076363950X - comenzi@komecosmetic.ro

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 250 lei

Facebook Instagram

Aparat 9in1 Lifting RF Vacuum, 40K Cavitatie, Lipolaser TotulPerfect Radio Frecventa Slabire si Tonifiere Profesionala Vpower

Cod produs: 1002602 Adauga in wishlist
  • 7,999 lei
  • 5,599 lei

30%

  • Livrare gratuită de la 300 lei detalii
  • Plăți sigure prin card sau ramburs
  • Gama de produse diversificata
  • Retur in 14 zile


Lipolaserul

Este o metodă ce nu presupune intervenția chirurgicală și care folosește fasciculele de lumina-laser dioda rece pentru a topi grăsimea. De asemenea, Lipo Laser stimulează producția de colagen și elastina, ceea ce la final face că pielea să fie mai fermă și mai fină.

Lipolaserul creează un semnal chimic la care celulele de grăsime răspund prin deschiderea porilor membranei celulare, descompunerea trigliceridelor în glicerol, apă și acizi grași liberi. Faza următoare a tratamentului presupune eliminarea acestora prin canalele membranei celulare. Razele laser modifică permeabilitatea membranelor adipocitelor și în acest fel globulele de trigliceride sunt eliberate în lichidul interstițial, de aici ajung în sânge și sunt metabolizate. Tratamentul permite eliminarea grăsimii localizate și conturarea unui corp frumos. Pad-urile laser acționează extern asupra țesutului adipos, prin piele, fiind necesare doar 10 minute pe zona de tratament. Efectul procedurii este cu atât mai vizibil cu cât numărul de fotoni eliberați de aceste pad-uri este mai mare.

LipoLaserul activează chiar și metabolismele mai leneșe. LipoLaser nu afectează țesuturile din jur cum ar fi vasele de sânge, nervii, pielea etc.; undă laser pătrunde în profunzime, având acțiune strictă doar asupra adipocitelor (celulelor de grăsime), terapia fiind total neinvazivă, nedureroasă, foarte sigură și lipsită practic de efecte secundare.

Procedura în sine este realizată cu ajutorul unui laser. Aparatul este destinat mai ales slăbirii în zonele problema (abdomenul la bărbați și coapsele sau abdomenul la femei), realizând lichefierea grăsimii. LipoLaserul poate fi folosit și în zona de contur a fetei (gușă). Avantajul acestui aparat față de altele de acest gen este că grăsimea, odată lichefiată, se reface mai greu

 

 

CAVITAȚIA – liposucție virtuală 

Reprezintă o alternativă nechirurgicala de remodelare corporală a liposucției tradiționale, de eliminare a grăsimilor localizate. Cavitația reprezintă o revoluție în domeniul remodelării corporale, combătând celulita și acumulările de adipocite supravoluminoase, localizate.

cavitația este una dintre cele mai eficiente proceduri de remodelare corporalain ceea ce privește distrugerea celuliteti,Această procedura utilizeazaniste unde ,niște microvibratii care,odată intrat în contact cu pielea,se împrăștie în tot țesutul gras.Aceste microvibratii formează niște bule cavitationale ,ele împing în pereții celulitei cu o presiune foarte mare încât ,la un moment dat,membrană care ține grăsimea compactă se sparge.Odată ce peretele celulei de grăsime a fost spart,toată cantitatea de grăsime se împrăștie în țesut,de aici rezultând aspectul de nivelare al celulei.După ce celulele grase implodeaza ,adică li se rupe peretele,apă și grăsimea din ele se eliberează în țesutul organismului

 

 

Cavitație cu ultrasunete

Cu un cap Puternic Cavitație cu ultrasunete 40000 HZ emis pentru a vibra celulele grase la viteză maximă și pentru a produce numeroase buzunare de aer vid în interiorul și în afară celulelor grase, impact puternic asupra celulelor grase pentru a genera explozie introvertită și a dezintegra trigliceridă în glicerol și liber acizi grași. Apoi, undele RF cu frecvența de 1MHZ sunt utilizate pentru epuizarea glicerolului integrat și a acizilor grași liberi prin circulația hepatoenterala. În cele din urmă, RF în vid și electrodul energetic sunt utilizate pentru poziționarea și strângerea grăsimilor. În fizică, este cunoscută sub numele de cavitație. Microporea introvertită - explozie în interiorul și în exteriorul celulelor poate duce la o mișcare moleculară îmbunătățită și un nivel de energie mai ridicat și acest lucru va determina în cele din urmă ruperea celulelor de grăsime și, astfel, obține efectele remodelării corpului și pierderea în greutate.

