076363950X - comenzi@komecosmetic.ro

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 250 lei

Search Facebook Instagram

Aparat Cosmetic 2in1 Rf Fadiofrecventa, Lifting Ten Profesional, Rf Skin Rejuvenation RF Corporal, Indepartare celulita, Slabit Bellisima 22Y3

Cod produs: 1002201 Adauga in wishlist
 • 1,999 lei
 • 1,399 lei

30%

 • Livrare gratuită de la 300 lei detalii
 • Plăți sigure prin card sau ramburs
 • Gama de produse diversificata
 • Retur in 14 zile

DETALII DESPRE PRODUS

Rafiofrecvența este o tehnică modernă și non-invazivă utilizată în procedurile corporale și estetice. Aceasta implică utilizarea undelor radio pentru a încălzi țesuturile dermice și subdermice, având multiple beneficii în tratamentele estetice. Iată câteva dintre avantajele utilizării rafiofrecvenței în procedurile corporale:

 1. Întinerirea pielii: Rafiofrecvența stimulează producția de colagen în piele, ceea ce ajută la întinderea și netezirea pielii. Aceasta poate reduce aspectul ridurilor și liniilor fine, oferind un aspect mai tânăr și mai ferm pielii.

 2. Tonifierea pielii: Tratamentele cu rafiofrecvență pot ajuta la tonifierea și strângerea pielii, ceea ce duce la o siluetă mai definită și la reducerea aspectului de piele lăsată sau flască.

 3. Reducerea celulitei: Rafiofrecvența poate ajuta la descompunerea depozitelor de grăsime și la îmbunătățirea circulației sanguine și limfatice, ceea ce poate reduce aspectul inestetic al celulitei.

 4. Ameliorarea aspectului vergeturilor: Tratamentele cu rafiofrecvență pot contribui la îmbunătățirea aspectului vergeturilor prin stimularea producției de colagen și restructurarea țesuturilor.

 5. Procedură non-invazivă și fără durere: Rafiofrecvența este o metodă non-invazivă și fără durere, ceea ce înseamnă că pacienții pot reveni la activitățile lor obișnuite imediat după tratament.

 6. Rezultate vizibile și durabile: Majoritatea pacienților observă îmbunătățiri imediate ale aspectului pielii după tratamentele cu rafiofrecvență, iar rezultatele pot fi durabile dacă se respectă un regim de întreținere adecvat.

 7. Timp scurt de recuperare: Datorită caracterului non-invaziv al procedurilor cu rafiofrecvență, timpul de recuperare este minim, iar riscul de complicații este redus.

 8. Compatibilitate cu alte tratamente estetice: Rafiofrecvența poate fi combinată cu alte tratamente estetice, cum ar fi mezoterapia, radiofrecvența fraccională sau terapia cu laser, pentru a obține rezultate optime în îmbunătățirea aspectului pielii.Presiunea și vibrația instantanee ale sub-cadrului transmise prin ultrasunete la suprafața pielii sunt mai puternice la nivel local. Ajută la curățarea suprafeței pielii și a microporilor, la prevenirea acneei și a strălucirii pielii și la menținerea transparenței.

Ultrasunetele promovează melanină pielii să desalinizeze pistruii, să oxideze și să stimuleze descărcarea profundă a celulelor fotovoltaice melaninei pielii, astfel încât pielea devine albă și frumoasă.

 

Avantaje:

1. Non-invazive și non-chirurgicale. 

2.Tratamente confortabile, fără timp de nefuncționare.

3. Sesiunile de tratament rapide nu durează mai mult de 30 de minute. 

4. Slăbire, modelarea frumuseții. 


Caracteristica aparatului: 

1. RF multipolar 2în1 pentru sculptură feței și corpului. 

2. RF cu trei poli pentru frumusețea pielii feței. 

3. Sextupole 3D RF pentru slăbirea corpului. 

4. Portabil pentru uz personal la domiciliu spa de frumusețe. 

 

Three pole RF

Pentru frumusețea pielii feței nu are o tehnică cosmetică chirurgicală, invazivă, care îmbunătățește sigur și eficient sănătatea și aspectul pielii. Liftingul facial cu trei poli RF folosește tehnologii dezvoltate în domeniul medical și al fizioterapiei pentru a activa substanțele chimice naturale ale pielii responsabile de sănătate și vitalitate. Liftingul facial cu trei poli RF oferă rezultate estetice satisfăcătoare, cu un risc mai mic de efecte secundare, comparativ cu un lifting facial tradițional. 


