076363950X - comenzi@komecosmetic.ro

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 250 lei

Search Facebook Instagram

Aparat All in One Vacuum Lipolaser Profesional Indepartare Celulita, Aparat de slabit Cavitatie 2.0, 3D Smart Bipolar RF, Dermabraziune & Vacuum Spray & Bio YH-9801S

Cod produs: 1002073 Adauga in wishlist
  • 33,999 lei
  • 19,999 lei

41%

  • Livrare gratuită de la 300 lei detalii
  • Plăți sigure prin card sau ramburs
  • Gama de produse diversificata
  • Retur in 14 zile

DETALII DESPRE PRODUS


Remodelarea corporală este un proces care implică modificarea aspectului și compoziției corpului pentru a atinge o formă mai dorită și sănătoasă. Acest lucru poate include pierderea în greutate, tonifierea mușchilor și reducerea grăsimii corporale. În general, acest proces implică o combinație de exerciții fizice, alimentație sănătoasă și alte metode, cum ar fi antrenamentele de rezistență și cardio, yoga, pilates sau chiar intervenții chirurgicale cosmetice.

Beneficiile remodelării corporale sunt multiple și includ îmbunătățirea stimei de sine și încrederea în sine, creșterea nivelului de energie și îmbunătățirea sănătății generale. Pierderea în greutate și reducerea grăsimii corporale pot reduce riscul de afecțiuni precum diabetul, bolile de inimă și hipertensiunea arterială. De asemenea, tonifierea mușchilor poate îmbunătăți postura, flexibilitatea și forța, contribuind la prevenirea leziunilor și îmbunătățirea performanței fizice. 

Remodelarea corporală poate fi un proces provocator și necesită angajament și disciplină pe termen lung. Cu toate acestea, beneficiile pe care le oferă pentru sănătatea fizică și mentală pot face efortul să merite. Este important să se adopte o abordare echilibrată și sănătoasă, evitând dietele extrem de restrictive sau antrenamentele excesive, și să se caute întotdeauna sfatul unui profesionist în domeniul sănătății și fitnessului pentru a dezvolta un plan personalizat și sigur.


De ce Uniosetion Cavitation 2.0 nu va face că apă să vibreze

După cum știm cu toții, cavitația normală va face că apă să vibreze, ceea ce este mai mult o vibrație mai puternică, o cavitație mai bună, această este o greșeală mare. Motivul este că mai multe vibrații ale apei pe suprafața, înseamnă că energia de ieșire a focului normal de caivație pe suprafață nu în celulele grase, iar terapeutul va simți fierbinte la mânerul de cavitație atunci când va face tratament. Pentru a depăși această problemă tehnologică, departamentul nostru de cercetare a actualizat această tehnologie, adică o cavitație de unisetion 2.0 și, de acum, nu veți vedea vibrația apei pe suprafața cavitației, iar întreagă sa energie de ieșire va emite și va funcționa în celulele grase direct.


Unoisetion Caviation 2.0 40K

Unoisetion Cavitation 2.0 oferă o nouă operație de ultimă generație, care credem că poate înlocui cavitația tradițională. Clienții de la Unoisetion pot obține rezultate de care sunt mulțumiți, fără a fi nevoiți să suporte bâzâitul și zgomotul cavitatiei tradiționale în urechi.

 

Beneficiile pot include:

A. Siguranță

Unoisetion nouă tehnologie de cavitație - Zgomotul enervant cauzat de cavitație va fi redus de 3 ori, datele clinice indică, o experiență de pierdere în greutate mai confortabilă pentru dvs.

B. Inteligență 

Tehnologia de ajustare a frecvenței inteligente poate ajusta frecvența în funcție de temperatura dermului în timpul dizolvării grăsimii, clienții nu se vor simți foarte înfierbântați în timpul tratamentului, este confortabil.

C. Durata de viață prelungită 

După cum știm cu toții, cu atât este mai fierbinte manipulul de cavitație, cu atât timpul de viață este mai scurt pentru manipulul de cavitație, deci de aproximativ 10 ori durata de viață poate fi prelungit prin această nouă tehnologie de ajustare a frecvenței inteligenței și duce astfel la economisirea multor bani.

D. Efect mai vizibil 

Pe de altă parte, puterea de ieșire va fi îmbunătățită, iar rezultatul efectiv al acesteia poate fi văzut mult mai rapid

E. Calibrarea digitalizării 

Unoisetion folosește tehnologia inteligență de calibrare ceea ce înseamnă că poate regla frecvența în timpul întregii operatiiei și calibrează eroarea de frecvență de la sine, pentru a face că frecvența de ieșire să păstreze aceeași frecvență, în acest fel, cavitația de unisetion va face rezultatul formei corpului mai eficient (de 3 ori mai mare decât cavitația normală) și mânerele, durata de viață va fi de 10 ori mai mare decât cavitația normală

 

Lipolaserul

Este o metodă ce nu presupune intervenția chirurgicală și care folosește fasciculele de lumină-laser dioda rece pentru a topi grăsimea. De asemenea, Lipolaser stimulează producția de colagen și elastină, ceea ce la final face ca pielea să fie mai fermă și mai fină.

