076363950X - comenzi@komecosmetic.ro

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 250 lei

Search Facebook Instagram

Aparat Dioda Laser 980nm + 1470nm Endovenos Indepartare venectazii, Vase capilare sparte, Indepartare Vene panza de paianjen, Lipoliza Laser Venom II 20|3W

Cod produs: 1002176 Adauga in wishlist
  • 49,999 lei
  • 29,999 lei

40%

  • Livrare gratuită de la 300 lei detalii
  • Plăți sigure prin card sau ramburs
  • Gama de produse diversificata
  • Retur in 14 zile

DETALII DESPRE PRODUS


Tratează venectaziile cu LASER Diodă 980 nm, tehnologie de ultima generație ce poate trata chiar și vene mai mici! Venectaziile sunt venele sparte sau dilatate de pe față sau corp cu aspect de plasa de păianjen. Acum poți scapă de ele RAPID!

Vasele capilare de pe corp ne dau uneori momente jenante în tot parcursul anului, mai ales la începutul verii, când este foarte important cum ne arată picioarele. Până acum epilarea și remodelarea corporală erau foarte importante, dar să nu uităm și de o problema la fel de importantă pe care o au multe persoane (indiferent de gen și vârstă), de spargerea sau dilatația vaselor capilare. Aceste probleme nu numai că sunt vizibile dar pot provoca deseori dureri, se manifestă cel mai des pe membrele inferioare ale corpului și ating aproximativ 60% din populație.

Lipoliza laser este livrarea energiei laser către țesutul subcutanat printr-o fibră optică fără fibre de liposucție fără liposucție. Procedura de lipoliză cu laser implică o fibră optică care se extinde cu 2 mm dincolo de vârful unei microcanule cu diametrul de 1 mm introdusă printr-o incizie minusculă a pielii în grăsimea subcutanată. Fibrele sunt mutate cu o mică incizie a pielii în grăsimea subcutanată. Fibra optică este deplasată în grăsime într-un model care seamănă cu spițele unui ventilator.

Laserul semiconductor de 1470 nm are o eficiență ridicată de tăiere și poate fi condus prin fibră optică. Poate fi absorbit atât de hemoglobină, cât și de apă celulară. Căldura poate fi concentrată în țesuturi mici, se vaporizează și se descompune rapid țesuturile, cu mai puține daune termice. Are avantajul
coagulării și hemostazei. Este potrivit pentru rezecția tumorii, operații chirurgicale, prostatectomie, vene varicoase și alte operații minim invazive.

Dispozitivul de terapie cu laser cu semiconductor folosește laserul cuplat cu fibre cu lungime de undă de 980 nm și 1470 nm pentru a trata acul cu o fibră de lipoliză de unică folosință, localizează cu precizie excesul de grăsime și grăsime din organism, lovește direct celulele adipoase ale țesutului țintă și se dizolvă și se lichefiază rapid. Instrumentul acționează în principal asupra grăsimii profunde și a grăsimii superficiale și transferă energia direct celulelor adipoase pentru o încălzire uniformă. În timpul procesului de încălzire, țesutul conjunctiv și structura celulelor adipoase pot fi modificate prin controlul căldurii, iar țesutul adipos are un efect fototermic (astfel încât grăsimea să fie dizolvată). Iar efectul fotodinamic (separarea celulelor adipoase de țesutul normal) descompune celulele adipoase pentru a le face uniform lichefiate, iar lichidul adipos este excretat prin acul de poziționare ultra-fin, care reduce fundamental numărul de celule adipoase, evită efectiv postoperator. recul.


98NM + 1470NM LASER DIODA

980+1470NM acționează prin efect termic, rupând membranele celulelor adipoase și amestecând conținutul acesteia. Grăsimea semi-lichidă poate fi îndepărtată sau introdusă cu ușurință în cazul în cantități mici este metabolizata și eliminată în mod natural de către organism. Căldura generată de energia laserului se coagulează și ea vasele de sânge, restructurează colagenul, îmbunătățește elasticitatea pielii și favorizează contracția tisulară a zonelor tratate. Este o tehnică minim invazivă cu rezultate estetice excelente și postoperator minim. Cea mai importantă caracteristică a acestei diode laser este lungimea de undă duală, care îi permite să fie utilizată pentru o varietate de interacțiuni tisulare. În timp ce lungimea de undă de 980 nm are o mare afinitate pentru pigmenți precum hemoglobina, cea de 1470 nm are o mare afinitate pentru apă. Deci, dispozitivul oferă incizie precisă, excizie, vaporizare, hemostază și coagulare a țesuturilor. Folosind acest dispozitiv, chirurgii pot folosi fie o singură lungime de undă, fie ambele, în funcție de boală și de planul de tratament.


