076363950X - comenzi@komecosmetic.ro

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 250 lei

Search Facebook Instagram

Aparat Remodelare Corporala LCD 3in1 40Khz Cavitatie in vid, Vacuum RF, Tonifiere, Slabire in greutate, Indepartare celulita, Slabire Rapida, Radiofrecventa Profesional Salon LA103

Cod produs: 1002210 Adauga in wishlist
  • 3,599 lei
  • 1,999 lei

44%

  • Livrare gratuită de la 300 lei detalii
  • Plăți sigure prin card sau ramburs
  • Gama de produse diversificata
  • Retur in 14 zile

DETALII DESPRE PRODUS

 


Remodelarea corporală este un proces care implică modificarea aspectului și compoziției corpului pentru a atinge o formă mai dorită și sănătoasă. Acest lucru poate include pierderea în greutate, tonifierea mușchilor și reducerea grăsimii corporale. În general, acest proces implică o combinație de exerciții fizice, alimentație sănătoasă și alte metode, cum ar fi antrenamentele de rezistență și cardio, yoga, pilates sau chiar intervenții chirurgicale cosmetice.

Beneficiile remodelării corporale sunt multiple și includ îmbunătățirea stimei de sine și încrederea în sine, creșterea nivelului de energie și îmbunătățirea sănătății generale. Pierderea în greutate și reducerea grăsimii corporale pot reduce riscul de afecțiuni precum diabetul, bolile de inimă și hipertensiunea arterială. De asemenea, tonifierea mușchilor poate îmbunătăți postura, flexibilitatea și forța, contribuind la prevenirea leziunilor și îmbunătățirea performanței fizice. 

Remodelarea corporală poate fi un proces provocator și necesită angajament și disciplină pe termen lung. Cu toate acestea, beneficiile pe care le oferă pentru sănătatea fizică și mentală pot face efortul să merite. Este important să se adopte o abordare echilibrată și sănătoasă, evitând dietele extrem de restrictive sau antrenamentele excesive, și să se caute întotdeauna sfatul unui profesionist în domeniul sănătății și fitnessului pentru a dezvolta un plan personalizat și sigur.

Ultrasunete cavitație puternică vibrație produsă de ultrasunetele de joasă frecvență, care dizolvă eficient celulita încăpățânată. În plus, datorită vibrațiilor puternice, efectul termic al frecvenței ultrasunetelor scăzute va fi absorbit de țesuturile subcutanate și transformat în căldură. Căldura va crește temperatura celulitei și va dizolvă treptat grăsimea profundă în stare lichidă și, în final, cu excepția corpului prin metabolismul limfatic.

Multipolar RF poate încălzi dermul și stratul de grăsime subcutanat, în același timp, contractează fibrele de colagen și stimulează regenerarea colagenului, astfel încât să poată obține efecte mai bune de strângere a pielii, îndepărtare a ridurilor, reducerea grăsimii și conturarea corpului.

Cu un manipul puternic cavitația cu ultrasunete 40000 HZ emisă pentru a vibra celulele grase la viteză maximă și pentru a produce numeroase buzunare de aer vid în interiorul și în afară celulelor grase, impact puternic asupra celulelor grase pentru a genera explozie introvertită și a dezintegra triglicerida în glicerol și liber acizi grași. 

Apoi, undele RF cu frecvența de 1MHZ sunt utilizate pentru epuizarea glicerolului integrat și a acizilor grași liberi prin circulația hepatoenterală. În cele din urmă, RF în vid și electrodul energetic sunt utilizate pentru poziționarea și strângerea grăsimilor. În fizică, este cunoscută sub numele de cavitație.

Microporea introvertită - explozie în interiorul și în exteriorul celulelor poate duce la o mișcare moleculară îmbunătățită și un nivel de energie mai ridicat și acest lucru va determina în cele din urmă ruperea celulelor de grăsime și, astfel, obține efectele remodelării corpului și pierderea în greutate.

Energia RF pură este folosită pentru a trata laxitatea pielii prin strângerea fetei și este cea mai potrivită pentru pacienții cu o înăbușire ușoară până la moderată a țesuturilor faciale. 

Vacuumul stimulează țesutul de sub piele, accelerează circulația sângelui și activează grăsimile subcutanate, îmbunătățește circulația limfatică, accelerează descompunerea arderii de grăsimi în acizii grași și promovează excreția de toxine și excesul de apă pentru a face pielea mai fermă și mai elastică.


Beneficii:

- Cu cele 2 piese mai mici, puteți trata zonele sensibile ale ochilor și obrajilor, iar piesa de mâna mai mare poate fi utilizată pentru tratamentele de modelare corporală.

- Efectele benefice ale ultrasunetelor ajută la obținerea ingredientelor solubile în apă și grăsimi în piele, furnizarea de oxigen și nutrienți poate fi îmbunătățită.

-  Stimulează fibrele elastice, care sunt responsabile pentru etanșeitatea pielii.

 

Avantajul său este:

A. Siguranța

Tehnologie de ultima generație de cavitație 40K - Zgomotul enervant cauzat de cavitație va fi redus de 3 ori, datele clinice indică o experiență de pierdere în greutate mai confortabilă.

B. Informații

Tehnologia de ajustare a frecvenței inteligente poate ajusta frecvența în funcție de temperatura dermelor în timpul dizolvării grăsimii, se va simți cald în timpul tratamentului.

C. Timp de viață lung

După cum știm cu toții, cu atât este mai fierbinte mânerul de cavitație, cu atât durata de viață mai scurtă pentru manipulul de cavitație, astfel încât aproximativ 10 ori timpul de lucru poate fi prelungit prin această nouă tehnologie de ajustare a frecvenței.

D. Efect mai bun de tratament

Pe de altă parte, puterea de ieșire va fi îmbunătățită, iar rezultatul efectiv al acesteia poate fi văzut rapid. 

E. Calibrare digitalizată

Unoisetion utilizează tehnologia inteligență de calibrare ceea ce înseamnă că poate regla frecvența pe parcursul întregului tratament și calibrează eroarea de frecvența de la sine pentru a face ca frecvența de ieșire să păstreze aceeași frecvență ca înainte, în acest fel, cavitația de unisetion va face rezultatul formei corpului mai eficient (De 3 ori mai mare decât cavitația normală) și durata de viață a mânerelor va fi de 10 ori mai mare decât cavitația normală

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Descriere Specificatii Review clienti

Suport telefonic: 0746562389

De luni pana vineri: 09:00 - 17:00

whatsapp