076363950X - comenzi@komecosmetic.ro

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 250 lei

Facebook Instagram

Aparat All in One Vacuum Lipolaser Profesional Indepartare Celulita, Aparat de slabit Cavitatie 2.0, 3D Smart Bipolar RF, Dermabraziune & Vacuum Spray & Bio YH-9801S

Cod produs: 1002073 Adauga in wishlist
  • 33,999 lei
  • 19,999 lei

41%

  • Livrare gratuită de la 300 lei detalii
  • Plăți sigure prin card sau ramburs
  • Gama de produse diversificata
  • Retur in 14 zile

Aparat All în One Vacuum Lipolaser

Profesional Îndepărtare Celulita

De ce Uniosetion Cavitation 2.0 nu va face că apă să vibreze:

După cum știm cu toții, cavitația normală va face că apă să vibreze, ceea ce este mai mult o vibrație mai puternică, o cavitație mai bună, această este o greșeală mare.
Motivul este că mai multe vibrații ale apei pe suprafață capului, înseamnă că energia de ieșire a focului normal de caivatie pe suprafață capului nu în celulele grase, iar terapeutul va simți fierbinte la mânerul de cavitație atunci când va face tratament
Pentru a depăși această problema tehnologică, departamentul nostru de cercetare a actualizat această tehnologie, adică o cavitație de unisetion 2.0 și, de acum, nu veți vedea vibrația apei pe suprafață cavitatiei, iar întreagă să energie de ieșire va emite și va funcționa în celulele grase direct.

 

I Unoisetion Caviation 2.0 40K:

Unoisetion Cavitation 2.0 oferă o nouă operație de ultima generație, care credem că poate înlocui cavitația tradițională. Clienții de la Unoisetion pot obține rezultate de care sunt mulțumiți, fără a fi nevoiți să suporte bâzâitul și zgomotul cavitatiei tradiționale în urechi.Beneficiile pot include:
A. SIGURANȚĂ
Unoisetion Nouă tehnologie de cavitație - Zgomotul enervant cauzat de cavitație va fi redus de 3 ori, datele clinice indică, o experiență de pierdere în greutate mai confortabilă pentru dvs.

B. INTELIGENȚĂ
Tehnologia de ajustare a frecvenței inteligente poate ajusta frecvența în funcție de temperatura dermului în timpul dizolvării grăsimii, clienții nu se vor simți foarte infierbantati în timpul tratamentului, este un cald confortabil.

C. DURATA DE VIAȚă PRELUNGITĂ
După cum știm cu toții, cu atât este mai fierbinte capul de cavitație, cu atât timpul de viață este mai scurt pentru capul de cavitație, deci de aproximativ 10 ori durata de viață poate fi prelungit prin această nouă tehnologie de ajustare a frecvenței inteligenței și duce astfel la economisirea multor bani.

D. EFECT VIZIBIL MAI BUN
Pe de altă parte, puterea de ieșire va fi îmbunătățită, iar rezultatul efectiv al acesteia poate fi văzut mult mai rapid

E. CALIBRAREA DIGITIZARII
Unoisetion folosește tehnologia inteligență de calibrare ceea ce înseamnă că poate regla frecvența în timpul întregii operatiiei și calibreaza eroarea de frecvența de la sine, pentru a face că frecvența de ieșire să păstreze aceeași frecvența, în acest fel, cavitația de unisetion va face rezultatul formei corpului mai eficient (De 3 ori mai mare decât cavitația normală) și mânerele, durata de viață va fi de 10 ori mai mare decât cavitația normalăAvantaje:
-- Mai avansat, fără efecte secundare, efecte bune, fără fenomen de revenire, fără rană, nu va influență funcționarea și viață normală, confortabil, fără rană în timpul operației, fără rezistență. Fără sângerare și vânătăi, Fără anestezic
- Îndepărtarea DEFINITIVĂ A CELULITEI, mai fiabil - adopta cea mai recentă tehnică de răcire din lume. Aplicați exact pe țesutul țintit, care variază de la o zona la altă pentru a obține eficientă ridicată în funcționare, Putere redusă de energie pentru a asigura un curs de operare confortabil și nedureros
- Mai bine decât RF și ultrasunete, operație simplă-Software de control actualizat cu interfață de operare ușor de utilizat, operare ușoară pentru a asigura învățarea și utilizarea, nu dispuneți de pregătirea operațiunii și fără convalescență pentru siguranță și gama largă de aplicare
- Efect lung: După 1 tratament va simțiți diferit, efectul vizibil va fi afișat după 1-2 cursuri de operare, este incredibil și va dura 3-5 ani.
- Funcționare extinsă: Poate fi aplicată pe pielea care se înnebunește și îmbătrânește, potrivită pentru toate tipurile de piele.
- Timp scurt: Perioada de operare mai scurtă și pași de operare mai puțini.Istoric tehnologic:

Prea mult celulita dăunează aspectului fizic al oamenilor și abilităților atletice. Diversele țesuturi grase localizate în diferite părți ale corpului inclusiv coapsă, fesele, abdomenul, genunchiul, spatele, față, brațele și alte zone. Și un exces de țesut adipos poate fi cauza aspectului urat format de celule. Excesul de celulita corporală este legat de riscuri semnificative pentru sănătate. Deci avem nevoie de o metodă eficientă pentru a controla sau elimina excesul de grăsime corporală.

Există și alte noi tehnologii emergente pentru îndepărtarea țesutului adipos subcutanat, incluzând ecoterapia centrată pe asistență condusă de mezoterapie și cu intensitate ridicată.
Un alt mod non-invaziv de a elimina celulita excesivă incluzând medicamente, pastile de dietă, exerciții fizice regulate, controlul dietei sau o combinație a acestor metode. Un dezavantaj al acestei operații este probabil invalid și chiar în unele cazuri este imposibil. De exemplu, atunci când o persoană este rănită fizic sau bolnavă, nu puteți selecta modul de exercițiu obișnuit. În mod similar, atunci când pastilele dietetice sau consumul extern de medicamente sunt alergice sau provoacă reacții adverse, în plus, utilizarea unei abordări fizice sau sistemice pentru a pierde în greutate, nu puteți elimina celulita corpului dintr-o zona selectată.

 

 

Lipolaserul

Este o metodă ce nu presupune intervenția chirurgicală și care folosește fasciculele de lumina-laser dioda rece pentru a topi grăsimea. De asemenea, Lipo Laser stimulează producția de colagen și elastina, ceea ce la final face că pielea să fie mai fermă și mai fină.

Lipolaserul creează un semnal chimic la care celulele de grăsime răspund prin deschiderea porilor membranei celulare, descompunerea trigliceridelor în glicerol, apă și acizi grași liberi. Faza următoare a tratamentului presupune eliminarea acestora prin canalele membranei celulare. Razele laser modifică permeabilitatea membranelor adipocitelor și în acest fel globulele de trigliceride sunt eliberate în lichidul interstițial, de aici ajung în sânge și sunt metabolizate. Tratamentul permite eliminarea grăsimii localizate și conturarea unui corp frumos. Pad-urile laser acționează extern asupra țesutului adipos, prin piele, fiind necesare doar 10 minute pe zona de tratament. Efectul procedurii este cu atât mai vizibil cu cât numărul de fotoni eliberați de aceste pad-uri este mai mare.

LipoLaserul activează chiar și metabolismele mai leneșe. LipoLaser nu afectează țesuturile din jur cum ar fi vasele de sânge, nervii, pielea etc.; undă laser pătrunde în profunzime, având acțiune strictă doar asupra adipocitelor (celulelor de grăsime), terapia fiind total neinvazivă, nedureroasă, foarte sigură și lipsită practic de efecte secundare.

Procedura în sine este realizată cu ajutorul unui laser. Aparatul este destinat mai ales slăbirii în zonele problema (abdomenul la bărbați și coapsele sau abdomenul la femei), realizând lichefierea grăsimii. LipoLaserul poate fi folosit și în zona de contur a fetei (gușă). Avantajul acestui aparat față de altele de acest gen este că grăsimea, odată lichefiată, se reface mai greu.