Lipolaserul creează un semnal chimic la care celulele de grăsime răspund prin deschiderea porilor membranei celulare, descompunerea trigliceridelor în glicerol, apă și acizi grași liberi. Faza următoare a tratamentului presupune eliminarea acestora prin canalele membranei celulare. Razele laser modifică permeabilitatea membranelor adipocitelor și în acest fel globulele de trigliceride sunt eliberate în lichidul interstițial, de aici ajung în sânge și sunt metabolizate. Tratamentul permite eliminarea grăsimii localizate și conturarea unui corp frumos. Pad-urile laser acționează extern asupra țesutului adipos, prin piele, fiind necesare doar 10 minute pe zona de tratament. Efectul procedurii este cu atât mai vizibil cu cât numărul de fotoni eliberați de aceste pad-uri este mai mare.

Lipolaserul activează chiar și metabolismele mai leneșe. Lipolaser nu afectează țesuturile din jur cum ar fi vasele de sânge, nervii, pielea etc.; unda laser pătrunde în profunzime, având acțiune strictă doar asupra adipocitelor (celulelor de grăsime), terapia fiind total neinvazivă, nedureroasă, foarte sigură și lipsită practic de efecte secundare.

Procedura în sine este realizată cu ajutorul unui laser. Aparatul este destinat mai ales slăbirii în zonele problemă (abdomenul la bărbați și coapsele sau abdomenul la femei), realizând lichefierea grăsimii. Lipolaserul poate fi folosit și în zona de contur a fetei (gușă). Avantajul acestui aparat față de altele de acest gen este că grăsimea, odată lichefiată, se reface mai greu.

 

Cavitație cu ultrasunete

Cu un manipul puternic, cavitația cu ultrasunete 40000 HZ emis pentru a vibra celulele grase la viteză maximă și pentru a produce numeroase buzunare de aer vid în interiorul și în afara celulelor grase, impact puternic asupra celulelor grase pentru a genera explozie introvertită și a dezintegra trigliceridă în glicerol și liber acizi grași. Apoi, undele RF cu frecvența de 1MHZ sunt utilizate pentru epuizarea glicerolului integrat și a acizilor grași liberi prin circulația hepatoenterala. În cele din urmă, RF în vid și electrodul energetic sunt utilizate pentru poziționarea și strângerea grăsimilor. În fizică, este cunoscută sub numele de cavitație. Microporea introvertită - explozie în interiorul și în exteriorul celulelor poate duce la o mișcare moleculară îmbunătățită și un nivel de energie mai ridicat și acest lucru va determina în cele din urmă ruperea celulelor de grăsime și, astfel, obține efectele remodelării corpului și pierderea în greutate.

 

Vacuum + RF (corp)
Vacuumul stimulează țesutul de sub piele, accelerează circulația sângelui și activează grăsimile subcutanate, îmbunătățește circulația limfatică, accelerează descompunerea arderii de grăsimi în acizii grași și promovează excreția de toxine și excesul de apă pentru a face pielea mai fermă și mai elastică. RF transformă energia electrică în energie termică pentru a pătrunde adânc în piele, pentru a accelera circulația sângelui și țesutul subcutanat pentru a stimula colagenul, proteinele și reînnoirea celulelor, pentru a înăspri ridurile și alte efecte.

 

RF inteligentă3D

Utilizarea 3D SMART RF Bipolar cu un dispozitiv în vid asociat permite o încălzire precisă profundă a colagenului urmată de remodelarea colagenului. Acesta a fost utilizat cu succes în studiile clinice pentru operarea de ritmuri și laxitatea pielii. Căldura generată prin trecerea energiei RF prin piele micșorează colagenul dermic și promovează formarea de colagen nou. Elementul de aspirație în vid limitează efectul de încălzire între două operații RF electrozi pentru specificitate mai mare. Curentul electric de înaltă frecvență (SMART RF) este trecut prin piele. O suprafață plană oferă curent mai eficient, astfel încât deformarea pielii indusă prin aspirație oferă un contact eficient. Ca atare, operația SMART RF depinde oarecum de grosimea pielii din zona țintă. Acest mecanism induce stres mecanic asupra fibroblastelor, ceea ce duce la colageneza și, eventual, o îmbunătățire mai dramatică a cicatricii acneice.

 

Dermabraziune & Vacuum Spray & Bio

1. Disconfortul în timpul operației a fost minim și efectele adverse au fost limitate la eritem ușor și temporar.

2. RF-ul bipolar SMART cu dispozitive de vid pare a fi o metodă sigură și eficientă pentru reducerea cicatricilor acneei faciale ușoare până la moderate.

