076363950X - comenzi@komecosmetic.ro

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 250 lei

Search Facebook Instagram

INCHIRIERE LASER

OFERTA INCHIRIERE LASER PROFESIONAL

Apeleaza cu incredere la oferta noastra pentru inchirierea aparaturii de epilare dioda laser pentru saloane estetice si vei avea acces la cea mai variata gama Lasere TotulPerfect. Te invitam la noi la sediu, in Timisoara, pentru a testa produsele si pentru a discuta mai multe detalii.

Contacteaza-ne la numarul de telefon: 0746.562.389 sau 0763.719.707 sau trimite-ne solicitarea ta pe email: contact@epilareprofesionala.ro!

Iti oferim servicii profesionale de mentenanta pentru aparatele tale si servicii de inchiriere aparatura de salon estetic. Ne gasesti in Timisoara, asa incat poti ajunge cu usurinta la noi, fara a trimite aparatura in strainatate si fara a fi nevoit sa inchizi afacerea pe perioada mentenantei/service.

In plus, noi oferim posibilitatea de a testa fiecare produs, alaturi de tehnicienii nostri, care iti pot raspunde la intrebari si te pot indruma cu privire la sfaturi despre intretinerea lor si mentenanta lor sau iti pot raspunde la alte intrebari specifice.

De ce inchiriere?

  • Epilarea cu laser este cheia pentru atragerea pacienților primari la clinică, salon.
  • Epilarea cu laser este una dintre cele mai populare servicii de pe piata din Romania pentru cosmetologie. Popularitatea în rândul consumatorilor face din acest serviciu principala sursă de implicare a clientilor către clinica sau salonul de înfrumusețare. Nivelul ridicat de servicii pentru epilarea cu laser permite vizitele ulterioare la clinica pentru alte tipuri de proceduri.

Interesul pentru epilarea cu laser în Europa sa dublat în 2019.

De aceea, laserele pentru îndepărtarea părului sunt la mare căutare în comparație cu toate celelalte echipamente de cosmetologie.

Beneficiile inchirierii:

  • Efectuați procedurile cu dispozitive de ultima generatie IN 2 PASI SIMPLI!
  • Pornire rapidă

Când închiriezi dispozitive TotulPerfect, ai o reclama gratuita care poate fi folosita în publicitate și marketing!

Rata de luare a deciziilor

  • Nu veți avea nevoie de un acord lung cu investitorul;
  • Riscuri reduse

Dacă vă place dispozitivul și doriți să-l achiziționați, costul dispozitivului este cu 5% REDUS.

Contacteaza-ne

Adaptarea pieței

Prin semnarea unui contract de închiriere veți avea întotdeauna echipamente la zi. Este ușor să vă actualizați dispozitivul în fața schimbărilor în tendințele cosmetologiei. Pentru a face acest lucru, va fi necesar doar să reziliați vechiul contract de închiriere și să încheiați unul nou.

Garanție

Garantia se acorda pe toata durata chiriei.

Fara consumabile

Dispozitivul se livreaza complet FARA consumabilele.

Beneficiile unui laser Profesional Epilare definitiva 

Epilare profesionala cu laser rezultate Garantate din prima sedinta

Rejuvenare Faciala cu laser 

MANIPULUL DIODA LASER 3 LUNGIMI DE UNDA

3 Lungimi de undă, cel mai bun rezultat pentru toate tipurile de piele și toate tipurile de păr

ALEXANDRIE - Lungimea de undă 755nm - oferă o absorbție mai puternică a energiei de către cromoforul melaninei, făcându-l ideal pentru părul deschis și subțire. Vizează Bulgeul foliculului de păr și este deosebit de eficient pentru părul încorporat superficial.

DIODA - Lungimea de undă 808nm - este lungimea de undă clasică în epilarea cu laser dioda, lungimea de undă de 808nm, oferă o penetrare profundă a foliculului de păr cu o putere medie mare, potrivită pentru majoritatea tipurilor de piele și tipurilor de păr.

ND YAG - Lungimea de undă 1064nm - se caracterizează printr-o absorbție mai scăzută a melaninei, ceea ce o face o soluție concentrată pentru tipurile de piele mai închisă. În același timp, 1064nm oferă cea mai profundă penetrare a foliculului de păr.

VARIANTA DUO

• 3 Lungimi de Unda Epilare profesionala cu laser rezultate Garantate din prima sedinta

• PicoSecond LASER Q-Switcher

• Eliminare tatuaje cosmetice, Color | Negre

• Carbon peeling

• Eliminare pete pigmentare 

Funcția dispozitivului:

① Rejuvenare Faciala, Indepartare Pigmentare, Indepartare tatuaje

acneei

③ Îndepărtarea ridurilor și Rejuvenarea pielii

④ Albirea și îndepărtarea pigmentului

532NM - Trateaza pigment exogen și endogen, Pigmenti de culoare rosie, maro deschis ale tatuajelor, Nervus Otta, semne de nastere si pimentare din nastere sau de varsta.

1064NM - Trateaza pigment exogen și endogen, Pigmenti de culoare Negru si albastru, maro inchis, violet ale tatuajelor, semne de nastere si pimentare din nastere sau de varsta.

1320NM - Black Doll sau Carbon peeling - Rejuvenare faciala, Tratament antiacneic, Uniformizare ten, Inchidere pori, si tratament al secretiilor seboreice.

Suport telefonic: 0746562389

De luni pana vineri: 09:00 - 17:00

whatsapp