 

Cavitație cu ultrasunete

Cu un cap Puternic Cavitație cu ultrasunete 40000 HZ emis pentru a vibra celulele grase la viteză maximă și pentru a produce numeroase buzunare de aer vid în interiorul și în afară celulelor grase, impact puternic asupra celulelor grase pentru a genera explozie introvertită și a dezintegra triglicerida în glicerol și liber acizi grași. Apoi, undele RF cu frecvența de 1MHZ sunt utilizate pentru epuizarea glicerolului integrat și a acizilor grași liberi prin circulația hepatoenterala. În cele din urmă, RF în vid și electrodul energetic sunt utilizate pentru poziționarea și strângerea grăsimilor. În fizică, este cunoscută sub numele de cavitație. Microporea introvertită - explozie în interiorul și în exteriorul celulelor poate duce la o mișcare moleculară îmbunătățită și un nivel de energie mai ridicat și acest lucru va determina în cele din urmă ruperea celulelor de grăsime și, astfel, obține efectele remodelării corpului și pierderea în greutate.

 

Vacuum + RF (corp)
Vacuumul stimulează țesutul de sub piele, accelerează circulația sângelui și activează grăsimile subcutanate, îmbunătățește circulația limfatică, accelerează descompunerea arderii de grăsimi în acizii grași și promovează excreția de toxine și excesul de apă pentru a face pielea mai fermă și mai elastică.
RF transformă energia electrică în energie termică pentru a pătrunde adânc în piele pentru a accelera circulația sângelui și țesutul subcutanat pentru a stimula colagenul, proteinele și reînnoirea celulelor, pentru a înăspri ridurile și alte efecte.

 


RF inteligent 3D
Frecvența radio inteligență 3D

Utilizarea 3D SMART RF Bipolar cu un dispozitiv în vid asociat permite o încălzire precisă profundă a colagenului urmată de remodelarea colagenului. Acesta a fost utilizat cu succes în studiile clinice pentru operarea de ritmuri și laxitatea pielii. Căldură generată prin trecerea energiei RF prin piele micșorează colagenul dermic și promovează formarea de colagen nou. Elementul de aspirație în vid limitează efectul de încălzire între două operații RF electrozi pentru specificitate mai mare. Capul de funcționare este conectat la o pompă de vid care atrage pielea între două seturi paralele de electrozi localizați în vârf. Curentul electric de înalta frecvența (SMART RF) este trecut prin piele. O suprafață plană oferă curent mai eficient, astfel încât deformarea pielii indusă prin aspirație oferă un contact eficient. Că atare, operația SMART RF depinde oarecum de grosimea și grosimea pielii din zona țintă. Acest mecanism induce stres mecanic asupra fibroblastelor, ceea ce duce la colageneza și, eventual, o îmbunătățire mai dramatică a cicatricii acneice.


Dermabraziune & Vacuum Spray & Bio

1 Disconfortul în timpul operației a fost minim și efectele adverse au fost limitate la eritem ușor și temporar.
2 RF-ul bipolar SMART cu dispozitive de vid pare a fi o metodă sigură și eficientă pentru reducerea cicatricilor acneei faciale ușoare până la moderate.
3 Tehnologia Vacuum care pliază face că energia SMART RF să pătrundă în piele, îmbunătățind considerabil efectul și siguranță, chiar și pentru funcționarea pe zona pleoapei superioare.
4 Combinația sinergica de stres mecanic și energiile SMART RF realizate crește difuzia intracelulară de oxigen prin încălzirea pielii, rezultând reîmprospătarea pielii
5 Vacuum-ul conduce la penetrarea SMART RF pentru a fi chiar de 5-15 mm. În același timp, manipularea țesuturilor mecanice cu vid și întinde țesutul conjunctiv fibrilar, descompun efectiv grăsimile subcutanate, precum și vasul capilar extru, Crește drenajul limfatic, promovează
metabolismul și reduce sau micșorează dimensiunea camerei de grăsime propriu-zisă și a îmbunătățit mult efectul de conturare a corpului.