 


Radio Frecvența

Energia RF pură este folosită pentru a trata laxitatea pielii prin strângerea fetei și este cea mai potrivită pentru pacienții cu o înăbușire ușoară până la moderată a țesuturilor faciale, de obicei cei treizeci Plus. Se folosește în mod obișnuit pentru tratarea zonei frunții (ridică sprâncenele și întărește pielea frunții), sub ochi (îngroașă pielea și întărește și ridică pielea obrazului superior), obrajii (ridică ușor și diminuează porii măriți), față mijlocie, linia maxilarului (diminuează zgaltaitul și alunecarea de-a lungul liniei maxilarului), și gâtul (întărește pielea și diminuează încrețirea gâtului)

 

 

Vacuum + RF (corp)
Vacuumul stimulează țesutul de sub piele, accelerează circulația sângelui și activează grăsimile subcutanate, îmbunătățește circulația limfatică, accelerează descompunerea arderii de grăsimi în acizii grași și promovează excreția de toxine și excesul de apă pentru a face pielea mai fermă și mai elastică.
RF transformă energia electrică în energie termică pentru a pătrunde adânc în piele pentru a accelera circulația sângelui și țesutul subcutanat pentru a stimula colagenul, proteinele și reînnoirea celulelor, pentru a înăspri ridurile și alte efecte.

 

 

Introducere


I. Unoisetion Cavitation 2.0
Unoisetion Cavitation 2.0 oferă un nou tratament despre care credem că poate înlocui cavitația tradițională. Clienții Unoisetion pot obține rezultate de care sunt mulțumiți, fără a fi nevoiți să facă zgomot și zgomot în urechi

 

Beneficiile pot include:

A. Siguranță
Nouă tehnologie de cavitație Unoisetion - Zgomotul enervant în urechi cauzat de cavitație va fi redus de 3 ori, datele clinice au indicat, o experiență de slăbire mai confortabilă pentru ține
B.  Inteligență
Tehnologia de reglare a frecvenței inteligente poate ajusta frecvența în funcție de temperatura dermei în timpul dizolvării grăsimilor, oamenii nu se vor simți fierbinți în timpul tratamentului.
C. Durata lungă de viață
După cum știm cu toții, capul de cavitație mai fierbinte, durata de viață mai scurtă a capului de cavitație, astfel încât timpul de lucru poate fi prelungit de aproximativ 10 ori prin această nouă tehnologie de reglare a frecvenței inteligente și a dus la economisi mulți bani
D. Rezultate incredibile
Pe de altă parte, puterea de ieșire va fi îmbunătățită și rezultatul sau eficient poate fi văzut rapid
E. Calibrarea digitizarii
unoisetion utilizează tehnologia de calibrare inteligență, ceea ce înseamnă că poate regla frecvența pe parcursul întregului tratament și poate calibra eroarea de frecvența de la sine pentru a face că frecvența de ieșire să păstreze aceeași frecvența că înainte, în acest fel, cavitația de unizare va face rezultatul formei corpului mai eficient (de 3 ori mai lungă decât cavitația normală) și durata de viață a mânerelor va fi de 10 ori mai mare decât cavitația normală

 

