076363950X - comenzi@komecosmetic.ro

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 250 lei

Search Facebook Instagram

Aparat 9in1 Lipolaser, Vacuum, Cavitatie, Multipolar RF, Ten si Ochi, Slabire Rapida Anticelulitic, Radiofrecventa Lifting SB-76D1MAXSB

Cod produs: 1002118 Adauga in wishlist
  • 11,999 lei
  • 6,999 lei

41%

  • Livrare gratuită de la 300 lei detalii
  • Plăți sigure prin card sau ramburs
  • Gama de produse diversificata
  • Retur in 14 zile

DETALII DESPRE PRODUS


Lipolaserul

Este o metodă ce nu presupune intervenția chirurgicală și care folosește fasciculele de lumină-laser dioda rece pentru a topi grăsimea. De asemenea, lipolaserul stimulează producția de colagen și elastină, ceea ce la final face ca pielea să fie mai fermă și mai fină.

Lipolaserul creează un semnal chimic la care celulele de grăsime răspund prin deschiderea porilor membranei celulare, descompunerea trigliceridelor în glicerol, apă și acizi grași liberi. Faza următoare a tratamentului presupune eliminarea acestora prin canalele membranei celulare. Razele laser modifică permeabilitatea membranelor adipocitelor și în acest fel globulele de trigliceride sunt eliberate în lichidul interstițial, de aici ajung în sânge și sunt metabolizate. Tratamentul permite eliminarea grăsimii localizate și conturarea unui corp frumos. Pad-urile laser acționează extern asupra țesutului adipos, prin piele, fiind necesare doar 10 minute pe zona de tratament. Efectul procedurii este cu atât mai vizibil cu cât numărul de fotoni eliberați de aceste pad-uri este mai mare.

Lipolaserul activează chiar și metabolismele mai leneșe. Lipolaserul nu afectează țesuturile din jur cum ar fi vasele de sânge, nervii, pielea etc.; unda laser pătrunde în profunzime, având acțiune strictă doar asupra adipocitelor (celulelor de grăsime), terapia fiind total neinvazivă, nedureroasă, foarte sigură și lipsită practic de efecte secundare.


CAVITAȚIA – liposucție virtuală 

Reprezintă o alternativă nechirurgicala de remodelare corporală a liposucției tradiționale, de eliminare a grăsimilor localizate. Cavitația reprezintă o revoluție în domeniul remodelării corporale, combătând celulita și acumulările de adipocite supravoluminoase, localizate.


Cavitație cu ultrasunete

Cu un manipul puternic cavitația cu ultrasunete 40000 HZ emis pentru a vibra celulele grase la viteză maximă și pentru a produce numeroase buzunare de aer vid în interiorul și în afara celulelor grase, impact puternic asupra celulelor grase pentru a genera explozie introvertită și a dezintegra trigliceridă în glicerol și liber acizi grași. Apoi, undele RF cu frecvența de 1MHZ sunt utilizate pentru epuizarea glicerolului integrat și a acizilor grași liberi prin circulația hepatoenterala. În cele din urmă, RF în vid și electrodul energetic sunt utilizate pentru poziționarea și strângerea grăsimilor. În fizică, este cunoscută sub numele de cavitație.

Microporea introvertită - explozie în interiorul și în exteriorul celulelor poate duce la o mișcare moleculară îmbunătățită și un nivel de energie mai ridicat și acest lucru va determina în cele din urmă ruperea celulelor de grăsime și, astfel, obține efectele remodelării corpului și pierderea în greutate.

 

Radio frecvența

Radiofrecvență este o metodă non-invazivă și nedureroasă care combate lipsa de elasticitate și de fermitate a pielii, întinerind-o, prin producerea de noi fibre de colagen și elastina. Este un tratament eficient în atenuarea ridurilor pin efectul de lifting și de netezire, fiind o alternativă eficientă la operațiile estetice costisitoare și dureroase de lifting facial.

Radiofrecvență poate fi folosită și în tratamentele corporale, cu efecte spectaculoase în conturarea și remodelarea siluetei prin reducerera depozitelor de grăsime acumulate de-a lungul timpului, prin tratarea tuturor stadiilor celulitei și estomparea inestetică a vergeturilor albe și în tratarea pielii lăsate și lipsite de elasticitate.


