076363950X - comenzi@komecosmetic.ro

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 250 lei

Search Facebook Instagram

Aparat Dioda Laser 980nm 2in1 15W Indepartare venectazii + Sonda Fizioterapie - Dureri, Vase capilare sparte, Indepartare Vene panza de paianjen, Venom Car

Cod produs: 1002177 Adauga in wishlist
 • 28,999 lei
 • 13,299 lei

54%

 • Livrare gratuită de la 300 lei detalii
 • Plăți sigure prin card sau ramburs
 • Gama de produse diversificata
 • Retur in 14 zile

Aparat dioda laser 980nm, pentru tratarea venectaziilor + Sonda Fizioterapie - Dureri

PUTERE LASER 15W 

Trateaza venectaziile cu LASER Dioda 980 nm, tehnologie de ultima generatie ce poate trata chiar si vene mai mici! Venectaziile sunt venele sparte sau dilatate de pe fata sau corp cu aspect de plasa de paianjen. Acum poti scapa de ele RAPID!  

1. Informatii generale
     Laserul cu diodă de 980 nm este utilizat în tratamentele medicale pentru diverse afecțiuni, inclusiv pentru tratarea capilarelor sparte. Aici sunt câteva avantaje ale achiziționării unui laser cu diodă de 980 nm pentru acest scop:

 1. Penetrare în profunzime: Lungimea de undă de 980 nm permite o penetrare mai profundă în țesuturile cutanate. Acest aspect este benefic în tratarea vaselor de sânge mai adânci și a capilarelor sparte care pot fi situate în straturi mai profunde ale pielii.

 2. Precizie: Laserul cu diodă oferă o precizie mai mare în direcționarea energiei laser către zona țintă. Acest lucru poate minimiza deteriorarea țesuturilor sănătoase din jur și poate oferi rezultate mai precise.

 3. Coagulare eficientă: Laserul cu diodă de 980 nm are capacitatea de a coagula vasele de sânge mici în timp ce le tratează. Acest aspect poate ajuta la reducerea sângerărilor și la îmbunătățirea rezultatelor estetice.

 4. Recuperare rapidă: De obicei, tratamentele cu laser cu diodă de 980 nm au un timp de recuperare mai scurt în comparație cu alte tehnologii. Pacienții pot reveni la activitățile obișnuite mai rapid după tratament.

 5. Eficiență în tratarea capilarelor sparte: Laserul cu diodă de 980 nm este recunoscut pentru eficacitatea sa în tratarea capilarelor sparte și a altor probleme vasculare.

 6. Siguranță: Datorită controlului precis al energiei laser și a capacității de a se concentra asupra zonei țintă, laserul cu diodă de 980 nm poate fi utilizat în condiții de siguranță, cu riscuri reduse de efecte secundare sau complicații.

Vasele capilare de pe corp ne dau uneori momente jenante in tot parcursul anului, mai ales la inceputul verii, cand este foarte important cum ne arata picioarele. Pana acum epilarea si remodelarea corporala erau foarte importante, dar sa nu uitam si de o problema la fel de importanta pe care o au multe persoane (indiferent de gen si varsta), de spargerea sau dilatatia vaselor capilare. Aceste probleme nu numai ca sunt vizibile dar pot provoca deseori dureri, se manifesta cel mai des pe membrele inferioare ale corpului si ating aproximativ 60% din populatie.

2. Alegerea unui echipament laser profesional la un preț de distribuție poate avea mai multe avantaje, dar trebuie să fie luată în considerare o serie de factori. Iată câteva motive pentru care ai putea să faci acestă alegere:

1.     Calitatea produsului: Echipamentele de laser profesionale au de obicei caracteristici tehnice superioare și sunt construite cu materiale de calitate, ceea ce poate influența direct performanța și durabilitatea lor. Alegerea unui echipament de înaltă calitate poate duce la rezultate mai bune și la o mai mare fiabilitate în utilizare pe termen lung.

2.     Suport tehnic: Echipamentele profesionale sunt adesea furnizate de companii care oferă suport tehnic specializat. Acest lucru poate fi esențial în cazul în care întâmpini probleme sau ai întrebări cu privire la utilizarea sau întreținerea echipamentului.

3.     Asigurare și garanție: Produsele profesionale vin adesea cu garanții mai lungi și asigurări mai cuprinzătoare. Acestea oferă o protecție suplimentară în cazul în care întâmpini probleme sau defecte în timpul utilizării.

4.     Performanță superioară: Echipamentele de laser profesionale sunt concepute pentru a oferi performanțe superioare în comparație cu variantele mai ieftine. Aceasta se poate traduce printr-o mai mare precizie, viteză și calitate a rezultatelor.

5.     Versatilitate: Echipamentele profesionale pot oferi funcționalități și caracteristici suplimentare, ceea ce le face potrivite pentru o gamă mai largă de aplicații. Aceasta poate include capacitatea de a lucra cu o varietate de materiale, precum și opțiuni de personalizare și control avansat.

6.     Actualizări și îmbunătățiri: Companiile care produc echipamente profesionale investesc adesea în cercetare și dezvoltare pentru a aduce îmbunătățiri continue. Alegând un astfel de echipament, te poți bucura de actualizări și îmbunătățiri viitoare care pot extinde funcționalitățile și performanțele echipamentului tău.

7.     Reputație și recenzii: Echipamentele profesionale sunt, de obicei, asociate cu companii de încredere și cu o bună reputație în industrie. Cercetarea recenziilor și a reputației producătorului poate oferi informații suplimentare pentru a te asigura că faci o alegere înțeleaptă.

Este important să analizezi nevoile specifice ale afacerii sau proiectului tău și să compari opțiunile disponibile pentru a face cea mai bună alegere în funcție de bugetul și cerințele tale.

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Descriere Specificatii Review clienti

Suport telefonic: 0746562389

De luni pana vineri: 09:00 - 17:00

whatsapp