076363950X - comenzi@komecosmetic.ro

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 250 lei

Search Facebook Instagram

Aparat Dioda Laser 980nm + 1470nm Ablație cu laser fistulă anala, hemoroizi, proctologie și sinus pilonidal 47W

Cod produs: 1002176 Adauga in wishlist
  • 99,999 lei
  • 56,890 lei

43%

  • Livrare gratuită de la 300 lei detalii
  • Plăți sigure prin card sau ramburs
  • Gama de produse diversificata
  • Retur in 14 zile

DETALII DESPRE PRODUS


Platforma LASEEV se bazează pe caracteristicile de absorbție ale lungimilor de undă de 980 nm și 1470 nm, care, datorită interacțiunii sale remarcabile cu apă și hemoglobină și adâncimea moderată de penetrare în țesutul discului, permite procedurilor să fie efectuate în siguranță și cu precizie, mai ales în apropierea unor structuri anatomice delicate.

Lungimea de undă de 980 nm are o absorbanță mare în hemoglobină, în timp ce cea de 1470 nm are o absorbanță mare în apă. Prin urmare, adâncimea de penetrare termică a laserului poate fi ajustată la nevoile unei anumite aplicații doar cu vârful degetului. Acest lucru permite efectuarea unor proceduri sigure și precise în apropierea structurilor delicate, protejând în același timp țesutul din jur.

În comparație cu laserul CO2, acest set special de lungimi de undă prezintă o hemostază semnificativ mai bună și previne sângerarea în timpul operației, chiar și în structurile hemoragice precum polipii nazali și hemangiomul. Cu sistemul laser, exciziile precise, inciziile și vaporizarea țesutului hiperplazic și tumoral pot fi efectuate eficient. 

Tehnică de ablație a hemoroizilor cu laser, cunoscută și sub denumirea de hemoroidoplastie cu laser sau obliterare cu laser, este bine stabilită în tratamentul bolilor hemoroidale de gradele II, III și IV prin obliterarea hemoroidală cu laser. 


De ce 980nm+1470nm? 

Gradul optim de absorbție a apei în țesut, emite energie la lungimea de undă de 1470 nm. Lungimea de undă are un grad ridicat de absorbție a apei în țesut, iar 980 nm asigură o absorbție ridicată a hemoglobinei. Proprietatea bio-fizică a undei utilizate în laserul Laseev înseamnă că cel de ablație este superficial și controlat și, prin urmare, nu există niciun risc de deteriorare a țesuturilor adiacente. În plus, are un efect foarte bun asupra sângelui (fără risc de sângerare). Aceste caracteristici fac laserul Laseev mai sigur.


Care sunt aplicațiile laserului cu diode în proctologie?

- Hemorroidectomie;

- Coagularea endoscopică a hemoroizilor și a pedunculilor hemoroidali;

- Rhagades;

- Fistule anale transfincterice joase, medii și înalte, atât simple cât și multiple, și recidive;

- Fistula perianală;

- Fistula sacrococcigiana (sinus pilonidanilis);

- Polipi;

- Neoplasme. 


Cum funcționează?

O intervenție chirurgicală plastică cu laser hemoroizi presupune introducerea unei fibre, în cavitatea plexului hemoroizilor și obliterarea acesteia cu un fascicul de lumină la lungimea de undă de 1470 nm. Emisia submucoasă de lumină  provoacă micșorarea masei hemoroizilor, țesutul conjunctiv se reînnoiește - mucoasa este lipită de țesuturile subiacente, eliminând astfel riscul prolapsului nodulului. Tratamentul duce la reconstrucția colagenului și restabilește structura anatomică naturală. Procedura se efectuează în ambulatoriu sub anestezie locală sau sedare ușoară. Utilizarea tehnicii de ablație cu laser este mai confortabilă atât pentru pacient cât şi pentru medic.


