076363950X - comenzi@komecosmetic.ro

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 250 lei

Search Facebook Instagram

Aparat Cosmetic 6in1 Lipolaser Liposuctie Virtuala, Cavitatie in vid, Tripolar, Multipolar RF Slabire in greutate, Indepartare celulita, Slabire Rapida, Radiofrecventa Profesional Salon, 61B TotulPerfect

Cod produs: 10020253 Adauga in wishlist
  • 8,999 lei
  • 3,099 lei

65%

  • Livrare gratuită de la 300 lei detalii
  • Plăți sigure prin card sau ramburs
  • Gama de produse diversificata
  • Retur in 14 zile

DETALII DESPRE PRODUS

 

În 1980, Thomas W. Wing. D.C., N.D., LAc., un medic chinez de a cincea generație este creditat cu introducerea unui instrument cu microcurent care s-a dovedit a fi benefic în tratamentul mușchilor. Inițial aprobat de FDA ca stimulator muscular, a găsit, de asemenea, o nouă viață în industria cosmetologiei pentru întinerirea celulară, tonifierea facială și reducerea ridurilor.

Tehnicile cu microcurenti s-au dovedit de succes în tratarea unei varietăți de afecțiuni medicale, inclusiv a paraliziei lui Bell. Palsia lui Bell este paralizia facială și, de obicei, are efecte doar pe o parte a fetei. Nu se cunoaște cauza, dar inflamația unuia dintre nervii faciali are ca rezultat o paralizie musculară pe o parte a feței. Aceasta se recuperează de obicei pe o perioadă de luni, dar uneori poate fi permanentă.

Curenții electrici au fost încorporați în aparate faciale de mai mulți ani. Cercetările și dezvoltarea realizate pentru a ajută „baby boomers” în menținerea unui aspect tineresc au promovat evoluția lor la aparatele extrem de eficiente pe care le avem la dispoziție astăzi. Desigur, există un mare interes în jurul abilităților de îmbunătățire a musculaturii cu ajutorul microcurentului. 


Ce este tratamentul facial cu microcurent ?

Microcurentul facial este un tratament terapeutic care oferă impulsuri electrice sigure, nedureroase, cu nivel scăzut, în locații strategice de sub piele, pentru a consolida și tonifica mușchii faciali atât pe o bază imediată, cât și pe termen lung. Tehnologia repară simultan colagenul în derm (stratul cel mai profund al pielii), în timp ce șterge ușor semnele de îmbătrânire în epidermă (stratul superior al pielii). Pe măsură ce îmbătrânim, impulsurile noastre electrice încetinesc provocând îmbătrânirea și ridarea pielii faciale. Microcurentul funcționează în armonie cu curenții naturali bio-electrici gășiți în mod natural în corpurile noastre pentru a ajuta la accelerarea procesului de regenerare celulară, ceea ce duce la o piele mai fermă, mai sănătoasă și mai tinerească.

 

Care sunt beneficiile microcurrentului ?

Tratamentul de tonifiere facial microcurrent oferă o varietate de beneficii pacienților care doresc să mențină un aspect mai tineresc și este o alternativă non-invazivă extrem de sigură și blândă la procedurile de chirurgie plastică dramatică, peelingul chimic, injecțiile de colagen și botox și alte tratamente invazive. Rezultatele pot varia în funcție de indivizi și de tipul pielii, sunt treptate. Deși se cunoaște că tratamentul facial cu microcurent produce un efect de întinerire imediată și temporară, aplicarea zilnică continuă va oferi rezultate mai cumulate pe termen lung și de durată!


Caracteristici:

- Îmbunătățește tonusul muscular și al gâtului;

- Ridică pleoapele și sprâncenele;

- Reduce aspectul liniilor fine și a ridurilor;

- Asomează tonul pielii și netezește textura;

- Îmbunătățește circulația facială;

- Ajută la exfolierea pielii;

- Încurajează drenajul limfatic;

- Crește penetrarea produsului;

- Acționează ca un tratament împotriva daunelor solare;

- Reduce celulita;

- Îmbunătățește producția naturală de colagen și elastina a organismului;

- Rehidratează pielea;

- Creșterea metabolismului celular (ATP). 

 

Tratamentele faciale cu microcurent sunt sigure ?

Tratamentul cosmetic cu microcurent este considerat o abordare terapeutică sigură și blândă a întineririi pielii, cu toate acestea, trebuie luate întotdeauna următoarele precauții:

- Nu folosiți dacă sunteți gravide;

- Nu utilizați dacă aveți un stimulator cardiac sau istoric de boli de inima;

- Nu folosiți dacă ați fost diagnosticat cu cancer sau tumori;

- Nu utilizați dacă aveți defibrilatoare / stimulatoare implantate sau alte dispozitive.

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Descriere Specificatii Review clienti

Suport telefonic: 0746562389

De luni pana vineri: 09:00 - 17:00

whatsapp