076363950X - comenzi@komecosmetic.ro

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 250 lei

Facebook Instagram

INCHIRIERE LASER

OFERTA INCHIRIERE LASER PROFESIONAL

Apeleaza cu incredere la oferta noastra pentru inchirierea aparaturii de epilare dioda laser pentru saloane estetice si vei avea acces la cea mai variata gama Lasere TotulPerfect. Te invitam la noi la sediu, in Timisoara, pentru a testa produsele si pentru a discuta mai multe detalii.

Contacteaza-ne la numarul de telefon: 0746.562.389 sau 0763.719.707 sau trimite-ne solicitarea ta pe email: contact@epilareprofesionala.ro!

Iti oferim servicii profesionale de mentenanta pentru aparatele tale si servicii de inchiriere aparatura de salon estetic. Ne gasesti in Timisoara, asa incat poti ajunge cu usurinta la noi, fara a trimite aparatura in strainatate si fara a fi nevoit sa inchizi afacerea pe perioada mentenantei/service.

In plus, noi oferim posibilitatea de a testa fiecare produs, alaturi de tehnicienii nostri, care iti pot raspunde la intrebari si te pot indruma cu privire la sfaturi despre intretinerea lor si mentenanta lor sau iti pot raspunde la alte intrebari specifice.

De ce inchiriere?

  • Epilarea cu laser este cheia pentru atragerea pacienților primari la clinică, salon.
  • Epilarea cu laser este una dintre cele mai populare servicii de pe piata din Romania pentru cosmetologie. Popularitatea în rândul consumatorilor face din acest serviciu principala sursă de implicare a clientilor către clinica sau salonul de înfrumusețare. Nivelul ridicat de servicii pentru epilarea cu laser permite vizitele ulterioare la clinica pentru alte tipuri de proceduri.

Interesul pentru epilarea cu laser în Europa sa dublat în 2019.

De aceea, laserele pentru îndepărtarea părului sunt la mare căutare în comparație cu toate celelalte echipamente de cosmetologie.

Beneficiile inchirierii:

  • Efectuați procedurile cu dispozitive de ultima generatie IN 2 PASI SIMPLI!
  • Pornire rapidă

Când închiriezi dispozitive TotulPerfect, ai o reclama gratuita care poate fi folosita în publicitate și marketing!

Rata de luare a deciziilor

  • Nu veți avea nevoie de un acord lung cu investitorul;
  • Riscuri reduse

Dacă vă place dispozitivul și doriți să-l achiziționați, costul dispozitivului este cu 5% REDUS.

Contacteaza-ne

Adaptarea pieței

Prin semnarea unui contract de închiriere veți avea întotdeauna echipamente la zi. Este ușor să vă actualizați dispozitivul în fața schimbărilor în tendințele cosmetologiei. Pentru a face acest lucru, va fi necesar doar să reziliați vechiul contract de închiriere și să încheiați unul nou.

Garanție

Garantia se acorda pe toata durata chiriei.

Fara consumabile

Dispozitivul se livreaza complet FARA consumabilele.

Suport telefonic: 0746562389

De luni pana vineri: 09:00 - 17:00

whatsapp