076363950X - comenzi@komecosmetic.ro

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 250 lei

Facebook Instagram

Aparat 8in1 Vacuum, Cavitatie 2.0, Multipolar RF, Ten si Ochi, Slabire Rapida, Indepartare celulita, Radiofrecventa Lifting Profesional Salon SB-98D1

Cod produs: 1002119 Adauga in wishlist
  • 10,999 lei
  • 7,199 lei

34%

  • Livrare gratuită de la 300 lei detalii
  • Plăți sigure prin card sau ramburs
  • Gama de produse diversificata
  • Retur in 14 zile

AVANTAJE:
I. Siguranță
Tehnologie de Ultima Generație de Cavitatie - Zgomotul enervant din urechi cauzat de cavitatie va fi redus de 3 ori, datele clinice indicate, o experiență de pierdere în greutate mai confortabilă pentru dvs.
ÎI. Informații
Tehnologia de ajustare a frecvenței inteligente poate ajusta frecvența în funcție de temperatura dermelor în timpul dizolvării grăsimii, se va simți cald în timpul tratamentului, un confortabil cald.
III. Timp de viață lung
După cum știm cu toții, cu atât este mai fierbinte capul de cavitatie, cu atât durata de viață mai scurtă pentru capul de cavitatie, astfel încât aproximativ 10 ori timpul de lucru poate fi prelungit prin această nouă tehnologie de ajustare a frecvenței inteligență și un rezultat financiar crescut.

IIII. Efect mai bun de tratament

Pe de altă parte, puterea de ieșire va fi îmbunătățită, iar rezultatul efectiv al acesteia poate fi văzut rapid

IIIII. Calibrare digitalizată
Unoisetion utilizează tehnologia inteligență de calibrare ceea ce înseamnă că poate regla frecvența pe parcursul întregului tratament și calibreaza eroarea de frecvența de la sine pentru a face că frecvența de ieșire să păstreze aceeași frecvența că înainte, în acest fel, cavitatia de unisetion va face rezultatul formei corpului mai eficient (De 3 ori mai mare decât cavitatia normală) și durata de viață a mânerelor va fi de 10 ori mai mare decât cavitatia normală

 


Lipolaserul

Este o metodă ce nu presupune intervenția chirurgicală și care folosește fasciculele de lumina-laser dioda rece pentru a topi grăsimea. De asemenea, Lipo Laser stimulează producția de colagen și elastina, ceea ce la final face că pielea să fie mai fermă și mai fină.

Lipolaserul creează un semnal chimic la care celulele de grăsime răspund prin deschiderea porilor membranei celulare, descompunerea trigliceridelor în glicerol, apă și acizi grași liberi. Faza următoare a tratamentului presupune eliminarea acestora prin canalele membranei celulare. Razele laser modifică permeabilitatea membranelor adipocitelor și în acest fel globulele de trigliceride sunt eliberate în lichidul interstițial, de aici ajung în sânge și sunt metabolizate. Tratamentul permite eliminarea grăsimii localizate și conturarea unui corp frumos. Pad-urile laser acționează extern asupra țesutului adipos, prin piele, fiind necesare doar 10 minute pe zona de tratament. Efectul procedurii este cu atât mai vizibil cu cât numărul de fotoni eliberați de aceste pad-uri este mai mare.

LipoLaserul activează chiar și metabolismele mai leneșe. LipoLaser nu afectează țesuturile din jur cum ar fi vasele de sânge, nervii, pielea etc.; undă laser pătrunde în profunzime, având acțiune strictă doar asupra adipocitelor (celulelor de grăsime), terapia fiind total neinvazivă, nedureroasă, foarte sigură și lipsită practic de efecte secundare.

Procedura în sine este realizată cu ajutorul unui laser. Aparatul este destinat mai ales slăbirii în zonele problema (abdomenul la bărbați și coapsele sau abdomenul la femei), realizând lichefierea grăsimii. LipoLaserul poate fi folosit și în zona de contur a fetei (gușă). Avantajul acestui aparat față de altele de acest gen este că grăsimea, odată lichefiată, se reface mai greuCAVITAȚIA – liposucție virtuală 

Reprezintă o alternativă nechirurgicala de remodelare corporală a liposucției tradiționale, de eliminare a grăsimilor localizate. Cavitația reprezintă o revoluție în domeniul remodelării corporale, combătând celulita și acumulările de adipocite supravoluminoase, localizate.