3. Tehnologia Vacuum care pliază face ca energia SMART RF să pătrundă în piele, îmbunătățind considerabil efectul și siguranța, chiar și pentru funcționarea pe zona pleoapei superioare.

5. Vacuum-ul conduce la penetrarea SMART RF pentru a fi chiar de 5-15 mm. În același timp, manipularea țesuturilor mecanice cu vid și întinde țesutul conjunctiv fibrilar, descompun efectiv grăsimile subcutanate, precum și vasul capilar extru, crește drenajul limfatic, promovează
metabolismul și reduce sau micșorează dimensiunea camerei de grăsime propriu-zisă și a îmbunătățit mult efectul de conturare a corpului.

 

Prudență:

1. Echipamentul trebuie să fie operat de profesioniști. 

2. Pacienții care folosesc următoarele echipamente electrice medicale nu pot utiliza echipamentul:

- Stimulatoare cardiace implantate sau alte dispozitive electronice implantate;

- Aparate artificiale cu plămâni cardiace și alte echipamente care susțin viața;

- Echipamente portabile de măsurare ECG. 

3. Următorii pacienți trebuie să fie convinși de medicii profesioniști înainte de a folosi echipamentul: 

Pacienți cu acut;

Pacienți cu boli infecțioase de piele;

Femeile însărcinate;

Pacienți cu boli de inima;

Pacienții cu febră;

Pacienții după operații sau cei cu fenomene anormale al corpului. 

4. Următorii pacienți care utilizează acest dispozitiv trebuie îngrijiți:

- Sugari și copii mici;

- Persoanele senzoriale sau cu deficiențe fizice. 


Atenție:

1. Metodă de lucru: Două mânere pot lucra împreună în același timp. Sau folosiți doar una, celălalt poate fi oprit.

2. După tratament pe piele poate apărea leziuni ușoare, degeraturi, pigmentare, etc.

3. Contraindicații: Probleme hepatice, Raynaud, urticarie rece severă, hematică globulină rece, hipoalbuminemie cu fibre reci, arsuri severe, diabet sever și adulți în vârstă, copii, persoane fragile și foarte nerezistente la îngheț.


Puteți obține 9 beneficii de la acest aparat profesional:

1. Lifting & Remodelare;

2. Reduce ridurile / Tonifiaza pielea moale;

3. Îmbunătățește luminozitatea pielii;

4. Reducerea grăsimilor - pierdere în greutate/centimetri chiar de la prima ședință;

4. Remodelarea corpului;

5 Funcționarea celulitei și reconstrucția parțială a pielii;

6. Crește nivelul de colagen;

7. Tonifiază pielea liberă. 


Specificații:

- Intrare de alimentare: 100V-240V;

Putere: 390W.

Uoisetion 40K manipul de cavitație:

- Frecvența: 40KHz;

- Putere: 45W. 

8 Smart RF RF 3D cu pol / foton pentru corp:

- Freqeuncy: 1MHz;

- Putere: 45W. 

Quadrupole 3D Smart RF cu foton pentru față:

- Freqeuncy: 1MHz;

- Putere: 35W. 

3D Smart Bipolar RF w / Photon pentru zona ochilor:

- Freqeuncy: 1MHz;

- Putere: 25W. 

Bipolar SMART RF w / vid pentru față și ochi

- Freqeuncy: 1MHz;

- Putere: 20W;

- Vacuum: Presiune:> 250kPa;

- Debit de aer:> 10L / minut

- Nivel de zgomot: Dermabraziunea;

- Putere: 45W;

- Vacuum: Presiune:> 250kPa;

- Debit de aer:> 10L / minut;

- Nivel de zgomot: Diametrul duzei: 0.2mm-0.3mm;

- Capacitate cupa fluidă: 7cc;

- Greutate: 289 g / 10,19 oz. 


Listarea pachetelor:

1 x aparat;

1 x Sondă Cavitation 2.0 Unoisetion;

1 x RF Bipolar 3D SMART cu vid pentru față;

1 x Bipolar 3D SMART RF sondă cu foton pentru zona ochilor;

1 x Quadrupole 3D SMART RF sondă cu foton pentru față;

1 x 8 Polone 3D SMART RF sondă cu foton pentru corp;

1 x Sextupolar Smart RF Vacum sondă cu foton pentru corp;

1 x Sondă de ridicare a fetei Bio;

9 x vârfuri de detergere;

3 x baghete dermabraziune;

2 x Laser-uri LED-uri mici;

6 x laser cu LED-uri mari;

1 x jet de apă;

1 x Cablul de alimentare.  

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Produse asemănătoare

Descriere Specificatii Review clienti

Suport telefonic: 0746562389

De luni pana vineri: 09:00 - 17:00

whatsapp