076363950X - comenzi@komecosmetic.ro

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 250 lei

Search Facebook Instagram

Aparat Profesional Lipolaser-Liposuctie Virtuala, Vacuum Cavitatie 2.0, Multipolar RF, Ten si Ochi, Slabire in Greutate, Indepartare Celulita, Radiofrecventa Lifting Salon 5MAX

Cod produs: 1002417 Adauga in wishlist
  • 5,999 lei
  • 4,999 lei

16%

  • Livrare gratuită de la 300 lei detalii
  • Plăți sigure prin card sau ramburs
  • Gama de produse diversificata
  • Retur in 14 zile

DETALII DESPRE PRODUS


Căutați să reduceți instantaneu grăsimile fără intervenție chirurgicală ?

După cum știm cu toții, grăsimea este stocată în celule speciale, iar cavitația RF unoisetion 2.0 adoptă cea mai recentă undă de joasă frecvență a tehnologiei de cavitație cu ultrasunete 2.0 - unoisetion, pentru a descompune celulele adipoase în particule apoi a le metaboliza într-un lichid concentrat și distruge celulele adipoase din zona țintă. Lichidul este apoi îndepărtat cu ușurință din organism prin sistemul limfatic și urinar.

 

Câte tratamente sunt recomandate?

Se recomandă cel puțin 3-5 zile între tratamente în aceeași zonă.

Mulți oameni m-au întrebat dacă doar o parte a corpului poate fi tratată în fiecare zi ? Nu, nu doar o parte a corpului poate fi tratată pentru a scăpa de grăsime, îți poți trata burtă, talia, brațul, coapsă în același timp.

Nu uitați să beți aproximativ 1 litru de apă cu o oră înainte de tratamentul RF Unoiestion Cavitation 2.0 pentru a ajuta grăsimea lichidă să iasă din organism.

 

Cât durează fiecare tratament?

Va dura 30 până la 60 de minute pentru fiecare parte a corpului, dar nu este același timp de tratament, zona care trebuie acoperită și cantitatea de muncă necesară pentru pierderea nechirurgicală de centimetri și tratament pentru conturul corpului.

Cu un manipul de undă sonoră puternică, undă sonoră puternică de unionizare de 40000 HZ poate fi emisă pentru a vibra celulele adipoase la viteză maximă și pentru a produce numeroase pungi de aer în vid în interiorul și în exteriorul celulelor adipoase, impactând puternic celulele adipoase pentru a genera blast introvertit și a dezintegra trigliceridele în glicerol. și acizi grași liberi. Apoi undele RF la o frecvență de 1MHZ sunt folosite pentru epuizarea glicerolului integrat și a acizilor grași liberi prin circulația hepatoenterală. În cele din urmă, electrozii de RF și energie de vid sunt utilizați pentru poziționarea și strângerea grăsimii. În fizică, este cunoscută sub numele de „cavitație”. Exploziile introvertite cu micropori din interiorul și din exteriorul celulelor pot duce la o mișcare moleculară îmbunătățită și la un nivel mai ridicat de energie, iar acest lucru va provoca în cele din urmă ruperea celulelor adipoase și acolo pentru a obține efectele culturismului și pierderea în greutate.


1. Dizolvă grăsimea, drenajul limfatic, pielea fermă și sporește elasticitatea pielii. 

Manipul RF cu presiune negativă

Fiind integrat cu cea mai avansată tehnologie RF și frecvență radio, instrumentul poate ajunge direct în corpul adipos adânc și are excelența poziționării țintite RF. În starea de activitate rapidă, țesutul celulelor adipoase poate genera căldura de frecare, crește temperatura locală și poate elimina excesul de grăsime și toxina din organism prin glanda sudoripare, circulăția enterohepatică și limfa și, în cele din urmă, obține efectul de dizolvare a grăsimii. Cu tehnologia de adâncime controlată, particulele de diamant încrustate de diferite dimensiuni pot masa pielea împreună cu modelul său, pot ajusta puterea de aspirație prin aspirarea în vid și pot masa cu o forță puternică de presiune negativă pentru a exploda direct grăsimea. 

Astfel, efectele sunt foarte evidente:

- îmbunătățește circulația sângelui,

- accelerează descompunerea grăsimilor,

- sporește efectul de îndepărtare a celulitei,

- îmbunătățește efectiv starea țesutului areolar,

- îndepărtează grăsimea și îmbunătățește starea de absorbție suficientă a produselor dietetice.