Vacuum + RF (corp)

Vacuumul stimulează țesutul de sub piele, accelerează circulația sângelui și activează grăsimile subcutanate, îmbunătățește circulația limfatică, accelerează descompunerea arderii de grăsimi în acizii grași și promovează excreția de toxine și excesul de apă pentru a face pielea mai fermă și mai elastică. RF transformă energia electrică în energie termică pentru a pătrunde adânc în piele și pentru a accelera circulația sângelui și țesutul subcutanat pentru a stimula colagenul, proteinele și reînnoirea celulelor, pentru a înăspri ridurile și alte efecte.


Beneficii ale tratamentului:

- Acest sistem avansat de cavitație cu ultrasunete de 40k topește grăsimea țintind în mod specific țesuturile adipoase, rezultând efecte de tratament rapide.

Tratamentul cu lipo laser, care poate fi descris ca lipolipoliză asistată cu laser sau liposucție nechirurgicală, ajută la descompunerea grăsimilor.

Poate fi aplicat pe linia taliei, abdomenul superior și inferior, coapse, partea superioară și inferioară a spatelui, brațe și axile.

Aparatul vă ajută să obțineți o formă dorită a corpului fără riscul de a reveni în greutate.

Cu tehnologia sa avansată RF, oferă tratamente țintite pentru diferite părți ale corpului, inclusiv față și ochi.

Îmbunătățește drenajul limfatic, întărește textura pielii și ridică diferite părți ale corpului.

Acest aparat îmbunătățește elasticitatea pielii în întregul corp, reduce aspectul celulitei și asigură uniformitatea pielii.

Oferă ameliorarea durerii (cum ar fi durerile articulare sau sciatica), reduce stresul și oboseala prin promovarea exercițiilor aerobe mecanice regulate ale țesutului pielii.

Dispozitivul promovează metabolismul celular, ducând la creșterea producției de colagen și fibre elastice.


Specificații:

- Utilizare în siguranță - Aparatul asigură o experiență confortabilă de reducere a grăsimilor. 

- Zgomot redus - Acest dispozitiv este echipat cu tehnologie inovatoare de cavitație, rezultând un tratament care este de până la 3 ori mai silențios.

- Design inteligent - Frecvența dispozitivului se adaptează la temperatura pielii în timpul tratamentului, asigurând o senzație confortabilă de căldură.

- Durabil - Reglarea inteligentă a frecvenței menționată mai sus prelungește durata de viață a mașinii. (În general, cu cât capul de cavitație este mai cald, cu atât durata de viață a acestuia este mai scurtă.)

- Slăbire eficientă și rapidă - Unoisetion utilizează în mod optim energia pentru a spori eficacitatea reducerii țesutului adipos.

- Întreruperea minimă a vieții - Tratamentul non-invaziv nu vă împiedică rutina zilnică, plus că oferă un timp de recuperare rapidă.


Parametrii:

- Intrare de alimentare: 100V-240V

- Putere: 190W

40K Unoisetion Cavitation 2.0

- Frecvența: 40KHz

- Putere: 20W


Manipul RF 

- Freqeuncy: 3MHz

- Putere: 50W

Manipul Vacuum & Biploar 

- Freqeuncy: 3MHz

Putere: 50W

Vacuum:

Presiune:> 250kPa

Debit de aer:> 10L / minut


Manipul RF Quadrupole

- Freqeuncy: 1MHz

Putere: 30W

Manipul RF cu 3 poli

Freqeuncy: 1MHz

Putere: 10W

Microcurrent & Photon

7 culori: roșu, albastru, verde, violet, portocaliu, turcoaz, alb;

- Lungime de undă cu laser led: 635nm ~ 650nm;

- Puterea fiecărei lumini: 5mw;

- Putere energetică: 64 x 5mW = 320mw (6 plăcute mari * 10 lumini / fiecare + 2 plăcute mici * 2 lumini / fiecare);

- Putere de alimentare: 100VA. 

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Produse asemănătoare

Descriere Specificatii Review clienti

Suport telefonic: 0746562389

De luni pana vineri: 09:00 - 17:00

whatsapp