076363950X - comenzi@komecosmetic.ro

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 250 lei

Search Facebook Instagram

Detalii livrare | Plata

Detalii livrare

Livrarea produselor cumparate se face prin intermediul firmei de curierat oriunde in tara. Termenul de livrare este cuprins intre 24 ore si 7 zile lucratoare, iar livrarea se face de in general in 24 – 48 ore de la confirmarea comenzii, pentru produsele aflate pe stoc. In cazul unor situatii exceptionare, livrarea poate avea un timp mai mare de livrare.

Cost livrare

Costul de livrare per colet este de 20 lei pe tot teritoriul Romaniei.

Comenzile cu valoarea mai mare de 300 de lei beneficiaza de livrare gratuita.


Detalii Plata

Plata online

Poti opta pentru plata comenzii online, cu cardul bancar. Tranzactia va fi efectuata in conditii de siguranta si confidentialitate depline, sigur si rapid prin intermediul procesorului de plati online Netopia Payments.

Plata ramburs

In aceasta varianta plata comenzii se va face in numerar la livrare. Vei plati direct agentului firmei de curierat in momentul in care iti sunt livrate produsele, iar acesta iti va emite o chitanta. Produsele comandate si taxa de transport trebuie achitate integral.

Plata Transfer Bancar

In aceasta varianta plata comenzii se va face prin transfer Bancar cu OP inainte de livrarea comenzii. Tranzactia va fi efectuata in conditii de siguranta si confidentialitate depline, sigur si rapid prin intermediul bancii. 

Suport telefonic: 0746562389

De luni pana vineri: 09:00 - 17:00

whatsapp