Beneficii pentru pacient:

• Tratamente nedureroase;

• Fără risc de afectare a mucoasei și sfincterului;

• Risc scăzut de complicații;

• Reducerea țesutului în pernele venoase hemoroidale;

• Procedura ambulatorie sau intervenție chirurgicală de o zi;

• Timp scurt de recuperare. 


Beneficii pentru medic:

• Nu este nevoie să tăiați;

• Tratament fără utilizarea benzilor de cauciuc, agrafe, fire;

• Nu este nevoie să coaseți;

• Fără sângerare;

• Risc scăzut de complicații;

• Posibilitatea de a repetă tratamentul. 


Aplicații

- Aplicare întră-discală pe coloana cervicală, coloana toracală, coloana lombară;

Neurotomie de ramură medială pentru articulațiile fațete;

Neurotomie de ramură laterală pentru articulațiile sacroiliace. 


Indicații

- Hernii de disc conținute cu stenoză foraminală consecutivă;

Stenoză spinală discogenă;

Sindroame dureroase discogenice;

- Sindrom fațetar cronic și articulației sacroiliace;

Alte aplicații chirurgicale, de exemplu cot de tenis, pinten calcanean. 


Aplicații:

NAS

- Polip nazal, rinită;

Reducerea cornetelor;

Papilom;

Chisturi și mucocel;

Epistaxis;

Stenoză și Sinechie;

Chirurgie sinusală;

Dacriocistorinostomia (DCR).

GÂT

- Uvulopalatoplastie (LAUP);

Glosectomie;

Polipi ai corzilor vocale;

Epiglottectomie;

Strictiuni;

- Chirurgie sinusală;

- Tratament ambulatoriu. 


Chirurgia endo-nazală

Chirurgia endoscopică este un proces consacrat, modern, în tratamentul sinusurilor nazale și paranazale. Cu toate acestea, din cauza tendinței puternice de sângerare a țesutului mucoasei, tratamentul chirurgical în această zonă este adesea provocator. Câmpul vizual de operare deficitar din cauza sângerării duce adesea la lucru imprecis; ambalarea nazală prelungită și efortul semnificativ al pacientului și al medicului este de obicei inevitabil.

Principalul imperativ în chirurgia endonasal este menținerea cât mai mult posibil a țesutului mucoasei din jur. Noul proiect de fibră, cu vârf de fibră conică specială la capătul distal, permite intrarea atraumatică în țesutul cornetului nasului, iar vaporizarea ar putea fi efectuată în mod interstițial pentru a proteja complet mucoasa exterioară.

Datorită interacțiunii ideale laser-țesut cu lungimea de undă de 980 nm / 1470 nm, țesutul adiacent este protejat în mod optim. Acest lucru duce la reepitelizarea rapidă a zonelor osoase care fuseseră deschise. Ca rezultat al efectului hemostatic bun, pot fi efectuate proceduri precise cu o vedere clară a zonei de operare. Folosind fibrele laser optice fine și flexibile cu diametrul miezului de min. 400 μm, acces optim la toate zonele nazale este garantat.

Avantaje

- Precizie microchirurgicală;

Umflarea postoperatorie minimă a țesutului;

Operație fără sânge;

- Viziune clară a câmpului operator;

Efecte secundare operatorii minime;

Operație în ambulatoriu posibilă sub anestezie locală;

Perioadă scurtă de recuperare;

Conservarea optimă a mucoasei înconjurătoare. 


Orofaringe

Una dintre cele mai frecvente operații din zona orofaringelui islaseramigdaltomia la copii (Kissing Tonsils). În hiperplaziile amigdale simptomatice pediatrice, LTT reprezintă o alternativă sensibilă, blândă și cu risc foarte scăzut la amigdalectomiei (copii până la 8 ani). Riscul de sângerare postoperatorie este minim. Cantitatea minimă de vopsea postoperatorie datorită perioadei scurte a vindecării, capacitatea de a efectua operații în ambulatoriu (cu anestezie generală) și lăsarea în urmă a parenchimului amigdalian sunt avantaje semnificative ale laseramigdaltomiei.