Electroterapia 

Electroterapia de înaltă frecvență este o formă de terapie non-invazivă care folosește curent electric de înaltă frecvență pentru a trata diverse afecțiuni dermatologice și cosmetice. Acest tip de terapie implică aplicarea unui curent electric de înaltă frecvență prin intermediul unui electrod pe piele. Se crede că această formă de terapie poate ajuta la stimularea circulației sanguine, la distrugerea bacteriilor și la promovarea vindecării țesuturilor. Este folosită adesea în tratamentele cosmetice pentru a reduce acneea, ridurile și alte imperfecțiuni ale pielii. De asemenea, poate fi utilizată în tratamentul altor afecțiuni dermatologice precum keratoza seboreică sau verucile. 


RF

Radiofrecvența este o formă de tratament non-invazivă care folosește undele radio pentru a încălzi stratul profund al pielii și țesuturile subiacente. Acest proces stimulează producția de colagen și elastină, contribuind la întinerirea pielii, îmbunătățirea texturii și reducerea ridurilor și liniilor fine. Radiofrecvența poate fi folosită pentru a trata diverse probleme cosmetice, precum îmbătrânirea pielii, ridurile, vergeturile și celulita. Procedura este non-invazivă, nedureroasă și nu necesită timp de recuperare semnificativ. Este important de menționat că eficacitatea tratamentului poate varia în funcție de tipul de piele și de problema tratată, iar rezultatele pot fi vizibile treptat, pe măsură ce colagenul și elastina se reînnoiesc în timp.


Foton LED de întinerire a pielii

Dispozitivul de înfrumusețare Micro Photon, conceput pentru înfrumusețarea facială, folosește valuri naturale de lumină, care sunt transmise prin LED în piele. Lumina activează fotoreceptorii din celulele pielii, producând energie pentru absorbție de componentele pielii, pentru a înfrumuseța tenul.

Studiile arată că lumina intră în corp ca fotoni (energie) și este absorbită de fotoreceptorii din celule. Aceste unități de îngrijire a frumuseții sunt utilizate pentru a trata leziunile țesuturilor moi și afecțiunile pielii, cum ar fi psoriazisul, herpesul, ulceratiile picioarelor, arsurile și acneea. Spectrul luminii este eficient în special pentru tratarea rănilor, tăieturilor, punctelor de acupresiune sau a altor zone apropiate de suprafața pielii. Echilibrează tonusul pielii și îmbunătățește circulația, inhibând formarea pigmentului melaninei, combate acneea și dermatită și netezesc indicatoarele, cicatricile și ridurile.


Caracteristici:

1. Aspect mini și elegant, comod de transportat, ușor de utilizat. 

2. Curăță profund pielea, hidratează profund. 

3. Exfolierea la linii fine. 

4. Curăță tenul gras, micșorează porii. 

 

Avantaje: 

1. Lifting. 

2. Albirea pielii, îmbunătățirea pielii plictisitoare, gălbuie, îmbunătățirea texturii pielii. 

3. O piele hidratantă, strălucitoare.

4. Îmbunătățește pielea lăsată, întinde porii, crește transparență pielii. 

5. Îngrijirea preoperatorie și postoperatorie pentru piele ablativa, reconstrucția și chirurgia ne-ablativa de reconstrucție a pielii. 

6. Formarea pielii fermecătoare, micșorarea porilor, îmbunătățirea bărbiei duble, îndepărtează ridurilor.

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Produse asemănătoare

Descriere Specificatii Review clienti

Suport telefonic: 0746562389

De luni pana vineri: 09:00 - 17:00

whatsapp