076363950X - comenzi@komecosmetic.ro

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 250 lei

Search Facebook Instagram

Aparat Indepartare Tatuaje Negre, Laser Lumina Blue Indepartarea Petelor pigmentare, Alunitelor Pistruilor, Intinerirea pielii Antiacnee FR-100, White

Cod produs: 10994378426-10994378426 Adauga in wishlist
  • 1,599 lei
  • 799 lei

50%

  • Livrare gratuită de la 300 lei detalii
  • Plăți sigure prin card sau ramburs
  • Gama de produse diversificata
  • Retur in 14 zile

DETALII PRODUS


Laserul utilizează impulsuri ultra-scurte (o lungime de 1 trilion de secundă) pentru a lovi melanină cu o presiune mare, melanină se sparge în particule mici, asemănătoare prafului. Deoarece particulele sunt atât de mici, ele sunt mai ușor absorbite și eliminate de către organism. Acest lucru poate însemna o mai bună eliminare a melaninei și mai puține tratamente în ansamblu. 

532NM - Tratează pigment exogen și endogen, Pigmenți de culoare roșie, maro deschis ale tatuajelor, Nervus Otta, semne de naștere și pimentare din naștere sau de vârstă.

Epidermul și pigmentul dermic (îndepărtarea leziunilor pigmentate, pată de cafea, plachete senile, pistrui, arsură la soare și cloasma).

Tratamentul cicatricilor acnee, Nevus de Ota, naevus albastru, nevus negru.

Îndepărtarea și îndepărtarea ridurilor pe piele etc.


Avantajele stiloului cu laser de îndepărtare a pistruiului:

1. High-Tech

Aparatul laser cu laser Picosecond a folosit tehnologia unică Honeycomb Focused pentru a formă o vacuolizare a efectului cutanat, care poate proteja pielea de deteriorări în timpul tratamentului.

2. Rapid

Aparatul laser cu laser Picosecond face procesul de tratare a tatuajului și eliminării pigmentului de la 5 la 10 ori redus la 2 până la 4 ori, reduce foarte mult timpul de tratament și de recuperare, cu efecte rapide și evidente.

3. Confortabil și în sigur

Ea poate elimina toate tipurile de pigment și tatuaj în mod eficient și sigur, deoarece picosecondul cu laser utilizează poziționarea precisă a țesutului țintă pentru a reduce deteriorarea pielii pentru a obține efectul pistrui

4. Fără precipitat de melanină

Laserul Picosecond folosește impulsuri ultra-scurte (o lungime de 1 trilion de secundă) pentru a lovi melanină cu o presiune mare, melanină se sparge în particule mici că praful, deoarece particulele sunt atât de mici încât sunt mai ușor absorbite și eliminate de către organism. Va reduce în mod semnificativ umflarea postoperatorie, fenomenul de precipitare a melaninei.


Mai multe avantaje:

1. Ușor de utilizat, 1064nm și 532nm, 755nm poate comută automat prin apăsarea unui buton diferit pe ecran.

2. Sursă de alimentare mare, astfel încât mașînă este puternică.

3. Poate ajusta dimensiunea spotului când comutați capul.

4. Rezervor de apă mare, astfel încât sistemul de răcire este foarte bun.

5. Carcasa metalică, sigură în timpul transportului

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Descriere Specificatii Review clienti

Suport telefonic: 0746562389

De luni pana vineri: 09:00 - 17:00

whatsapp