076363950X - comenzi@komecosmetic.ro

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 250 lei

Search Facebook Instagram

Aparat Cosmetic 5in1 Cavitatie in vid, Tripolar, Multipolar RF Slabire in greutate, Indepartare celulita, Slabire Rapida, Radiofrecventa Profesional Salon, 61 TotulPerfect

Cod produs: 10020248 Adauga in wishlist
  • 4,999 lei
  • 2,999 lei

40%

  • Livrare gratuită de la 300 lei detalii
  • Plăți sigure prin card sau ramburs
  • Gama de produse diversificata
  • Retur in 14 zile

DETALII DESPRE PRODUS


Cavitația, cunoscută și sub numele de “liposucție virtuală” sau “liposucție cu ultrasunete”, este un tratament non-invaziv care folosește ultrasunete de înaltă frecvență pentru a ajuta la eliminarea grăsimilor localizate în anumite zone ale corpului. Acest tratament este adesea utilizat pentru a remodela corpul și a reduce aspectul neplăcut al depozitelor de grăsime.

Beneficii: • Non-invaziv: Cavitația este o alternativă non-invazivă la liposucția tradițională, ceea ce înseamnă că nu necesită incizii, anestezie sau timp de recuperare.

• Reduce grăsimea localizată: Tratamentul cu cavitație este eficient în reducerea depozitelor de grăsime localizate, precum abdomenul, coapsele, șoldurile și alte zone problematice.

• Tehnologie avansată: Utilizând ultrasunetele de înaltă frecvență, cavitația ajută la distrugerea celulelor grase, care sunt apoi eliminate natural de către corp.

• Rezultate vizibile: Cu tratamentul regulat, pacienții pot observa o reducere a circumferinței și un aspect mai tonifiat al zonei tratate.

• Fără perioadă de recuperare: Deoarece cavitația este non-invazivă, nu necesită o perioadă de recuperare, permițând pacienților să se întoarcă imediat la activitățile lor obișnuite. Recomandări:

• Consultare prealabilă: Înainte de a începe tratamentul cu cavitație, este recomandat să consulți un medic sau un specialist în îngrijirea pielii pentru a determina dacă ești un candidat potrivit pentru acest tratament.

• Alimentație și exerciții: Pentru a maximiza rezultatele tratamentului, este important să ai un stil de viață sănătos, care să includă o dietă echilibrată și exerciții fizice regulate.

• Tratament regulat: Pentru cele mai bune rezultate, este recomandat să urmezi un program de tratament regulat, conform indicațiilor specialistului tău.  

În concluzie, cavitația este o opțiune atrăgătoare pentru cei care doresc să reducă grăsimea localizată fără a apela la proceduri chirurgicale invazive. Cu toate acestea, este important să consulți întotdeauna un specialist calificat înainte de a începe orice tratament cosmetic pentru a te asigura că este potrivit pentru nevoile tale și că vei obține rezultatele dorite în condiții de siguranță.


Caracteristici:

1. Tratament fără durere concentrează energia RF în poziția corectă, în comparație cu alte tehnologii cu radio frecvența. Folosește energie scăzută și înaltă frecvența, sigură și eficientă.

2. Vizează suprafață pielii și lucrează în profunzime, folosind o metodă complexă pentru a controla diferiții curenți și energie, acces direct la straturi diferite de piele. Nu provoacă fenomenul de piele inegală.

3. Direcționarea selectivă a țesutului gras, evită încălzirea altor grăsimi, pentru a obține cel mai rapid efect de tratament.

4. Întregul proces este finalizat fără a fi nevoie de intervenție chirurgicală și anestezie.

5. Cu cel mai util sistem de cavitație ultrasonică 40KHZ.

6. Fără efecte secundare și riscul de a reveni la greutatea inițială, rezultatele sunt destul de evidente.

7. Ecran tactil color.

 

Beneficiile radio frecvenței:

- Reduce celulita.

Celulita este o condiție întâlnită preponderent la femei – la nivelul coapselor și feselor unde se depozitează uzual o bună parte din țesutul adipos corporal.

- Utilizând radiofrecvență căldură va fi livrată la nivelul profund al pielii, diminuându-se aspectul neplăcut al depozitelor adipoase în exces.

- Reducerea grăsimii corporale.

Spre deosebire de celulita care apare în primul rând la femei, aspectul neplăcut determinat de stratul adipos în exces la nivel corporal.

Din punct de vedere anatomic atât celulita cât și stratul adipos corporal sunt determinate de depozitele de grăsime localizate la nivel cutanat (superficial sau profund).

Din fericire această condiție poate fi combătută: studiile și experiența utilizării procedurii au arătat că radio frecvența este eficientă asupra reducerii țesutului adipos în exces, indiferent de vârstă sau sex. Furnizarea de căldură prin radiofrecvență determină topirea grăsimilor care vor fi drenate prin circulație, având efecte cel puțin similare procedurilor chirurgicale (cum ar fi liposuctia).

- Creșterea fermității pielii.

Apariția liniilor fine ce compun ridurile este un proces natural determinat de îmbătrânirea cutanata, în timp ce anumite persoane pot prezența neregularități ale pielii după schimbări rapide ale masei corporale.

Radiofrecvență poate trata rapid și eficient astfel de aspecte neplăcute ale țesutului cutanat prin producția de colagen tisular la nivelul straturilor moi profunde. Totodată, aplicată la nivel facial, radio frecvența aduce beneficii pacienților ce prezintă semne de îmbătrânire a pielii.

 

RF multipolar pentru față

Funcționează pe principiul undelor radio, care efectuează stimularea electrică și termică a țesuturilor. Fluxul de sarcină de la suprafața pielii către straturile mai profunde creează în continuare energie termică biologică și crește temperatura adânc în interiorul pielii. Datorită pătrunderii bune a componentelor active și a energiei termice, stimulează strângerea fibrelor de colagen și crește sinteza de colagen, care, respectiv, reduce profunzimea ridurilor, strânge și îngroașă pielea.

Probleme care sunt abordate cu trăsăturile feței:

- Picioare încrețite;

- O pleoapă căzută;

- Contur facial relaxat;

- Pete pigmentare;

- Riduri pe față;

- Subțierea și devitalizarea pielii. 


RF multipolar pentru corp

Pentru slăbire și strângere a corpului - șolduri, coapse, brațe, abdomen fără aspirator. Recomandat pentru pielea subțire și predispusă la traumatisme ușoare. 

- Emisiile de radiofrecvență de la dispozitiv creează frecvența bipolară;

- Rezonanţă care în combinaţie cu electricitatea biologică a corpului;

- Descompune celulele adipoase și le eliberează;

- Drenează sistemul limfatic, detoxifică și îmbunătățește circulația sângelui, îmbunătățește metabolismul.

Proceduri efectuate cu aparatul:

- Proceduri de slăbit pentru abdomen, șolduri, brațe;

- Proceduri anticelulitice;

- Strângerea pielii întregului corp;

- Îmbunătățirea fluxului limfatic;

- Detoxifiere;

- Relaxare pentru durerile musculare. 

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Descriere Specificatii Review clienti

Suport telefonic: 0746562389

De luni pana vineri: 09:00 - 17:00

whatsapp