2. Forță puternică și îndepărtare a grăsimii:

Undă sonoră puternică, cu un mainpul colectiv de undă sonoră puternică, o undă sonoră puternică de 40000 HZ poate fi emisă către corp pentru a afecta puternic celulele adipoase și pentru a provoca mișcarea de frecare între celulele adipoase. Acest lucru poate determina un consum eficient de calorii și umiditate în celulele adipoase și poate reduce dimensiunea celulelor adipoase. În plus, vibrația undelor sonore poate provoca un impact puternic asupra celulelor adipoase pentru a le face să explodeze instantaneu, a reduce numărul de celule adipoase și, prin urmare, a obține efectele de eliminare a grăsimii.


3. Vacuum RF 

Pentru remodelarea corpului și a feței. Echipamentul Vacum + RF pentru pierderea în greutate poate promova metabolismul țesuturilor, ceea ce face granule de grăsime la diferite adâncimi și energie de fuziune șocantă. 


4. Eliminarea ridurilor faciale RF cu trei poli. 

Electrodul de cuplare capacitiv al mânerului RF facial este utilizat pentru transmiterea energiei undelor radio și pentru generarea unui câmp electric pentru a pătrunde în țesutul subcutanat prin suprafața pielii. La frecvența înaltă de 450 kHz, acest câmp electric își schimbă polaritatea de 450.000 de ori pe secundă. Pentru a răspunde la schimbarea rapidă a electrodului, direcțiile particulelor electrice din piele sunt de asemenea modificate. Până în acest moment, rezistența electrică naturală în țesutul subcutanat se mișcă și generează energie termică. Deoarece colagenul dermei papilare se poate micșora imediat atunci când temperatura este în intervalul de la 60 la 70 de grade Celsius, după tratamentul ridurilor, clientul poate simți imediat efectele de strângere a pielii pe măsură ce este ridicată și fermă. Când colagenul este produs în mod continuu, grosimea și densitatea dermei papilare ale pielii pot fi crescute pentru a elimina ridurile, a elimina cicatricile, a restabili elasticitatea și luciul pielii. În timp ce colagenul este crescut, ridurile sunt îndepărtate de un număr mare de celule. În plus, atunci când cortexul este fără elasticitate sau cu un strat cornos gros în zona cu riduri este separată, pielea din jur va fi și ea reînnoită. 


5. Three Pole small RF pentru față și cearcăne 

Un lifting facial Three Pole este o tehnică cosmetică nechirurgicală, neinvazivă, care îmbunătățește sigur și eficient sănătatea și aspectul pielii. A Three Pole facial lifting folosește tehnologii dezvoltate în domeniul medical și al fizioterapiei pentru a activa substanțele chimice naturale ale pielii responsabile de sănătate și vitalitate. Un lifting facial cu trei poli oferă rezultate estetice satisfăcătoare cu un risc mai mic de efecte secundare în comparație cu un lifting facial tradițional. Procedura de lifting facial cu trei poli. 


Caracteristici:

1. Tratamentul nedureros concentrează energia RF în poziția corectă, în comparație cu alte tehnologii de radiofrecvență. Folosește energie scăzută și frecvență înaltă.

2. Țintește suprafața pielii și locația profundă, folosind o metodă complexă pentru a controla diferiții curenți și accesul direct la diferitele straturi ale pielii. Nu provoacă fenomenul de piele neuniformă.

3. Dirijarea selectivă a țesutului adipos, pentru a evita încălzirea altor grăsimi, pentru a obține cel mai rapid efect de tratament.

4. Întregul proces este finalizat fără a fi nevoie de intervenție chirurgicală și anestezie.

5. Aceast aparat de lipo laser cu cel mai util sistem de cavitație cu ultrasunete de 40KHZ.

6. Fără efecte secundare și riscul de a reîngrăsa, rezultatele sunt destul de evidente. Nu afectează muncă și viața normală.

7. Ecran tactil color.


Funcții:

- Întărirea brațelor, picioarelor, coapselor, feselor, taliei, spatelui și mușchilor abdominali și remodelarea siluetei corpului

- Îmbunătățirea și tratarea țesuturilor grase asemănătoare coajelor de portocală de diferite niveluri grave cu efecte de calmare, decompresie și ameliorarea durerii (cum ar fi dureri articulare, sciatică), promovează exercițiul aerobic mecanic regulat al țesutului pielii, ameliorează rapid stresul și îndepărtează oboseală. 


Atenție! 

1. Aplicați crema de slăbit sau gel de răcire pe zona de piele care trebuie tratată înainte de tratament.

2. Păstrați contactul strâns între sondă și piele.

3. Reglați intensitatea de la nivel scăzut la nivel înalt.

4. Vă rugăm să nu iradiați globii oculari direct cu lumină colorată.

5. Operați cu mânerul de vid bipolar timp de 15-20 de minute, în principal cu mișcarea spirală pe corp.
1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Produse asemănătoare

Descriere Specificatii Review clienti

Suport telefonic: 0746562389

De luni pana vineri: 09:00 - 17:00

whatsapp