076363950X - comenzi@komecosmetic.ro

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 250 lei

Search Facebook Instagram

Revizie COMPLETA Echipament LASER DIODA, IPL SHR OPT, ND YAG, Revizie pentru aparate de laser + DEPLASARE

Cod produs: SER-R1 Adauga in wishlist
  • 1,892 lei


  • Livrare gratuită de la 300 lei detalii
  • Plăți sigure prin card sau ramburs
  • Gama de produse diversificata
  • Retur in 14 zile

Revizie Echipament LASER DIODA, IPL SHR OPT, ND YAG, Revizie pentru aparate de laser TIMP DE EXECUTIE 1:00-1:30 ORA

Există mai multe motive importante pentru efectuarea unei revizuiri anuale a echipamentului de laser, în special în contextul utilizării acestuia în domeniile medicale și estetice:

  1. Asigurarea funcționării corecte: Echipamentul de laser poate suferi uzură în timp și poate prezenta defecțiuni sau probleme de funcționare. Revizuirea anuală permite identificarea și remedierea acestor probleme înainte ca acestea să devină grave sau să afecteze calitatea tratamentelor.

  2. Siguranța pacientului: Revizuirea anuală a echipamentului de laser este esențială pentru a asigura că acesta funcționează în parametrii de siguranță specificați de producător și de normele de reglementare. Astfel, se minimizează riscul de accidente sau de efecte secundare nedorite pentru pacienți.

  3. Optimizarea performanței: O revizuire anuală poate ajuta la optimizarea performanței echipamentului de laser, asigurând că acesta furnizează rezultatele dorite în tratamentele cosmetice sau medicale. Ajustările și întreținerea periodice pot contribui la menținerea sau îmbunătățirea eficacității tratamentelor.

  4. Conformitatea cu reglementările: În multe jurisdicții, utilizarea echipamentului de laser în scopuri medicale sau estetice este reglementată de norme și standarde stricte. Revizuirea anuală poate ajuta la menținerea conformității cu aceste reglementări și poate evita amenzi sau sancțiuni legale.

  5. Păstrarea valorii echipamentului: Întrucât echipamentul de laser este o investiție semnificativă, menținerea acestuia în stare bună de funcționare poate contribui la păstrarea valorii și a eficienței sale pe termen lung. Reviziile periodice și întreținerea pot prelungi durata de viață a echipamentului și pot reduce costurile de reparație sau înlocuire pe termen lung.

În concluzie, revizia anuală a echipamentului de laser este esențială pentru asigurarea siguranței pacientului, optimizarea performanței și conformitatea cu reglementările în vigoare. Este recomandabil să efectuați reviziile la intervale regulate și să colaborați cu tehnicieni sau specialiști calificați pentru a vă asigura că echipamentul funcționează în condiții optime.1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Descriere Specificatii Review clienti

Suport telefonic: 0746562389

De luni pana vineri: 09:00 - 17:00

whatsapp