Interval de tratament

Modelarea conturului cu laser cu Laseev este potrivită în special pentru zonele mai mici și mai sensibile de grăsime pe care liposucția standard a fost capabilă să le trateze până acum doar într-o măsură limitată. Acestea includ tratamentul pentru grăsimea obrajilor, bărbia dublă, partea superioară abdomen, partea superioară a brațelor și zona genunchilor. De asemenea, este ideal pentru tratarea tumorilor adipoase benigne, numite și lipoame, și a gropițelor pielii, numite și celulită.


Beneficii: 

- Mai puțină inflamație postoperatorie a țesutului;

- Sângerare foarte mică în timpul operației;

- Vedere clară a locului de operare;

- Efecte secundare minime ale operației;

- Este posibil tratament ambulatoriu cu anestezic local;

- Timp scurt de reabilitare;

- Protecție optimă a țesutului din jur;

- Întărirea țesuturilor de lungă durată;

- Puține complicații și doar efecte secundare minore;

- Aproape fără risc de infecție;

- Practic fără cicatrici;

- Fără sângerare postoperatorie sau formare de edem (de regulă). 


Funcția de îndepărtare vasculară:

- Îndepărtarea vasculară: Fața, brațele, picioarele și întregul corp;

- Tratamentul leziunilor pigmentare: pete, pete de vârstă, arsuri solare, pigmentare;

- Proliferarea benignă: excrescență cutanată: Milia, nev hibrid, nev intradermic, neg plat, granule de grăsime;

- Clearance-ul vascular, leziuni vasculare;

- Ulcere ale picioarelor;

- Clearance-ul de păianjen de sânge;

- Cheaguri de sânge. 


Funcția de îndepărtare a ciupercii unghiilor de la picioare:

- Tratamentul ciupercii unghiilor de la picioare;

- Tratamentul paronichiei;

- Remedii;

- Onicomicoza infecții fungice ale picioarelor și unghiilor;

- Paronychia Green;

- Sindromul unghiilor bacteriene;

- Infecția cu pliul unghiilor;

- Fizioterapia este o funcție cheie;

- Ameliorează toate tipurile de dureri de pe întregul corp, în interior sau în exterior (dureri de spate, gât, dureri de umăr);

- Ameliorează durerea de la rană, leziuni, după intervenție chirurgicală, sterilizare și dezinfecție pentru a se recupera mai rapid și mai bine, repararea după intervenție chirurgicală, vindecarea rănilor;

- Toate tipurile de antiinflamatoare; leziuni musculare și sportive trase;

- Osteoartrită genunchi Spondiloză lombară ; Spondiloză cervicală Entorse Led;

- Post-traumatism ;Umăr înghețat ;Fasciită plantară ;Lopatie spondică;

- Dureri de talie ;Boală profesională ;Boală reumatică;

- Tennis Elbow Tensiune lombară ; Condiții artritice;

- Sindromul de tunel carpian;Recuperare postoperatorie;

- Discuri bombate, topite sau alunecate;

- Dureri de cap, inclusiv migrenă. 


Parametrii

- Tip laser:  Diodă Laser Galiu-Aluminiu-Arsenid GaAlAs;

- Lungime de undă:  980nm+1470nm;

- Putere de iesire:  20W pentru 980nm, 3W pentru 1470nm;

- Moduri de lucru:  CW, Pulse și Single;

- Fascicul de țintire:  Indicator luminos roșu reglabil 650nm;

- Diametrul fibrei:  0,4 mm/0,6 mm/0,8 mm Fibră goală opțional;

- Conector de fibră:  Standardul internațional SMA905;

- Puls/Întârziere:  0.05-1.00s;

- Greutate brută:   22 kg;

- Mărimea:   48*40*30cm. 

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Produse asemănătoare

Descriere Specificatii Review clienti

Suport telefonic: 0746562389

De luni pana vineri: 09:00 - 17:00

whatsapp