II. RF bipolar cu vid

MS-76D1SB combină mecanismul de energie 3D RF avansată și terapie cu vacuum care funcționează cu procesul natural de regenerare al corpului pentru a oferi tratamente sigure și eficiente pentru celulita, conturul corpului și întărirea pielii.
MS-76D1SB este alimentat de tehnologia 3D RF cu SISTEM DE CONTROL AUTOMAT, INTELIGENT, care simultan ieșirea de energie RF și terapia cu fotoni, cu capacitatea de a oferi tratamente sigure și eficiente cu CONTROL SUPERIOR al tratamentului, TINTARE DE PRECIZIE și PENTRU DERMAL MAI LARG pentru rezultate maxime în minim. timp.
Simultan, terapia unică cu vacuum maximizează pătrunderea energiei 3D RF în zona de tratament și, de asemenea, crește circulația sanguină locală, stimulează drenajul limfatic și ajută la micșorarea volumului celulelor adipoase.
Quadrupole 3D RF cu vid și fotoni ajută la metabolizarea granulelor mari de grăsime rupte anterior de cavitație în tratamentul UnoisetionCavitation 2.0 40K


III. 3D Smart RF
3D RF adopta tehnologia ART RF măsoară automat rezistență pielii, nu emite energie dacă vârful nu atinge bine pielea. Rată de eliberare a energiei RF este reglabilă și crește confortul tratamentului.
CARACTERISTICI:

- Ieșirea de energie 3D RF atinge rezultate finale mai degrabă decât RF normal
- Acest vârf proiectat de diferite mărimi este potrivit pentru tratamente faciale și corporale.
- Confortabil
- Rată de eliberare a energiei RF este reglabilă și crește confortul tratamentului.
- Frecvența energiei RF selectată cu grijă poate reduce considerabil stimularea fibrelor nervoase.
- Economic
- Sfaturile de tratament pot fi folosite nelimitat pe durata de viață
- Echipamentul are puține consumabile.

 

IIII. Microcurent și Fotoni pentru îngrijirea pielii
Energia iradierii poate promova creșterea celulelor de 5 ori, prin pornirea citocromului, poate promova transformarea dextrozei în ATP și crește energia de metabolizare a celulelor pentru a stimula producerea mai multor proteine de colagen. Diferite lumini au un impact diferit asupra pielii.

Efect curativ:

1). Roșu: Vitalize este potrivit pentru orice piele, promovează circulația sângelui și regenerează proteină de colagen pentru a netezi pielea și a vindecă xerodermia, exuviatia, degenerarea căderii părului și foliculoza.

2). Albastru: Calm este potrivit pentru pielea sensibilă, uleioasă și comedo-diminuează și elimina bacilul acneei pentru a elimina acneea, roșca, promovează compoziția proteinelor cu osseina, activează pielea, întărește pielea slăbită și graviditatea.
3). Verde: Echilibru Normalizează glandele sebacee, Reduce capete negre și răni, echilibrează umiditatea.
4). Mov: Scurge Reînnoiește pielea, reduce ridurile
5). Portocaliu: Albiti luminozitatea pigmentului descompus și neteziti sperieturile
6). Turcoaz: Apărarea întărește capacitatea de a proteja pielea, de a se calmă, de a elibera stresul,
7). Alb: ghidează pielea pentru a absorbi nutrienții și anti-îmbătrânire

 

IIIII. MANIPUL la rece pentru calmarea pielii
Temperatura pentru piele va fi puțîn ridicată după tratamentul sondei de cavitație, sondei de vid și sondelor RF. Apoi utilizați MANIPUL rece, ajută la calmarea pielii și micșora porii.


IIIIIII. Lipo laser
Lipo laserul (sau lipoliză laser) este un tratament revoluționar pentru îndepărtarea excesului de țesut adipos în zonele care sunt în mod normal
rezistent la dietă și exercițiile fizice.
Procedura de sculptare corporală cu laser lipo folosește laserul lipo 635nm-650nm nm care încălzește celulele adipoase din zona vizată, determinând descompunerea acestora. Într-o perioada scurtă de timp, depozitele de grăsime sunt pur și simplu absorbite și expulzate prin procesul metabolic natural al corpului nostru. În timpul procedurii, laserul sigilează vasele de sânge minore, reducând în mod semnificativ vanataile și timpul de nefunctionare al pacientului. Introducerea căldurii în zona tratată stimulează producția de colagen pentru a da un rezultat neted, strâns și sculptat.Product Details

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Descriere Specificatii Review clienti

Suport telefonic: 0746562389

De luni pana vineri: 09:00 - 17:00

whatsapp