076363950X - comenzi@komecosmetic.ro

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 250 lei

Search Facebook Instagram

Aparat Dioda Laser 5in1 980nm, Indepartare venectazii, Vase capilare sparte, Indepartare Vene panza de paianjen, Venom Car15W

Cod produs: 1002141 Adauga in wishlist
  • 34,999 lei
  • 18,999 lei

45%

  • Livrare gratuită de la 300 lei detalii
  • Plăți sigure prin card sau ramburs
  • Gama de produse diversificata
  • Retur in 14 zile

DETALII DESPRE PRODUS


Efecte:

1. Îndepărtarea vasculară;

2. Îndepărtarea ciupercii unghiilor;

3. Întinerirea pielii;

4. Kinetoterapie. 

 

Avantaje:

1. Ușor de operat. Comutați cu ușurință între diferite funcții.

2. Robust și durabil. Fibrei nu se teme de pliere, comutarea interfeței fără riscuri.

3. Mașină multifuncțională, fibră multifuncțională. 

4. Design exclusivist. Un instrument are cinci funcții. 

5. Performanță stabilă. Tehnologie profesională de protecție a controlului temperaturii, tehnologie de control termostatic a lungimii de undă.

6. Protecția prin brevet. Instrumentul are un brevet pentru aspect, iar mâna are un brevet de model de utilitate și un brevet pentru aspect.


Funcții:

Îndepărtarea vasculară

Laserul de 980 nm este spectrul optim de absorbție al celulelor vasculare porfirine. Celulele vasculare absoarbe laserul de înaltă energie cu lungimea de undă de 980 nm, are loc solidificarea și, în final, se disipează.

Pentru a depăși roșeața tratamentului cu laser tradițional, zona mare de ardere a pielii. Piesa de mână cu design profesional, care permite fasciculul laser de 980 nm este concentrat pe o gamă de diametru de 0,2-0,5 mm, pentru a permite energiei mai concentrate să ajungă la țesutul țintă, evitând în același timp arderea țesutul pielii din jur.

Laserul poate stimula creșterea colagenului dermic în timpul tratamentului vascular, crește grosimea și densitatea epidermei, astfel încât vasele mici de sânge să nu mai fie expuse, în același timp. Elasticitatea și rezistența pielii sunt, de asemenea, semnificativ îmbunătățite.

Îndepărtarea ciupercii unghiilor

Onicomicoză se referă la bolile infecțioase fungice care apar pe punte, pe patul unghiilor sau pe țesuturile din jur, cauzate în principal de dermatofite, care se caracterizează prin modificări de culoare, formă și textură. Unghia cu cenușă laser este un nou tip de tratament. Folosește principiul laserului pentru a iradia boală cu un laser pentru a ucide ciupercă fără a distruge țesutul normal. Este sigur, nedureros și nu are efecte secundare. Este potrivit pentru toate tipurile de aplicații. Situația onicomicozei.

Kinetoterapie

Instrumentul se concentrează pe lentilă pentru a produce acupunctură și moxibustie asupra corpului uman. Conform principiilor medicale precum anatomia, neurofiziologia și acupunctură tradițională chineză, lumina infraroșie este aplicată rădăcinilor nervoase, trunchiurilor nervoase, ganglionilor, punctelor de acupunctură și punctelor dureroase locale ale corpului uman. Pentru a regla stabilitatea mediului organismului uman, astfel încât fiecare sistem să tindă la un echilibru fiziologic normal, atingând astfel scopul de a trata bolile și de a preveni bolile.

Întinerirea pielii, Antiinflamație

Întinerirea cu laser de 980 nm este o terapie de stimulare fără exfoliere. Îmbunătățește calitatea pielii din stratul bazal. Oferă tratament non-intervențional, potrivit pentru diferite stări ale pielii. Pătrunde în piele cu aproximativ 5 mm grosime direct pe celulele de colagen și fibroblastele din derm. Proteinele pielii pot fi regenerate sub stimularea unui laser slab. Poate atinge cu adevărat funcția de îngrijire a pielii. Nu va cauza nicio deteriorare a pielii.

Iradierea cu laser de 980 nm poate, de asemenea, dilată capilarele, crește permeabilitatea și promovează absorbția exsudatelor inflamatorii. Poate îmbunătăți funcția de fagocitoză a leucocitelor, astfel încât poate afecta activitatea enzimelor și poate regla funcția imunitară a organismului, apoi atinge în cele din urmă scopul de a antiinflamație, anti-umflare și accelera procesul de reparare a țesuturilor.

Ciocan de compresă de gheață:

- Reduceți temperatura țesuturilor locale din organism;

- Micșorați vasele de sânge;

- Reduceți swdlling și durere în cea mai mare măsură;

- Reduce sensibilitatea țesuturilor la durere.


