076363950X - comenzi@komecosmetic.ro

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 250 lei

Search Facebook Instagram

Aparat Enermomasaj Role RF Reducere Celulitei ELITESCULPT 6in1 Remodelare corporala completa completa

Cod produs: 10026828 Adauga in wishlist
 • 199,950 lei
 • 69,999 lei

65%

 • Livrare gratuită de la 300 lei detalii
 • Plăți sigure prin card sau ramburs
 • Gama de produse diversificata
 • Retur in 14 zile

DETALII DESPRE PRODUS


Echipament de remodelare corporală 6-în-1 cu vacuum și radiofrecvență (RF) este conceput pentru a oferi mai multe beneficii pentru îngrijirea corpului. Iată câteva dintre avantajele pe care le-ar putea oferi:

 • Reducerea celulitei: folosind tehnologia de vacuum, aparatul poate ajuta la îmbunătățirea circulației sanguine și a drenajului limfatic, contribuind la reducerea aspectului de coajă de portocală asociat cu celulita.
 • Tonifierea pielii: radiofrecvența este cunoscută pentru capacitatea sa de a stimula producția de colagen, care este esențial pentru elasticitatea și fermitatea pielii. Acest aspect poate contribui la tonifierea pielii și la reducerea aspectului pielii lăsate.
 • Remodelarea corporală: prin utilizarea tehnologiei de vacuum și RF, aparatul poate ajuta la îmbunătățirea conturului corporal prin reducerea grăsimii localizate și prin stimularea tonusului muscular.
 • Îmbunătățirea aspectului pielii: aparatul poate contribui la îmbunătățirea texturii pielii și la diminuarea aspectului vergeturilor.
 • Tratament non-invaziv: un avantaj important al acestui tip de tratament este că oferă rezultate potențiale fără intervenții chirurgicale sau perioade lungi de recuperare.
 • Ședințe confortabile: majoritatea utilizatorilor consideră tratamentele cu aceste dispozitive ca fiind confortabile și fără durere.

 

Beneficii:

- tratează orice stadiu al celulitei;

- reduce vergeturile;

- mărește elasticitatea, fermitatea și flexibilitatea pielii;

- efect de detoxifiere prin eliminarea grăsimilor și toxinelor;

- reconturează corpul și reduce volumul prin eliminarea grăsimilor și toxinelor;

- pielea este luminoasă, radiantă și își recăpăta elasticitatea și conturul inițial;

- antirid și lifting facial. 


VACUMM + RADIO FRECVENȚĂ

Această procedură anticelulitică cu radiofrecvență tratează cu succes celulita deoarece este printre puținele terapii corporale care se adresează categoric țesutului gras fără a exercita presiuni pe musculatură.

- elimină celulita;

- diminuează surplusul adipos;

- oferă elasticitate pielii. 


Cum funcționează?

Remodelarea corporală cu vacuum + radiofrecventă este un tratament revoluționar non-chirurgical pentru corp, ce utilizează energie pentru a tonifia pielea și elimarea celulitei. Această procedură vizează surplusul adipos, furnizează energie cu ultrasunete concentrată sub suprafața pielii pentru a stimula organismul. Vacuum-ul cu radiofrecventă funcționează pe baza principiului producerii unei presiuni negative în interiorul unei ventuze sau cupe aplicate pe piele.

Se realizează un masaj superficial, dar în același timp profund al țesutului, având două mari efecte: activarea circulației și detoxifierea (masajul drenează fluidele din aceste vase, împreună cu toxinele, eliminându-le prin excreții și glande sudoripare). Radiofrecvență tripolară, încălzește din interior grăsimea, o topește astfel ca atunci când se produce aspirăția de către vacuum, să poată fi împrăștiată uniform. Nodulii celulitici sunt astfel, dizolvați, remodelarea țesutului observându-se chiar după prima ședința.


Beneficii:

- Oferă fermitate și tinerețe pielii;

- Elimină celulita;

- Creșterea circulației sângelui;

- Creșterea elastinei și producția de colagen;

- Stimulează celulele pielii;

- Slăbire localizată;

- Îmbunătățește și întărește pielea lăsată.


Frecvența și durata tratamentului

Frecvența tratamentului diferă în funcție de pacient. Se recomandă 4-6 ședințe. Durata tratamentulu diferă în funcție de numărul zonelor ce urmează a fi tratate, dar și de dimensiunile fiecărui pacient în parte. Ședința de Vacuum cu radiofrecvență pe o singură zonă tratată durează între 30 minute, în funcție de dimensiuni.


Este o procedură dureroasă ?

Tratamentul vacuum cu radiofrecventă este o procedură ușor dureroasă din cauza ventuzei care aspiră. Durerea este una suportabilă și cu care te obisnuiești pe parcursul ședinței. În funcție de fiecare persoană, imediat după tratament se pot crea mici echimoze. Unii pacienții resimt o ușoară senzație de încălzire a zonei. După procedură, absolut toți pacienții își reiau activitățile zilnice normale, neexistând contraindicații sau atenționări ca în cazul altor proceduri.


Când se observă rezultatul?

Un prim rezultat se observă încă de la terminarea primei ședințe, acesta variind în funcție de organismul și stratul adipos al fiecărui pacient. În funcție de acestea, media de diminuare a surplusului este imediat după terminarea procedurii. Un rezultat irelevant ținând cont că rezultatul final va apărea după efectuarea mai multor ședințe.


Sunt 6 aplicatori care combină mai multe tehnologii:

  


1. Aplicator mediu: aplicatorul mediu combină frecvența radio, vacuum, lumină infraroșie și tehnologia Ball Roller

Prin mișcările constante de aspirație, ciupire și masaj ale țesutului conjunctiv și adipos, provoacă încălzirea profundă a celulelor adipoase, a țesutului conjunctiv din jur și a fibrelor de colagen dermic subiacente.

Combinând kinetoterapie cu energie termică în infraroșu apropiat și radiofrecvență, stimulează creșterea de colagen și elastină nou, rezultând o reducere localizată a laxității pielii, volumului corpului și o îmbunătățire generală a structurii și texturii pielii.    

2. Aplicatorul de corp mare are:

- Role de aspirare: masajul mecanic cu role este esențial pentru piele și țesutul adipos deoarece slăbește acumularea de celulita și activează imediat circulația sanguină și limfatică.

- Radiofrecvența bipolară: încălzirea profundă a țesutului subcutanat este generată de radiofrecvență bipolară; promovează producerea de noi fibre de colagen și elastină prin stimularea fibroblastelor.

- Lumina infraroșie este un tratament atent și specific al celulelor adipoase, care declanșează fiziologic lipoliza cu scăderea volumetrică consecutivă a țesutului adipos fără efecte secundare.3. Rotire mecanică compresivă a sferelor: capul magic ball sau endosrroller utilizează tehnologia inovatoare de micro-vibrații compresive. Printr-un dispozitiv cu role compus din 50 de sfere de siliciu, generează vibrații mecanice de joasă frecvență. S-a demonstrat că strânge și tonifică mușchii și țesuturile, netezește pielea, îmbunătățește structura și sculptează fața și corpul. După tratament, celulita este redusă, ridurile sunt eliminate și se pierd centimetri în circumferința taliei, brațelor și coapselor. 
4. Cu aplicatoare faciale cu radiofrecvență monopolara: pentru întinerire, strângerea feței, a ochilor și reducerea bărbiei duble.

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Produse asemănătoare

Descriere Specificatii Review clienti

Suport telefonic: 0746562389

De luni pana vineri: 09:00 - 17:00

whatsapp