076363950X - comenzi@komecosmetic.ro

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 250 lei

Search Facebook Instagram

Aparat Cold Plasma Pen Indepartarea Cicatrici postacneice, Albirea Petelor Pigmentare, Antiacneic, Lifting Pleoape Facial, Ozone Shower Jet

Cod produs: 10020055 Adauga in wishlist
  • 5,990 lei
  • 4,933 lei

17%

  • Livrare gratuită de la 300 lei detalii
  • Plăți sigure prin card sau ramburs
  • Gama de produse diversificata
  • Retur in 14 zile

DETALII PRODUS


Ce este ozonul?

Este generată o tensiune de înaltă frecvență, iar oxigenul din aer este electrolizat pentru a genera ozon.

1. Plasmă cu ozon - penetrare eficientă 

Plasmă ultrafină activează instantaneu celulele epidermice ale pielii, crește hidrofilitatea pielii, și ajută alte molecule să se lege pentru a ajută ingredientele active ale soluției nutritive să fie complet absorbite, să îmbunătățească pielea și să facă pielea mai strălucitoare.

2. Îmbunătățește elasticitatea pielii și anti-îmbătrânire 

Celulele au un potențial de membrană, membrană interioară este încărcată negativ, iar membrană exterioară este încărcată pozitiv. Pe măsură ce pielea îmbătrânește, distribuția sarcinii de-a lungul filmului nu este uniformă, modificând astfel tensiunea filmului. Potențialul membranei este afectat de ionii de potasiu și ionii de sodiu. Ionii de potasiu trec cu ușurință și este dificil pentru ionii de sodiu să modifice potențialul membranei prin plasmă de ozon, astfel încât toate tipurile de ioni trec cu ușurință prin membrană și echilibrează potențialul, strângând astfel membrană.

3. Acnee

Efectul de exfoliere a pielii produs de plasmă cu ozon are un efect semnificativ asupra celulelor gliale moarte, ucigând 75% dintre bacteriile care cauzează acnee și acneea vulgară, în special pentru acneea inflamatorie. Are efect de inhibare a secreției de sebum și de prevenire a reapariției acneei

4. Antibacterian antiinflamator 

1) Atomii de oxigen activ, moleculele de oxigen și radiațiile generate de plasmă conținută în plasmă de ozon vor distruge membrană celulară bacteriană, ADN-ul și proteinele, jucând astfel un rol bactericid.


Funcții:

Ozonul acționează asupra membranei celulare a bacteriilor, provocând deteriorarea componentelor membranei, distrugând lipoproteinele și lipopolizaharidele din membrană, modificând liza și moartea celulelor, ucigând astfel ciupercile și afidele bacteriene într-o perioadă foarte scurtă de timp și inhibând inflamația și efectul acneei este evident, ozonul este redus la oxigen după sterilizare. Nu există reziduuri sau poluare secundară, ceea ce este imposibil de realizat prin orice sistem chimic.


Caracteristici și beneficii:

- Poate fi folosit în toate părțile.

- Nu a existat nicio rană pe epidermă după operarea acesteia.

- Regenerarea pielii după operarea acesteia.

- A fost produs nou colagen pe derm după operarea acestuia.

- Elasticitatea pielii se îmbunătățește odată cu producerea de colagen nou după operarea acestuia.

- Fără durere, fără cicatrici, fără sângerare, fără răni, operație non-invazivă, operație mai convenabilă, mai sigură și mai eficientă.


Principala eficacitate a plasmei cu ozon:

- Îmbunătățiți rată de absorbție a ingredientelor eficiente din produsele de îngrijire a pielii, îmbunătățiți efectul cosmeticelor și princippilor active cosmetice.

- Sterilizarea și antiinflamația, îndepărtarea eficientă a bacteriilor de acnee, urme Post acneice, acnee și altele cu efecte evidente și prevenirea reapariției lor.

- Accelerează metabolismul pielii, promovează regenerarea colagenului și atenuează îmbătrânirea pielii.

- Atenuează mâncărimea pielii cauzată de alergie și uscăciune.

- Inhibă melanină, luminează tonul pielii, rafina textura pielii și micșorează porii.

 

ATENȚIE!

Vă recomandăm să verificați secțiunea nostră de cursuri! Pentru aceste echipamente este obligatoriu parcurgerea unui curs de specializare!

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Descriere Specificatii Review clienti

Suport telefonic: 0746562389

De luni pana vineri: 09:00 - 17:00

whatsapp