg. În cazul nostru la nivelul adipocitului – membrană celulei cedează iar materialul celular – grăsimi, reziduuri, colesterol – este preluat de limfa.

 

Ce face cavitația 40k cu ultrasunete?

Stimularea continuă cu supra-presiune cavitaţională rupe membranele celulare şi cauzează o implozie care face că particulele de grăsime (trigliceride) să se distrugă şi să se transforme din substanţa solidă, în substanţa lichidă (digliceride), putând fi absorbite mai uşor de către sistemele de eliminare naturală ale organismului.


Radio frecvența

Energia RF pură este folosită pentru a trata laxitatea pielii prin strângerea fetei și este cea mai potrivită pentru pacienții cu o înăbușire ușoară până la moderată a țesuturilor faciale, de obicei cei treizeci Plus. Se folosește în mod obișnuit pentru tratarea zonei frunții (ridică sprâncenele și întărește pielea frunții), sub ochi (îngroașă pielea și întărește și ridică pielea obrazului superior), obrajii (ridică ușor și diminuează porii măriți). 

 

Vacuum

Vacuumul stimulează țesutul de sub piele, accelerează circulația sângelui și activează grăsimile subcutanate, îmbunătățește circulația limfatică, accelerează descompunerea arderii de grăsimi în acizii grași și promovează excreția de toxine și excesul de apă pentru a face pielea mai fermă și mai elastică.


Caracteristici:

- Îmbunătățește tonusul muscular și al gâtului;

- Ridică pleoapele și sprâncenele;

- Reduce aspectul liniilor fine și a ridurilor;

- Asomează tonul pielii și netezește textura;

- Îmbunătățește circulația facială;

- Ajută la exfolierea pielii;

- Încurajează drenajul limfatic;

- Crește penetrarea produsului;

- Acționează ca un tratament împotriva daunelor solare;
- Reduce celulita;

- Îmbunătățește producția naturală de colagen și elastina a organismului;

- Rehidratează pielea;

- Creșterea metabolismului celular (ATP);

- Strânge porii măriți. 


Funcții:

1. Tratamentul fără durere concentrează energia RF în poziția corectă, în comparație cu alte tehnologii cu radio frecvența. Folosește energie scăzută și înaltă frecvență, sigură și eficientă.

2. Vizează suprafață pielii și lucrează în profunzime, folosind o metodă complexă pentru a controla diferiții curenți și energie, acces direct la straturi diferite de piele. Nu provoacă fenomenul de piele inegală.

3. Direcționarea selectivă a țesutului gras, pentru a evita încălzirea altor grăsimi, pentru a obține cel mai rapid efect de tratament.

4. Întregul proces este finalizat fără a fi nevoie de intervenție chirurgicală și anestezie.

5. Cu cel mai util sistem de cavitatie ultrasonică 40KHZ.

6. Fără efecte secundare și riscul de a reveni la greutatea inițială, rezultatele sunt destul de evidente. Nu afectează muncă și viață normală.

7. Ecran tactil color.

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Produse asemănătoare

Descriere Specificatii Review clienti

Suport telefonic: 0746562389

De luni pana vineri: 09:00 - 17:00

whatsapp