Prudență:

1. Echipamentul trebuie să fie operat de profesioniști
2. Pacienții care folosesc următoarele echipamente electrice medicale nu pot utiliza echipamentul.
Stimulatoare cardiace implantate sau alte dispozitive electronice implantate;
Mașini artificiale cu plămâni cardiace și alte echipamente care susțîn viață;
Echipamente portabile de măsurare ECG;
3. Următorii pacienți trebuie să fie convinși de medicii profesioniști înainte de a folosi echipamentul.
Pacienți cu acut
malignitate
Pacienți cu boli infecțioase de piele
Femeile însărcinate;
Pacienți cu boli de inima
Pacienții cu febra
Pacienții după operații sau cei cu fenomene anormale al corpului;
4. Următorii pacienți care utilizează acest dispozitiv trebuie îngrijiți.
Sugari și copii mici;
Persoanele senzoriale sau cu deficiențe fizice;Atenție:

1) Metodă de lucru:
Două mânere pot lucra împreună în același timp. Sau folosiți doar una, celălalt poate fi oprit.
2) După tratament pe piele poate apărea leziuni ușoare, degeraturi, pigmentare, etc.
3) Contraindicații:
Probleme hepatice, Raynaud, urticarie rece severă, hematică globulina rece, hipoalbuminemie cu fibre reci, arsuri severe, diabet sever și adulți în vârstă, copii, persoane fragile și foarte nerezistente la îngheț.

Puteți obține 9 beneficii de la acest aparat Profesional:
1. Lifting & Remodeling față și gât
2. Lifting & Remodeling zonelor cu aspect flasc
3. Reduce ridurile / Tonifiaza pielea moale
4. Îmbunătățește luminozitatea pielii
5. Reducerea grăsimilor - pierdere în greutate/centimetri chiar de la prima ședința
6. Remodelarea corpului
7 Funcționarea celulitei și reconstrucția parțială a pielii
8. Crește nivelul de colagen
9. Tonifiaza pielea liberă


Specificații:


Intrare de alimentare: 100V-240V
Putere: 390W
Uoisetion 40K Cap de cavitație:
- Frecvența: 40KHz
- Putere: 45W


8 Smart RF RF 3D cu pol / foton pentru corp
- Freqeuncy: 1MHz
- Putere: 45W


Quadrupole 3D Smart RF cu foton pentru față
- Freqeuncy: 1MHz
- Putere: 35W
 

3D Smart Bipolar RF w / Photon pentru zona ochilor
- Freqeuncy: 1MHz
- Putere: 25WBipolar SMART RF w / vid pentru față și ochi
- Freqeuncy: 1MHz
- Putere: 20W


Vacuum: Presiune:> 250kPa
Debit de aer:> 10L / minut
Nivel de zgomot: Dermabraziunea
Putere: 45W
Vacuum: Presiune:> 250kPa
Debit de aer:> 10L / minut
Nivel de zgomot: Diametrul duzei: 0.2mm-0.3mm
Capacitate cupa fluidă: 7cc
Greutate: 289 g / 10,19 ozListarea pachetelor:
1 x gazdă
1 x Sondă Cavitation 2.0 Unoisetion
1 x RF Bipolar 3D SMART cu vid pentru față
1 x Bipolar 3D SMART RF sondă cu foton pentru zona ochilor
1 x Quadrupole 3D SMART RF sondă cu foton pentru față
1 x 8 Polone 3D SMART RF sondă cu foton pentru corp
1 x Sextupolar Smart RF Vacum sondă cu foton pentru corp
1 x Sondă de ridicare a fetei Bio
9 x vârfuri de detergere
3 x baghete dermabraziune
2 x Laser-uri LED-uri mici
6 x laser cu LED-uri mari
1 x jet de apă
1 x Cablul de alimentare

 

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Produse asemănătoare

Descriere Specificatii Review clienti

Suport telefonic: 0746562389

De luni pana vineri: 09:00 - 17:00

whatsapp