076363950X - comenzi@komecosmetic.ro

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 250 lei

Facebook Instagram

Aparat 10in1 40Khz Lipolaser Cavitatie, Vacuum RF, Lifting, Slabire in greutate, Indepartare celulita, Radiofrecventa Profesional Salon SlimmY

Cod produs: 1002608 Adauga in wishlist
  • 9,999 lei
  • 6,099 lei

39%

  • Livrare gratuită de la 300 lei detalii
  • Plăți sigure prin card sau ramburs
  • Gama de produse diversificata
  • Retur in 14 zile

Lipolaser


Lipolaserul este o metodă ce nu presupune intervenția chirurgicală și care folosește fasciculele de lumina-laser dioda rece pentru a topi grăsimea. De asemenea, Lipo Laser stimulează producția de colagen și elastina, ceea ce la final face că pielea să fie mai fermă și mai fină.
Lipolaserul creează un semnal chimic la care celulele de grăsime răspund prin deschiderea porilor membranei celulare, descompunerea trigliceridelor în glicerol, apă și acizi grași liberi. Faza următoare a tratamentului presupune eliminarea acestora prin canalele membranei celulare. Razele laser modifică permeabilitatea membranelor adipocitelor și în acest fel globulele de trigliceride sunt eliberate în lichidul interstițial, de aici ajung în sânge și sunt metabolizate. Tratamentul permite eliminarea grăsimii localizate și conturarea unui corp frumos. Pad-urile laser acționează extern asupra țesutului adipos, prin piele, fiind necesare doar 10 minute pe zona de tratament. Efectul procedurii este cu atât mai vizibil cu cât numărul de fotoni eliberați de aceste pad-uri este mai mare.
Lipolaserul activează chiar și metabolismele mai leneșe. LipoLaser nu afectează țesuturile din jur cum ar fi vasele de sânge, nervii, pielea etc.
Undă laser pătrunde în profunzime, având acțiune strictă doar asupra adipocitelor (celulelor de grăsime), terapia fiind total neinvazivă, nedureroasă, foarte sigură și lipsită practic de efecte secundare.
Procedura în sine este realizată cu ajutorul unui laser. Aparatul este destinat mai ales slăbirii în zonele problema (abdomenul la bărbați și coapsele sau abdomenul la femei), realizând lichefierea grăsimii. LipoLaserul poate fi folosit și în zona de contur a fetei (gușă). Avantajul acestui aparat față de altele de acest gen este că grăsimea, odată lichefiată, se reface mai greu.


CAVITATIA – liposucție virtuală – reprezintă o alternativă nechirurgicala de remodelare corporală a liposucției tradiționale, de eliminare a grăsimilor localizate. Cavitatia reprezintă o revoluție în domeniul remodelării corporale, combătând celulita și acumulările de adipocite supravoluminoase, localizate.
Cavitatia este una dintre cele mai eficiente proceduri de remodelare corporalain ceea ce privește distrugerea celuliteti. Această procedura utilizează niște unde, niște microvibratii care, odată intrat în contact cu pielea, se împrăștie în tot țesutul gras. Aceste microvibratii formează niște bule cavitationale, ele împing în pereții celulitei cu o presiune foarte mare încât, la un moment dat, membrană care ține grăsimea compactă se sparge. Odată ce peretele celulei de grăsime a fost spart, toată cantitatea de grăsime se împrăștie în țesut, de aici rezultând aspectul de nivelare al celulei. După ce celulele grase implodeaza, adică li se rupe peretele, apă și grăsimea din ele se eliberează în țesutul organismului.


REMODELARE
MULTIFUNCTIONAL REMODELARE CAVITATIE | RADIO FRECVENTA | LIPOLASER | VACUUM RF

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Descriere Specificatii Review clienti

Suport telefonic: 0746562389

De luni pana vineri: 09:00 - 17:00

whatsapp