076363950X - comenzi@komecosmetic.ro

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 250 lei

Search Facebook Instagram

Aparat 7in1 Lipolaser-Liposuctie Virtuala, Vacuum Cavitatie 2.0, Multipolar RF, Ten si Ochi, Slabire in greutate, Indepartare celulita, Slabire Rapida, Radiofrecventa Lifting Profesional Salon BN-MS-6651

Cod produs: 1002076 Adauga in wishlist
  • 11,999 lei
  • 7,999 lei

33%

  • Livrare gratuită de la 300 lei detalii
  • Plăți sigure prin card sau ramburs
  • Gama de produse diversificata
  • Retur in 14 zile

DETALII DESPRE PRODUS


Pe zona vizată se aplică un aparat cu ultrasunete similar cu cel folosit la scanările sarcinii, împreună cu o cremă special concepută. Acest dispozitiv transmite niveluri concentrate de energie ultrasonică care vizează și distrug celulele adipoase subcutanate din membrană celulelor adipoase. Grăsimea este apoi dispersată în celulele din jur și reciclată în proteine ​​și glicerol.


Care sunt beneficiile tratamentului ?

Spre deosebire de liposucție (care poate fi o opțiune descurajantă și extremă pentru mulți), cavitația este tratamentul perfect de reducere a grăsimilor pentru cei care nu doresc să ia măsuri excesive. 

Este sigur, nechirurgical și nu necesită timp de recuperare. 

Este, de asemenea, una dintre singurele tehnologii disponibile care vă poate arăta rezultate la fel de eficiente precum cele pe care le așteptați de la liposucție sau intervenție chirurgicală, cu condiția să finalizați numărul recomandat de ședințe (de obicei între 8-12).

 

Multipolar RF  

RF multipolar este în esență energie electrică, care este convertită în energie termică atunci când pătrunde în piele și în țesutul gras. RF pătrunde în straturile pielii la o adâncime predeterminată pentru a încălzi selectiv zona țintă. Adâncimea de penetrare este determinată de distanța dintre poli de pe aplicatorul multipolar de pe dispozitiv.

Încălzirea locală determină o contracție imediată a fibrelor de colagen și în același timp crește metabolismul fibroblastelor (celulele care produc colagen, elastină și acid hialuronic), accelerând astfel producția de noi fibre de colagen și elastină.

Contracția fibrelor de colagen și regenerarea depozitelor de colagen și elastină, întăresc straturile pielii, creând o piele mai fină, mai sănătoasă și cu aspect mai tânăr.

În cazul conturării corpului, reducerii grăsimilor și tratamentului celulitei, energia termică este direcționată mai adânc în piele, încălzind astfel hipodermul (stratul de grăsime) și dermul direct deasupra acestuia pentru a crește metabolismul celulelor adipoase. 


Ce este lipolaserul ?

Lipolaserul este o metodă ce nu presupune intervenția chirurgicală și care folosește fasciculele de lumină-laser diodă rece pentru a topi grăsimea. De asemenea, Lipolaserul stimulează producția de colagen și elastină, ceea ce la final face ca pielea să fie mai fermă și mai fină.

Lipolaserul creează un semnal chimic la care celulele de grăsime răspund prin deschiderea porilor membranei celulare, descompunerea trigliceridelor în glicerol, apă și acizi grași liberi. Faza următoare a tratamentului presupune eliminarea acestora prin canalele membranei celulare. Razele laser modifică permeabilitatea membranelor adipocitelor și în acest fel globulele de trigliceride sunt eliberate în lichidul interstițial, de aici ajung în sânge și sunt metabolizate. Tratamentul permite eliminarea grăsimii localizate și conturarea unui corp frumos. Pad-urile laser acționează extern asupra țesutului adipos, prin piele, fiind necesare doar 10 minute pe zona de tratament. Efectul procedurii este cu atât mai vizibil cu cât numărul de fotoni eliberați de aceste pad-uri este mai mare.

