076363950X - comenzi@komecosmetic.ro

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 250 lei

Search Facebook Instagram

Aparat Cosmetic Skin Scrubber, Peeling Exfoliator Facial, Multi-Functional Face Lifting Beauty Machine, Black, TotulPerfect

Cod produs: 10020242 Adauga in wishlist
  • 299 lei
  • 149 lei

50%

  • Livrare gratuită de la 300 lei detalii
  • Plăți sigure prin card sau ramburs
  • Gama de produse diversificata
  • Retur in 14 zile

DETALII PRODUS


[Skin Scrubber Screber - Eliminați BLACKHEAD/ACNEA/COMEDONE/SPOT] Acest Derma Skin Scrubber funcționează pentru acnee, comedon, puncte negre, pete și piele moartă. Netezește ridurile, te ajută să cureți murdăria, grăsimea facială și reziduurile de machiaj. Această spatulă pentru piele este mai eficientă decât stiloul de spălat derma skin.

[Spatulă cu ultrasunete rafinată pentru piele/microcurenți siguri - Design de umanizare] Spatulă super fină din oțel inoxidabil pentru toate tipurile de piele. Sigur și prietenos cu mediul, după ajustarea atentă a inginerilor, frecvența sonică cea mai potrivită este selectată pentru a pătrunde adânc în piele și pentru a trata în mod eficient diverse probleme faciale. Microcurenții siguri pot stimula mușchii, restabilește elasticitatea pielii, întăresc pielea, netezesc ridurile.

[Skin Deep Cleaning] Principiul de funcționare al scrubberului pentru piele: Atomizare - atomizarea mediului de apă în bule.

BURST - vibrație care provoacă bule minuscule să spargă în mod constant.

IMPACT - pătrunde în pori, atacă murdăria adâncă, o face să izbucnească în particule fine.

DETAȘARE - vibrația detașează particulele fine de murdărie de pe suprafața pielii și purifică pielea. [Ușor de utilizat, potrivit cu produse de îngrijire a pielii] Când utilizați acest scruber pentru piele derma, modul Cation Export/Anion Import: utilizați un prosop fierbinte, un aburi facial și loțiuni derivate pentru a ajuta la deschiderea porilor. În modul microcurent, poate fi folosit împreună cu ulei esențial, cremă de față, astfel încât să puteți obține cel mai bun efect.


MOD DE UTILIZARE:

Pasul 1: Aplicați fața/gâtul cu demachiant facial și mențineți pielea umedă, apăsați lung 5 secunde „porniți/opriți” pe un dispozitiv activ, apăsând încă o dată această tastă, alegeți „curățare” pentru curățarea în profunzime.

Pasul 2: Aplicați uniform crema hidratantă sau toner pe față. Apăsând tasta de operare pentru a alege „Hidratare” pentru o funcție de deschidere mai bună pentru absorbție.

Pasul 3: Apăsați tasta de operare pentru a alege „Lifting” pentru a activa modul de mângâiere a pielii pentru liftingul feței.


 ATENŢIE:

1. Vă rugăm să nu utilizați dispozitivul în mod repetat pe aceeași zonă a pielii.

2. Când ați terminat, opriți scruberul și spălați fața sau ștergeți cu prosoape reci.

3. Curățați-vă pielea cu spălare ușoară sau apă (păstrați pielea umedă) înainte de a utiliza acest dispozitiv.

4. Vă rugăm să începeți o dată pe săptămână și treptat de 2-3 ori pe săptămână când utilizați funcția de curățare profundă.

5. Efectul produsului va fi evident când se utilizează produsul de mai mult de 10 ori.


Vă recomandăm să verificați secțiunea nostră de cursuri! Pentru aceste echipamente este obligatoriu parcurgerea unui curs de specializare!


1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Descriere Specificatii Review clienti

Suport telefonic: 0746562389

De luni pana vineri: 09:00 - 17:00

whatsapp