cavitația este una dintre cele mai eficiente proceduri de remodelare corporalain ceea ce privește distrugerea celuliteti,Această procedura utilizeazaniste unde ,niște microvibratii care,odată intrat în contact cu pielea,se împrăștie în tot țesutul gras.Aceste microvibratii formează niște bule cavitationale ,ele împing în pereții celulitei cu o presiune foarte mare încât ,la un moment dat,membrană care ține grăsimea compactă se sparge.Odată ce peretele celulei de grăsime a fost spart,toată cantitatea de grăsime se împrăștie în țesut,de aici rezultând aspectul de nivelare al celulei.După ce celulele grase implodeaza ,adică li se rupe peretele,apă și grăsimea din ele se eliberează în țesutul organismuluiCavitatie cu ultrasunete

Cu un cap Puternic Cavitatie cu ultrasunete 40000 HZ emis pentru a vibra celulele grase la viteză maximă și pentru a produce numeroase buzunare de aer vid în interiorul și în afară celulelor grase, impact puternic asupra celulelor grase pentru a genera explozie introvertită și a dezintegra triglicerida în glicerol și liber acizi grași. Apoi, undele RF cu frecvența de 1MHZ sunt utilizate pentru epuizarea glicerolului integrat și a acizilor grași liberi prin circulația hepatoenterala. În cele din urmă, RF în vid și electrodul energetic sunt utilizate pentru poziționarea și strângerea grăsimilor. În fizică, este cunoscută sub numele de cavitatie. Microporea introvertită - explozie în interiorul și în exteriorul celulelor poate duce la o mișcare moleculară îmbunătățită și un nivel de energie mai ridicat și acest lucru va determina în cele din urmă ruperea celulelor de grăsime și, astfel, obține efectele remodelării corpului și pierderea în greutate.Radio Frecvența

Energia RF pură este folosită pentru a trata laxitatea pielii prin strângerea fetei și este cea mai potrivită pentru pacienții cu o înăbușire ușoară până la moderată a țesuturilor faciale, de obicei cei treizeci Plus. Se folosește în mod obișnuit pentru tratarea zonei frunții (ridică sprâncenele și întărește pielea frunții), sub ochi (îngroașă pielea și întărește și ridică pielea obrazului superior), obrajii (ridică ușor și diminuează porii măriți), față mijlocie, linia maxilarului (diminuează zgaltaitul și alunecarea de-a lungul liniei maxilarului), și gâtul (întărește pielea și diminuează încrețirea gâtului)Vacuum + RF (corp)
Vacuumul stimulează țesutul de sub piele, accelerează circulația sângelui și activează grăsimile subcutanate, îmbunătățește circulația limfatică, accelerează descompunerea arderii de grăsimi în acizii grași și promovează excreția de toxine și excesul de apă pentru a face pielea mai fermă și mai elastică.
RF transformă energia electrică în energie termică pentru a pătrunde adânc în piele pentru a accelera circulația sângelui și țesutul subcutanat pentru a stimula colagenul, proteinele și reînnoirea celulelor, pentru a înăspri ridurile și alte efecte.De ce Uniosetion Cavitation 2.0 nu va face că apă să vibreze:

După cum știm cu toții, cavitatia normală va face că apă să vibreze, ceea ce este mai mult o vibrație mai puternică, o cavitatie mai bună, această este o greșeală mare.
Motivul este că mai multe vibrații ale apei pe suprafață capului, înseamnă că energia de ieșire a focului normal de caivatie pe suprafață capului nu în celulele grase, iar terapeutul va simți fierbinte la mânerul de cavitatie atunci când va face tratament
Pentru a depăși această problema tehnologică, departamentul nostru de cercetare a actualizat această tehnologie, adică o cavitatie de unisetion 2.0 și, de acum, nu veți vedea vibrația apei pe suprafață cavitatiei, iar întreagă să energie de ieșire va emite și va funcționa în celulele grase directMANIPUL 40K Unoisetion Cavitation 2.0
Eliberează ultrasunete puternice 40KHz, vibrează rapid celulele obosite, face că membrană celulară să producă fisurarea interioară, apoi să obțînă rezultate în îndepărtarea celulitei, slăbirea corpului, pierderea în greutate. Se folosește pe burtă, picioare, talie și braț.


MANIPUL VACUUM 3D SMART RF Sextupolar cu foton
Penetrarea RF în vacuum stimulează țesutul de sub piele, accelerează circulația sângelui și activează grăsimile subcutanate, stimulează proteinele și reînnoirea celulelor, pentru a face pielea mai fermă și mai elastică. Se folosește pe burtă, stomac, coapsă, spate, braț, picior.


MANIPUL Octupole 3D SMART RF Cu Photon
Manipul RF sextupole foton poate încălzi rapid pe stratul de grăsime al pielii, face că stratul cutanat al pielii să se îngroașe, scade adâncimea ridurilor, pentru a obține intinerirea pielii, slăbirea corpului Se folosește pe burtă, spate, talie, picioare, braț.