Datorită interacțiunii ideale laser-țesut, tumoră sau displaziile pot fi îndepărtate fără sânge, păstrând în același timp țesutul adiacent neafectat. O glosectomie parțială se face sub
anestezie generală într-o sala de operație de spital.

Avantaje:

- Operație în ambulatoriu posibilă;

Procedură minim invazivă, fără sânge;

Timp scurt de recuperare cu durere postoperatorie mică. 


Dacriocistorinostomia (DCR)

Drenajul îngreunat al lichidului lacrimal, cauzat de blocarea canalului lacrimal, este o afecțiune comună, în special în rândul pacienților în vârstă. Metodă tradițională de tratament este redeschiderea chirurgicală a canalului lacrimal extern. Cu toate acestea, această procedură este lungă și dificilă, asociată cu un potențial ridicat de efecte secundare, cum ar fi sângerare puternică, postoperatorie și cicatrizare. Face ca redeschiderea canalului lacrimal să fie mai rapidă, procedură minim invazivă. Canula subțire cu dornul în formă atraumatică se introduce o singură dată pentru a efectua tratamentul fără durere și fără sânge. Apoi, drenajul necesar se instalează în loc folosind aceeași canulă. Procedura se poate face sub anestezie locală și nu lasă cicatrici.

Avantaje

Procedura atraumatică;

Complicații și efecte secundare limitate;

Anestezie locală;

Fără sângerare postoperatorie sau formare de edem;

Fără infecții;

Fără cicatrici;


Otologie

În domeniul Otologiei, sistemele laser cu diode  extind gama de opțiuni de tratament minim invaziv. Laserul este o operație de tratament minim invazivă și fără sânge care deschide timpanul printr-o tehnică de contact cu o singură lovitură. 

Emisia de lichid este ușor de manevrat și, prin urmare, procesul de vindecare după inflamație este considerabil mai scurt, comparativ cu opțiunile convenționale de tratament chirurgical.

Un număr mare de pacienți suferă de OTOSCLEROZA la urechea medie. Tehnica, combinată cu fibre flexibile și subțiri de 400 de microni, oferă chirurgilor urechi opțiuni de tratament minim invaziv cu laser (o singură împușcare cu laser cu puls pentru a perfora placa piciorului) și (o deschidere circulară a plăcii etrierului pentru picior). În comparație cu laserul CO2, metodă fasciculului de contact are avantajul de a elimina riscul că energia laserului să afecteze din neatenție alte zone din structura mică a urechii medii.


Laringele

Principalul imperativ în tratamentele chirurgicale în zona laringelui este evitarea formării semnificative a cicatricilor și a pierderii nedorite de țesut, deoarece această poate afecta semnificativ funcțiile fonetice. Modul de aplicare cu laser cu diodă în impulsuri este utilizat aici. Astfel, adâncimea de penetrare termică poate fi redusă și mai mult; vaporizarea țesuturilor și rezecția țesuturilor pot fi executate cu precizie și într-o manieră controlată, chiar și pe structurile sensibile, protejând în același timp în mod optim țesutul din jur. Principalele indicații: vaporizarea tumorilor, papiloame, stenoză și îndepărtarea polipilor corzilor vocale.


Pediatrie

În procedurile pediatrice, intervenția chirurgicală implică adesea structuri foarte înguste și delicate. Sistemul laser oferă avantaje considerabile. Folosind fibre laser extrem de subțiri, cum ar fi în legătură cu un microendoscop, chiar și aceste structuri pot fi ușor accesibile și tratate cu precizie. De exemplu, papilomul recurent, o indicație foarte frecventă la copii, devine o operație fără sânge și nedureroasă, măsurile postoperatorii fiind reduse semnificativ.

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Produse asemănătoare

Descriere Specificatii Review clienti

Suport telefonic: 0746562389

De luni pana vineri: 09:00 - 17:00

whatsapp