076363950X - comenzi@komecosmetic.ro

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 250 lei

Search Facebook Instagram

Aparat 9in1 Lifting RF Vacuum, 40K Cavitatie, Lipolaser TotulPerfect Radio Frecventa Slabire si Tonifiere Profesionala Vpower

Cod produs: 1002602 Adauga in wishlist
  • 7,999 lei
  • 5,599 lei

30%

  • Livrare gratuită de la 300 lei detalii
  • Plăți sigure prin card sau ramburs
  • Gama de produse diversificata
  • Retur in 14 zile

DETALII DESPRE PRODUS


Lipolaserul

Este o metodă ce nu presupune intervenția chirurgicală și care folosește fasciculele de lumină-laser diodă rece pentru a topi grăsimea. De asemenea, Lipolaserul stimulează producția de colagen și elastină, ceea ce la final face ca pielea să fie mai fermă și mai fină.

Lipolaserul creează un semnal chimic la care celulele de grăsime răspund prin deschiderea porilor membranei celulare, descompunerea trigliceridelor în glicerol, apă și acizi grași liberi. Faza următoare a tratamentului presupune eliminarea acestora prin canalele membranei celulare. Razele laser modifică permeabilitatea membranelor adipocitelor și în acest fel globulele de trigliceride sunt eliberate în lichidul interstițial, de aici ajung în sânge și sunt metabolizate. Tratamentul permite eliminarea grăsimii localizate și conturarea unui corp frumos. Pad-urile laser acționează extern asupra țesutului adipos, prin piele, fiind necesare doar 10 minute pe zona de tratament. Efectul procedurii este cu atât mai vizibil cu cât numărul de fotoni eliberați de aceste pad-uri este mai mare.

Lipolaserul activează chiar și metabolismele mai leneșe. Lipolaserul nu afectează țesuturile din jur cum ar fi vasele de sânge, nervii, pielea etc.; unda laser pătrunde în profunzime, având acțiune strictă doar asupra adipocitelor (celulelor de grăsime), terapia fiind total neinvazivă, nedureroasă, foarte sigură și lipsită practic de efecte secundare.


CAVITAȚIA – liposucție virtuală 

Reprezintă o alternativă nechirurgicală de remodelare corporală a liposucției tradiționale, de eliminare a grăsimilor localizate. Cavitația reprezintă o revoluție în domeniul remodelării corporale, combătând celulita și acumulările de adipocite supravoluminoase, localizate.

Cavitația este una dintre cele mai eficiente proceduri de remodelare corporală în ceea ce privește distrugerea celuliteti. Această procedură utilizează niște unde, niște microvibrații care, odată intrat în contact cu pielea, se împrăștie în tot țesutul gras. Aceste microvibrații formează niște bule cavitaționale, ele împing în pereții celulitei cu o presiune foarte mare încât, la un moment dat, membrana care ține grăsimea compactă se sparge. Odată ce peretele celulei de grăsime a fost spart, toată cantitatea de grăsime se împrăștie în țesut, de aici rezultând aspectul de nivelare al celulei.

 

Cavitație cu ultrasunete

Cu un manipul puternic cavitația cu ultrasunete 40000 HZ emis pentru a vibra celulele grase la viteză maximă și pentru a produce numeroase buzunare de aer vid în interiorul și în afara celulelor grase, impact puternic asupra celulelor grase pentru a genera explozie introvertită și a dezintegra trigliceridă în glicerol și liber acizi grași. Apoi, undele RF cu frecvența de 1MHZ sunt utilizate pentru epuizarea glicerolului integrat și a acizilor grași liberi prin circulația hepatoenterala. În cele din urmă, RF în vid și electrodul energetic sunt utilizate pentru poziționarea și strângerea grăsimilor. În fizică, este cunoscută sub numele de cavitație.

Microporea introvertită - explozie în interiorul și în exteriorul celulelor poate duce la o mișcare moleculară îmbunătățită și un nivel de energie mai ridicat și acest lucru va determina în cele din urmă ruperea celulelor de grăsime și, astfel, obține efectele remodelării corpului și pierderea în greutate.