Lipolaserul activează chiar și metabolismele mai leneșe. LipoLaser nu afectează țesuturile din jur cum ar fi vasele de sânge, nervii, pielea etc.; undă laser pătrunde în profunzime, având acțiune strictă doar asupra adipocitelor (celulelor de grăsime), terapia fiind total neinvazivă, nedureroasă, foarte sigură și lipsită practic de efecte secundare.

 

Caracteristici:

1. Siguranță: cavitația Unoisetion 2.0 + 3D SMART RF. Tehnologiile de ultima generație fac acest echipament mai sigur pentru toți clienții.

2. Confortabil: fără zgomot, fără șocuri electrice și descărcări de puls, fac ca tratamentul de slăbire să fie cât mai confortabil.

3. Informații: procedura inteligență. 

4. Eficient: datele clinice arată că 98% dintre pacienți au cel mai bun efect vizibil după terminarea tratamentului. 

5. Fără descărcări electrice/descărcări de impulsuri.

6. Durata de viață îndelungată: calibrarea digitalizăii face timpul de viață al sondelor de 3 ori mai lung decât aparatele normale. 


CAVITAȚIA – liposucție virtuală – reprezintă o alternativă nechirurgicala de remodelare corporală a liposucției tradiționale, de eliminare a grăsimilor localizate. Cavitația reprezintă o revoluție în domeniul remodelării corporale, combatând celulita și acumulările de adipocite supravoluminoase, localizate. Cavitația este una dintre cele mai eficiente proceduri de remodelare corporală în ceea ce privește distrugerea celuliteti. Această procedură utilizează niște unde, niște microvibrații care, odată intrat în contact cu pielea, se împrăștie în tot țesutul gras. Aceste microvibrații formează niște bule cavitaționale, ele împing în pereții celulitei cu o presiune foarte mare încât, la un moment dat, membrana care ține grăsimea compactă se sparge. Odată ce peretele celulei de grăsime a fost spart, toată cantitatea de grăsime se împrăștie în țesut, de aici rezultând aspectul de nivelare al celulei.

În plus, are timp de recuperare zero și este nedureros - adesea durează mai puțin de o oră. De obicei, ședința se simte că un masaj cu un dispozitiv portabil și se vede o reducere de 1-4 cm la fiecare ședință în zona tratată.

 

Vacuum + RF (corp)

Vacuumul stimulează țesutul de sub piele, accelerează circulația sângelui și activează grăsimile subcutanate, îmbunătățește circulația limfatică, accelerează descompunerea arderii de grăsimi în acizii grași și promovează excreția de toxine și excesul de apă pentru a face pielea mai fermă și mai elastică.

RF transformă energia electrică în energie termică pentru a pătrunde adânc în piele pentru a accelera circulația sângelui și țesutul subcutanat pentru a stimula colagenul, proteinele și reînnoirea celulelor, pentru a înăspri ridurile și alte efecte.


Parametrii:

Intrare de alimentare: 100V-240V;

Putere: 190W;

40K Unoisetion Cavitation 2.0:

- Frecvența: 40KHz;

- Putere: 20W.


Vacuum & Biploar 

- Freqeuncy: 3MHz;

- Putere: 50W;

- Vacuum:;

- Presiune:> 250kPa;

- Debit de aer:> 10L / minut. 


Mâner RF Quadrupole:

- Freqeuncy: 1MHz;

- Putere: 30W. 

 

Mâner RF cu 3 poli:

- Freqeuncy: 1MHz;

- Putere: 10W. 

 

Ciocan rece:

- Temperatura: 0-5 grade. 

 

Microcurrent & Photon:

- 7 culori: roșu, albastru, verde, violet, portocaliu, turcoaz, alb;

Lungime de undă cu laser led: 635nm ~ 650nm;

Puterea fiecărei lumini: 5mw;

Putere energetică: 64 x 5mW = 320mw (6 plăcute mari * 10 lumini / fiecare + 2 plăcute mici * 2 lumini / fiecare);

Putere de alimentare: 100VA. 

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Produse asemănătoare

Descriere Specificatii Review clienti

Suport telefonic: 0746562389

De luni pana vineri: 09:00 - 17:00

whatsapp