076363950X - comenzi@komecosmetic.ro

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 250 lei

Search Facebook Instagram

Aparat Remodelare Corporala Lifting Facial 3in1 RF Led, Tonifiere, Slabire in greutate, Indepartare celulita, Slabire Rapida, Radiofrecventa Salma

Cod produs: 1002215 Adauga in wishlist
  • 1,999 lei
  • 1,299 lei

35%

  • Livrare gratuită de la 300 lei detalii
  • Plăți sigure prin card sau ramburs
  • Gama de produse diversificata
  • Retur in 14 zile

DETALII DESPRE PRODUS


Remodelarea corporală este un proces care implică modificarea aspectului și compoziției corpului pentru a atinge o formă mai dorită și sănătoasă. Acest lucru poate include pierderea în greutate, tonifierea mușchilor și reducerea grăsimii corporale. În general, acest proces implică o combinație de exerciții fizice, alimentație sănătoasă și alte metode, cum ar fi antrenamentele de rezistență și cardio, yoga, pilates sau chiar intervenții chirurgicale cosmetice.

Beneficiile remodelării corporale sunt multiple și includ îmbunătățirea stimei de sine și încrederea în sine, creșterea nivelului de energie și îmbunătățirea sănătății generale. Pierderea în greutate și reducerea grăsimii corporale pot reduce riscul de afecțiuni precum diabetul, bolile de inimă și hipertensiunea arterială. De asemenea, tonifierea mușchilor poate îmbunătăți postura, flexibilitatea și forța, contribuind la prevenirea leziunilor și îmbunătățirea performanței fizice. 

Remodelarea corporală poate fi un proces provocator și necesită angajament și disciplină pe termen lung. Cu toate acestea, beneficiile pe care le oferă pentru sănătatea fizică și mentală pot face efortul să merite. Este important să se adopte o abordare echilibrată și sănătoasă, evitând dietele extrem de restrictive sau antrenamentele excesive, și să se caute întotdeauna sfatul unui profesionist în domeniul sănătății și fitnessului pentru a dezvolta un plan personalizat și sigur.


Rafiofrecvența

Este o tehnică modernă și non-invazivă utilizată în procedurile corporale și estetice. Aceasta implică utilizarea undelor radio pentru a încălzi țesuturile dermice și subdermice, având multiple beneficii în tratamentele estetice. Iată câteva dintre avantajele utilizării rafiofrecvenței în procedurile corporale:

Întinerirea pielii: Rafiofrecvența stimulează producția de colagen în piele, ceea ce ajută la întinderea și netezirea pielii. Aceasta poate reduce aspectul ridurilor și liniilor fine, oferind un aspect mai tânăr și mai ferm pielii.

- Tonifierea pielii: Tratamentele cu rafiofrecvență pot ajuta la tonifierea și strângerea pielii, ceea ce duce la o siluetă mai definită și la reducerea aspectului de piele lăsată sau flască.

- Reducerea celulitei: Rafiofrecvența poate ajuta la descompunerea depozitelor de grăsime și la îmbunătățirea circulației sanguine și limfatice, ceea ce poate reduce aspectul inestetic al celulitei.

- Ameliorarea aspectului vergeturilor: Tratamentele cu rafiofrecvență pot contribui la îmbunătățirea aspectului vergeturilor prin stimularea producției de colagen și restructurarea țesuturilor.

- Procedură non-invazivă și fără durere: Rafiofrecvența este o metodă non-invazivă și fără durere, ceea ce înseamnă că pacienții pot reveni la activitățile lor obișnuite imediat după tratament.

- Rezultate vizibile și durabile: Majoritatea pacienților observă îmbunătățiri imediate ale aspectului pielii după tratamentele cu rafiofrecvență, iar rezultatele pot fi durabile dacă se respectă un regim de întreținere adecvat.

- Timp scurt de recuperare: Datorită caracterului non-invaziv al procedurilor cu rafiofrecvență, timpul de recuperare este minim, iar riscul de complicații este redus.