Radio frecvența

Radiofrecvență este o metodă non-invazivă și nedureroasă care combate lipsa de elasticitate și de fermitate a pielii, întinerind-o, prin producerea de noi fibre de colagen și elastina. Este un tratament eficient în atenuarea ridurilor pin efectul de lifting și de netezire, fiind o alternativă eficientă la operațiile estetice costisitoare și dureroase de lifting facial.

Radiofrecvență poate fi folosită și în tratamentele corporale, cu efecte spectaculoase în conturarea și remodelarea siluetei prin reducerera depozitelor de grăsime acumulate de-a lungul timpului, prin tratarea tuturor stadiilor celulitei și estomparea inestetică a vergeturilor albe și în tratarea pielii lăsate și lipsite de elasticitate.


Vacuum + RF (corp)

Vacuumul stimulează țesutul de sub piele, accelerează circulația sângelui și activează grăsimile subcutanate, îmbunătățește circulația limfatică, accelerează descompunerea arderii de grăsimi în acizii grași și promovează excreția de toxine și excesul de apă pentru a face pielea mai fermă și mai elastică. RF transformă energia electrică în energie termică pentru a pătrunde adânc în piele și pentru a accelera circulația sângelui și țesutul subcutanat pentru a stimula colagenul, proteinele și reînnoirea celulelor, pentru a înăspri ridurile și alte efecte.

 

RF bipolar cu vid

Combină mecanismul de energie 3D RF avansată și terapie cu vacuum care funcționează cu procesul natural de regenerare al corpului pentru a oferi tratamente sigure și eficiente pentru celulita, conturul corpului și întărirea pielii.

Simultan, terapia unică cu vacuum maximizează pătrunderea energiei 3D RF în zona de tratament și, de asemenea, crește circulația sanguină locală, stimulează drenajul limfatic și ajută la micșorarea volumului celulelor adipoase.

Quadrupole 3D RF cu vid și fotoni ajută la metabolizarea granulelor mari de grăsime rupte anterior de cavitație în tratamentul Unoisetion Cavitation 2.0 40K. 

 

3D Smart RF

3D RF adoptă tehnologia ART RF măsoară automat rezistență pielii, nu emite energie dacă vârful nu atinge bine pielea. Rată de eliberare a energiei RF este reglabilă și crește confortul tratamentului.

Caracteristici:

- Ieșirea de energie 3D RF atinge rezultate finale mai degrabă decât RF normal;

- Acest vârf proiectat de diferite mărimi este potrivit pentru tratamente faciale și corporale;

- Confortabil;

- Rată de eliberare a energiei RF este reglabilă și crește confortul tratamentului;

- Frecvența energiei RF selectată cu grijă poate reduce considerabil stimularea fibrelor nervoase;

- Economic;

- Sfaturile de tratament pot fi folosite nelimitat;

- Echipamentul are puține consumabile.. 

 

Microcurent și fotoni pentru îngrijirea pielii

Energia iradierii poate promova creșterea celulelor de 5 ori, prin pornirea citocromului, poate promova transformarea dextrozei în ATP și crește energia de metabolizare a celulelor pentru a stimula producerea mai multor proteine de colagen. Diferite lumini au un impact diferit asupra pielii.


Efect curativ:

Roșu: Vitalize este potrivit pentru orice piele, promovează circulația sângelui și regenerează proteină de colagen pentru a netezi pielea și a vindecă xerodermia, exuviatia, degenerarea căderii părului și foliculoză.

Albastru: Este potrivit pentru pielea sensibilă, uleioasă și comedo-diminuează. 

Verde: Echilibru normalizează glandele sebacee, Reduce capete negre și răni, echilibrează umiditatea.

Mov: Reînnoiește pielea, reduce ridurile.

Portocaliu: Albirea pigmentului descompus.

Turcoaz: Întărește capacitatea de a proteja pielea, de a se calma, de a elibera stresul. 

 

Manipul la rece pentru calmarea pielii

Temperatura pentru piele va fi puțin ridicată după tratamentul sondei de cavitație, sondei de vid și sondelor RF. Ajută la calmarea pielii și micșorează porrii. 1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Descriere Specificatii Review clienti

Suport telefonic: 0746562389

De luni pana vineri: 09:00 - 17:00

whatsapp