MANIPUL RF SMART Quadrupole 3D cu foton
Capul cu Fotoni quadrupolari metalic adopta frecvența radio RF fierbinte, rapid pentru a stimula reorganizarea colagenului pe pielea mortală, strângerea pielii și eliminarea ridurilor. Se folosește pe față, brațe.


MANIPUL Ultrasound Plat

Manipul cu ultrasunete utilizează șocuri cu unde ultrasonice de înalta frecvența pentru a promova circulația sângelui uman și pentru a accelera metabolismul. îmbunătățește permeabilitatea celulelor, netezește ridurile, ridică pielea liberă, întârzie îmbătrânirea pielii, albirea pielii, se folosește pe față.


MANIPUL Bipolar 3D SMART RF cu Foton roșu
Fotonul cu radiofrecvență RF bipolar crează rapid căldură pe dermul pielii, obține mai mult colagen, accelerează circulația sângelui eliminarea ridurilor și lasă pielea mai moale, mai elastică și mai strălucitoare. Se folosește în jurul ochilor.


MANIPUL Y Sytle Bio Facial
Bio Microcurrent lucrează pe celulele musculare și stimulează energia conținută în celule, ajută rapid pielea să absoarbă mai bine nutrienții și umiditatea, să îmbunătățească colagenul pentru a crește elasticitatea pielii, eliminând ridurile. se folosește pe corpul fetei.


MANIPUL Ciocan Rece

Ciocanul rece se poate simți rapid, permițând pielii să se blocheze rapid în umiditate și să mențînă și să repare pielea, să calmeze pielea. Se folosește pe față și corp.Parametrii
Manipul 40K Unoisetion Cavitation 2.0
Zona de tratament: Body
Măsură suprafeței de tratament: 38cm
Frecvența 40KHz
Max. Putere de ieșire 25W
Lungimea de undă a Red Light 650nm


Sextupole Vacuum & Handle RF inteligent 3D
Zona de tratament Body
Măsură suprafeței de tratament50cm
Max. Putere de ieșire 60W
Frecvența RF 3MHz
Adâncimea RF9mm
Adâncimea presiunii24.5mm
Max. Ieșire de presiune-80KPa
Lungimea de undă a Red Light650nm


Manipul inteligent RF 3D Sextupole

Zona de tratament Body
Măsurarea suprafeței de tratament 30cm
Max. Putere de ieșire 50W
Frecvența 3MHz
Adâncimea RF3.7mm
Lungimea de undă a Red Light650nm


Manipul Quadrupolar Smart 3D RF
Zona de tratament Față
Măsură suprafeței de tratament9.6cm
Max. Putere de iesire20W
Frecvența RF1MHz
Adâncimea RF3.5mm
Lungimea de undă a Red Light650nm


Manipul inteligent Bipolar 3D RF
Zona de tratament
Măsură suprafeței de tratament4cm
Max. Putere de iesire10W
Frecvența 1MHz
Adâncimea RF2.2mm
Lungimea de undă a fotonului roșu LED: 650nm lumina roșie


Manipul cu ultrasunete
Zona de tratament
Măsură suprafeței de tratament 12,5cm
Frecvența cu ultrasunete3MHz
Max. Putere de ieșire 12W


Manipul facial bio Microcurrent
Zona de tratamentFace / ochi
Frecvența microcurenta50uA ~ 1000uA
Max. Putere de ieșire 12W
Lungimea de undă a Red Light650nm


Manipul ciocan rece
Zona de tratamentCorp și față
Măsură suprafeței de tratament75cm
Max. Putere de iesire10 * 5mw
Lungimea de undă a Red Light650nmCaracteristici:

1. Siguranță: Cavitatia Unoisetion 2.0 + 3D SMART RF
Tehnologiile de ultima generație fac aceast aparat mai sigur pentru toți clienții.
2. Confortabil: Fără zgomot, fără șocuri electrice și descărcări de puls, fac că tratamentul de slăbire să fie cât mai confortabil.
3. Informații: Procedura inteligență terapeuții și pacienții se vor bucură de călătoria formei corpului, este atât de ușor
4. Eficient: datele clinice arată că 98% dintre pacienți au cel mai bun efect vizibil după terminarea tratamentului
5. Fără buziing în urechi, fără arsură / prea cald
6. Fără descărcări electrice / descărcări de impulsuri
7. Durata de viață îndelungată: Calibrarea digitalizarii face timpul de viață al sondelor de 3 ori mai lung decât mașinile normale de cavitare

 

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Produse asemănătoare

Descriere Specificatii Review clienti

Suport telefonic: 0746562389

De luni pana vineri: 09:00 - 17:00

whatsapp