- Compatibilitate cu alte tratamente estetice: Rafiofrecvența poate fi combinată cu alte tratamente estetice, cum ar fi mezoterapia, radiofrecvența fraccională sau terapia cu laser, pentru a obține rezultate optime în îmbunătățirea aspectului pielii.


Efect prin tratament de scurtă durată cu rezultate imediate:

1. Crește circulația sângelui și metabolismul;

2. Îmbunătățește absorbția cremei și lotiunii;

3. Tonifiază pielea și reduce ridurile fine; 

4. Stimulează celulele de colagen și crește flexibilitatea pielii; 

6. Remodelează conturul feței. 

 

Ce este liftingul facial ?

Atunci când pielea îmbătrânește, această începe să își piardă din elasticitate. Drept consecință, ea începe să se lase și apar și binecunoscutele riduri. Printr-un lifting facial, aceste țesuturi sunt ridicate și devin mai strânse, astfel oferind fetei un aspect întinerit.

În cadrul unei astfel de proceduri, se vor desprinde bucăți de piele de pe fiecare parte a fetei, iar țesuturile aflate dedesubt vor fi alterate, astfel încât față să capete un aspect mai tânăr.

Liftingul facial poate constă în îndepărtarea excesului de piele, netezirea ridurilor și pliurilor fetei și strângerea țesuturilor faciale.

În general, liftingul se realizează în partea de mijloc și partea inferioară a feței, în zona gâtului și a decolteului. Liftingul sprâncenelor și al frunții nu este de obicei inclus, însă se poate realiza o procedură separată.

 

Când se recomandă liftingul facial ? 

Așadar, înaintarea în vârstă modifică atât aspectul, cât și formă fetei. Pielea începe să se lase și nu revine la fel de ușor la formă sa inițială. În plus, depozitele de grăsime încep să scadă în anumite zone ale feței, în timp ce, în alte zone, ele cresc.

Prin lifting facial, se pot corectă problemele rezultate în urmă acestor schimbări: lăsarea pielii în regiunea obrajilor, excesul de piele din zona maxilarelor, pliurile care se formează de la marginea nasului către colțurile gurii, pielea lăsată și excesul de grăsime din zona gâtului.


Ce este radio frecvența (RF) ? 

Energia RF pură este folosită pentru a trata laxitatea pielii prin strângerea fetei și este cea mai potrivită pentru pacienții cu o înăbușire ușoară până la moderată a țesuturilor faciale. 

 

Cui i se adresează radio frecvența facială ? 

Radiofrecvența este un tratament nedureros, nechirugical, fără anestezie locală, căldură produsă de undele electromagnetice este tolerabilă pentru piele, efectele fiind de lungă durată. Este recomandată tuturor persoanelor cu probleme estetice la nivel facial, fiind un tratament excelent pentru riduri, linii de expresie, acnee, pori dilatati, cicatrici sau gusă.


De câte ședințe este nevoie pentru a se vedea rezultatele?

Pentru rezultate optime și de durata se recomandă între 6-8 ședințe, efectuate la un interval de 2 săptămâni.


În cât timp devin vizibile rezultatele și de câte sedințe este nevoie ? 

După fiecare ședința se poate observă cum textura pielii este îmbunătățită, însă deoarece radiofrecvența facială își continuă acțiunea și după finalizarea ședinței, rezultatele maxime sunt vizibile după 1-2 săptămâni de la efectuarea acesteia.

 

Contradicții:

Radiofrecvența este contraindicată persoanelor cu infecții acute ale pielii, eczeme, prurit, herpes, boli contagioase, sarcina și alăptare, persoane purtătoare de stimulator cardiac, epilepsife, cancer, boli de sânge și în zone cu știft dentar. 

*Rezultatele sunt eficiente dar nu garantate și diferă de la persoană la persoană. 

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Descriere Specificatii Review clienti

Suport telefonic: 0746562389

De luni pana vineri: 09:00 - 17:00

whatsapp