1. Informații generale

Laserul cu diodă de 980 nm este utilizat în tratamentele medicale pentru diverse afecțiuni, inclusiv pentru tratarea capilarelor sparte. Aici sunt câteva avantaje ale achiziționării unui laser cu diodă de 980 nm pentru acest scop:

- Penetrare în profunzime: Lungimea de undă de 980 nm permite o penetrare mai profundă în țesuturile cutanate. Acest aspect este benefic în tratarea vaselor de sânge mai adânci și a capilarelor sparte care pot fi situate în straturi mai profunde ale pielii.

- Precizie: Laserul cu diodă oferă o precizie mai mare în direcționarea energiei laser către zona țintă. Acest lucru poate minimiza deteriorarea țesuturilor sănătoase din jur și poate oferi rezultate mai precise.

- Coagulare eficientă: Laserul cu diodă de 980 nm are capacitatea de a coagula vasele de sânge mici în timp ce le tratează. Acest aspect poate ajută la reducerea sângerărilor și la îmbunătățirea rezultatelor estetice.

- Recuperare rapidă: De obicei, tratamentele cu laser cu diodă de 980 nm au un timp de recuperare mai scurt în comparație cu alte tehnologii. Pacienții pot reveni la activitățile obișnuite mai rapid după tratament.

- Eficiență în tratarea capilarelor sparte: Laserul cu diodă de 980 nm este recunoscut pentru eficacitatea să în tratarea capilarelor sparte și a altor probleme vasculare.

- Siguranță: Datorită controlului precis al energiei laser și a capacității de a se concentra asupra zonei țintă, laserul cu diodă de 980 nm poate fi utilizat în condiții de siguranță, cu riscuri reduse de efecte secundare sau complicații.

Vasele capilare de pe corp ne dau uneori momente jenante în tot parcursul anului, mai ales la începutul verii, când este foarte important cum ne arată picioarele. Până acum epilarea și remodelarea corporală erau foarte importante, dar să nu uităm și de o problema la fel de importantă pe care o au multe persoane (indiferent de gen și vârstă), de spargerea sau dilatația vaselor capilare. Aceste probleme nu numai că sunt vizibile dar pot provoca deseori dureri, se manifestă cel mai des pe membrele inferioare ale corpului și ating aproximativ 60% din populație.


2. Alegerea unui echipament laser profesional la un preț de distribuție poate avea mai multe avantaje, dar trebuie să fie luată în considerare o serie de factori. Iată câteva motive pentru care ai putea să faci acestă alegere:

-  Calitatea produsului: Echipamentele de laser profesionale au de obicei caracteristici tehnice superioare și sunt construite cu materiale de calitate, ceea ce poate influența direct performanța și durabilitatea lor. Alegerea unui echipament de înaltă calitate poate duce la rezultate mai bune și la o mai mare fiabilitate în utilizare pe termen lung.

- Suport tehnic: Echipamentele profesionale sunt adesea furnizate de companii care oferă suport tehnic specializat. Acest lucru poate fi esențial în cazul în care întâmpini probleme sau ai întrebări cu privire la utilizarea sau întreținerea echipamentului.

- Asigurare și garanție: Produsele profesionale vin adesea cu garanții mai lungi și asigurări mai cuprinzătoare. Acestea oferă o protecție suplimentară în cazul în care întâmpini probleme sau defecte în timpul utilizării.

- Performanță superioară: Echipamentele de laser profesionale sunt concepute pentru a oferi performanțe superioare în comparație cu variantele mai ieftine. Această se poate traduce printr-o mai mare precizie, viteză și calitate a rezultatelor.

- Versatilitate: Echipamentele profesionale pot oferi funcționalități și caracteristici suplimentare, ceea ce le face potrivite pentru o gamă mai largă de aplicații. Această poate include capacitatea de a lucra cu o varietate de materiale, precum și opțiuni de personalizare și control avansat.

- Actualizări și îmbunătățiri: Companiile care produc echipamente profesionale investesc adesea în cercetare și dezvoltare pentru a aduce îmbunătățiri continue. Alegând un astfel de echipament, te poți bucură de actualizări și îmbunătățiri viitoare care pot extinde funcționalitățile și performanțele echipamentului tău.

- Reputație și recenzii: Echipamentele profesionale sunt, de obicei, asociate cu companii de încredere și cu o bună reputație în industrie. Cercetarea recenziilor și a reputației producătorului poate oferi informații suplimentare pentru a te asigura că faci o alegere înțeleaptă.


Este important să analizezi nevoile specifice ale afacerii sau proiectului tău și să compari opțiunile disponibile pentru a face cea mai bună alegere în funcție de bugetul și cerințele tale.LASER
LASER 980NM LASER 980NM

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Descriere Specificatii Review clienti

Suport telefonic: 0746562389

De luni pana vineri: 09:00 - 17:00

whatsapp