076363950X - comenzi@komecosmetic.ro

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 250 lei

Search Facebook Instagram

Aparat Profesional Lipolaser-Liposuctie Virtuala, Vacuum Cavitatie 2.0, Multipolar RF, Ten si Ochi, Slabire in greutate, Indepartare celulita, Radiofrecventa Lifting Salon 6MAX

Cod produs: 1002416 Adauga in wishlist
  • 6,999 lei
  • 4,999 lei

28%

  • Livrare gratuită de la 300 lei detalii
  • Plăți sigure prin card sau ramburs
  • Gama de produse diversificata
  • Retur in 14 zile

DETALII DESPRE PRODUS


Caviația – liposucție virtuală – reprezintă o alternativă nechirurgicală de remodelare corporală a liposucției tradiționale, de eliminare a grăsimilor localizate. Cavitația reprezintă o revoluție în domeniul remodelării corporale, combătând celulita și acumulările de adipocite supravoluminoase, localizate.

Tehnologia cavitației funcționează cu unde ultrasunete blânde, care ajută la atingerea obiectivelor de slăbire. Tratamentul nostru de cavitație cu ultrasunete funcționează prin topirea celulelor adipoase. Puteți ajusta frecvența și vă puteți crea protocoale personalizate în funcție de nevoile clienților. 40K este frecvența de cavitație clasică perfectă pentru zona abdomenului și a taliei, precum și pentru alte zone ale corpului.

 

Avantajul tratamentului de cavitație / liposucție virtuală ? 

Complet non-invazivă și nedureroasă. Depunerile inestetice pot fi acum îndepărtate cu ajutorul unui aparat cu ultrasunete de joasă frecvența ( 20 KHz ).

 

Ce este lipolaserul ? 

Lipolaserul este un aparat de remodelare corporală și tratare a celulitei. Tratamentul cu lipo laser topește grăsimea inestetică de pe zonele cu probleme. Nu se folosește nici un produs cosmetic pentru a proteja pielea, deoarece laserul pătrunde în profunzime, până la grăsime, fără a produce durere sau a lasă urme. Inovația o reprezintă faptul că undele laser sunt făcute să acționeze doar asupra celulelor grase, fără a afecta vasele de sânge sau masa musculară.

Rezultatele sunt vizibile atât în măsurătorile de circumferința, cât și în gradul de conturare a corpului în zona tratată, care se diminuează semnificativ.

 

Ce trebuie să știi despre lipo laser:

- Este un tratament non-invaziv revoluționar;

- Acționeză direct asupra grăsimii localizate;

- După fiecare ședință se observă o pierdere în volum. 

 

Efectele produse de lipo laser:

- Reduce grăsimea localizată;

- Reduce masa de grăsime din organism;

- Ajută la slăbirea rapidă, reducerea volumului corporal;

- Este sigur și nedureros, nu are efecte secundare;

- Contribuie la activarea metabolismului celular;

- Durata unei ședințe este de doar 30 minute. 

Această metodă de slăbire este o alternativă non invazivă și non agresivă a liposucției. Nu se simte durere, nu există complicații sau timpi de recuperare, este mai puțin costisitoare și nu interferează cu activitățile cotidiane ale clientului.

 

Câte ședințe de tratament sunt necesare pentru a obține rezultate bune ? 

În cazul persoanelor cu grăsime sau cu celulita în stadii avansate se recomandă un tratament șoc de 4-6 săptămâni, a câte două ședințe săptămânal. Ulterior, pot fi efectuate tratamente la intervale mai mari de timp, pentru menținerea rezultatelor obținute. În timpul unei ședințe, pacienții sunt conectați la două dispozitive speciale mulți-laser și două lasere mai mici, pe zonele țintă. Laserele mai mici se pun de obicei în zonele de eliminare, pentru a putea stimula limfa și a drena grăsimile. Aceasta este una dintre cele mai noi terapii de reducere a țesutului adipos, laserul de joasă intensitate fiind folosit până acum în scopuri biomedicale, vindecarea rănilor sau calmarea durerii și a inflamațiilor.

 

Există vreun disconfort asociat cu tratementul ? 

Tratamentele lipo laser sunt complet non-invazive. Pacienții își pot relua activitățile normale imediat după tratament fără vânătăi sau umflături, fără pierdere de timp.

 

Este lipo laserul sigur ? 

Da. Tehnologia cu laser de joasă intensitate, rece a lui lipo laser a fost studiată și folosită de mai bine de 30 de ani în multe scopuri biomedicale, inclusiv vindecarea rănilor, alinarea durerii și calmarea inflamațiilor.

 

Cine este candidatul ideal pentru tratamentele cu lipo laser ?

Nu există un candidat “ideal” pentru aceste tratamente. Studiile au demonstrat eficienta lipo laser pentru multe tipuri de corp și piele. Este recomandată evaluarea fiecărui pacient în funcție de tipul corpului și stilul de viață pentru a stabili așteptări rezonabile în urmă tratamentelor cu lipo laser.

 

Care sunt cotraindicațile ? 

Metodă este contraindicată gravidelor, bolnavilor de epilepsie sau celor cu boli tiroidiene, celor aflați sub tratament radioactiv.

 

Radio Frecvența

Energia RF pură este folosită pentru a trata laxitatea pielii prin strângerea fetei și este cea mai potrivită pentru pacienții cu o înăbușire ușoară până la moderată a țesuturilor faciale..


Vacuum + RF (corp)

Vacuumul stimulează țesutul de sub piele, accelerează circulația sângelui și activează grăsimile subcutanate, îmbunătățește circulația limfatică, accelerează descompunerea arderii de grăsimi în acizii grași și promovează excreția de toxine și excesul de apă pentru a face pielea mai fermă și mai elastică. RF transformă energia electrică în energie termică pentru a pătrunde adânc în piele pentru a accelera circulația sângelui și țesutul subcutanat pentru a stimula colagenul, proteinele și reînnoirea celulelor. 

 

Tehnologii avansate dovedite clinic

Cum este benefică combinația de cavitație, RF, IR și vid ? Tehnologia introduce o combinație sinergică de tehnologii pentru a viza zonele cele mai preocupate, cu mai multe beneficii, inclusiv:

- Slăbire;

- Conturarea corpului;

- Anti celulita;

- Reducerea grăsimilor locale;

- Întărirea și liftingul pielii;

- Puf și reducerea volumului;

- Îmbunătățirea tonusului și elasticității pielii;

- Strălucirea pielii sănătoasă;

- Piele strânsă și tonifiată. 

Combinația de cavitație cu RF a fost de multă vreme una dintre cele mai populare și eficiente metode de tratament de pe piață pentru tratamentele de sculptură sau remodelare corporală. Echipamentul vizează grăsimea, iar manipulul RF stimulează drenajul limfatic cu efecte simultane de întinerire și întărire a pielii. Este un sistem profesional care ajută la furnizarea de rezultate sigure și eficiente pentru sculptarea corpului.


Beneficiile cavitației:

- Tehnologie de slăbire cu ultrasunete;

- Tehnologie profesională și sigură;

- Tratament de slăbit non-invaziv;

- Fără durere, fără timpi de nefuncționare;

- Rezultate instantanee și de lungă durată. 

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Descriere Specificatii Review clienti

Suport telefonic: 0746562389

De luni pana vineri: 09:00 - 17:00

whatsapp