076363950X - comenzi@komecosmetic.ro

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 250 lei

Search Facebook Instagram

Aparat Mezoterapie 3in1 Biostimulare Faciala cu RF Microneedeling, Mezoterapia RF si Fototerapie, Radiofrecventa 4Mzh, Profesional Salon, Mezogun Sydney

Cod produs: 1002410 Adauga in wishlist
  • 4,999 lei
  • 2,490 lei

50%

  • Livrare gratuită de la 300 lei detalii
  • Plăți sigure prin card sau ramburs
  • Gama de produse diversificata
  • Retur in 14 zile

DETALII PRODUS


Injector LED folosind tehnologia de RF - radio frecvența cu două nuclee 4MHZ. Acul cristalin RF Nano ar putea fi îndepărtat de pe Unitatea principala și este complet separat.

Tratamentul cu mezoterapie virtuală reprezintă una dintre puținele terapii care acționează la nivelul dermului prin introducerea de substanțe active pentru tratament. De regulă, doar 5% din ingredientele unei creme ajung efectiv în profunzime. Prin mezoterapie virtuală, într-o singură ședința/aplicare, substanțele ajung în proporție de 95% în straturile profunde ale pielii, reconstruind pielea și țesuturile.


Mezoterapia non-injectabilă:

- rejuvenare facială intensivă
- menține elasticitatea și rezistență pielii la întindere și tensiune
- pielea își recăpăta proprietățile: un tegument mai tânăr, devine mai elastică, mai hidratata
- crește luminozitatea, fermitatea și elasticitatea cutanata
- obținem un ușor efect de umplere și volumetrie
- ridurile superficiale, fine dispar aproape complet iar cele medii sunt atenuate vizibil după prima ședința


Avantaje:
- RF și Fototerapie și Microcristalin
- 3 în 1 pentru o Absorbție mai bună, Radiofrecvență tonifiaza pielea, fototerapia îmbunătățește intinerirea pielii.
- Operație Non-invazivă și nedureroasă, făcând pielea netedă și elastică după prima utilizare.


Principiul de funcționare:

Injector LED Fără Ace folosește tehnologia RF -radio frecvența cu două nuclee 4MHZ. Acul cristalin RF Nano ar putea fi îndepărtat de pe Unitatea principala și este complet separat.
Combinarea RF cu Microcurenti susține o putere a energiei stabilă și evita orice senzație inconfortabilă care paote fi în timpul tratamentului.
Nano cristalinul odată ce atinge pielea produce o gama de temperaturi 40 - 60 ?, pentru a promova intinerirea colagenului și tonifierea pielii, deci Efectul de lifting.


Funcții:
- Hidratantare: suplimentează umiditatea dermului, astfel încât pielea să devină hidratata, păstrează întotdeauna efectul strălucitor de hidratare de durata.
- Echilibrul dintre apă și ulei: Păstrați pielea în stare perfectă
- Tonifiati și reparați: factorul de creștere și alte vitamine sunt transportate în derm, pentru a promova reactivarea fibroblastelor, pentru a face pielea plină de flexibilitate
- Îmbunătățește pielea de la prima utilizare: factorul de albire, substanțele antioxidante sunt transportate în derm, repara celulele deteriorate ale pielii, fac din nou pielea să devină delicată, lucioasă, albă, moale.
- Îndepărtați ridurile - Efect Lifting: injectați FĂRĂ ACE acidul hialuronic și alte principii active de creștere în stratul de derm al pielii, îmbunătățiți eficient pielea, îmbunătățiți pielea facială de la prima utilizare


Lumina LED:

- Lumina Roșie: Rafinarea porilor

- Lumina Albastră: Tratament pentru acnee și ten gras

- Lumina Verde: Anti-umflături

- Tehnică Unică a Senzorului Acului

- Aparatul are sistem de atingere cu senzor.


Înainte de a utiliza trebuie atins acul, partea senzorului permite accesarea paginii de pornire. După atingerea acului timpul de folosire al aparatului este de 5 ore. După 5 ore acul și mașină nu mai funcționează. Această tehnică ar putea evita folosirea multor aparate false și ace contrafăcute pe piață.1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Produse asemănătoare

Descriere Specificatii Review clienti

Suport telefonic: 0746562389

De luni pana vineri: 09:00 - 17:00

whatsapp