076363950X - comenzi@komecosmetic.ro

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 250 lei

Search Facebook Instagram

Aparat Laser PicoSecond Q switched Profesional 1MILION Impulsuri, Indepartare Tatuaje Negre|Color, Pete Pigmentare, Skin Rejuvenation, Carbon Peel PICOs

Cod produs: 1002138 Adauga in wishlist
  • 35,999 lei
  • 20,999 lei

41%

  • Livrare gratuită de la 300 lei detalii
  • Plăți sigure prin card sau ramburs
  • Gama de produse diversificata
  • Retur in 14 zile

DETALII DESPRE PRODUS


Pigmentul din țesutul bolnav poate fi zdrobit eficient de laserul instantaneu de înaltă energie. Principiul exploziei induse: energia ridicată adunată de laser este emisă instantaneu, astfel încât laserul cu lungimea de undă corespunzătoare poate pătrunde în epidermă într-un timp foarte scurt (doar 6nm), să ajungă la țesutul bolnav, să spargă rapid masă de pigment corespunzătoare, Faceți că masă de pigment să se extindă rapid atunci când este încălzită, să spargă și să se spargă instantaneu, iar masă pigmentară a epidermei superficiale este respinsă de corpul uman și va fi descărcată imediat din corp.

 

Caracteristici:

- Energia poate fi eliberată instantaneu într-o perioadă mai scurtă de timp, iar celulele pigmentare vor fi în mod natural zdrobite mai fin pentru a minimiza daunele termice, pentru a nu deteriora pielea.

- Picolaserul de 755 nm este eficient și puternic. Poate sparge melanină în nisip instantaneu. Necesită ședințe de tratament mai scurte, dar rezultat de tratament mai mare, tratamentul său este sigur și de durată, are un mare efect terapeutic asupra pistruilor, petelor de vârstă, pete verzi brune, nevus de Ota etc.

- În comparație cu echipamentul tradițional cu o singură lungime de undă de 1064 nm, are valoarea maximă de trei ori mai mare a melaninei decât mașina tradițională, iar combinația de patru capete de tratament într-unul a făcut că rezultatul tratamentului să fie mai bun și mai precis între diferite tipuri de tratament de înfrumusețare a pielii.

- Aparatul cu laser cu diode foarte avansat este proiectat pentru a elimina firele de păr nedorite din corpul tău în mod permanent. Tehnologia cu diode este cel mai bun lucru de pe piață atunci când vine vorba de îndepărtarea părului. Este foarte eficient și funcționează impecabil. Veți simți doar o senzație de furnicături pe piele, în timp ce laserul cu diodă își face magia.

Cu tehnologia de îndepărtare a părului cu diode, le poți oferi clienților tăi o soluție mai bună!


Ce este PicoSecond ?

PicoSecond Laser este un tratament rapid și ușor, nechirurgical, non-invaziv cu laser pentru piele, inclusiv pentru piept sau decolteu, față, mâini, picioare și multe altele.

PicoSecond Laser folosește impulsuri ultrascurte (o trilionime dintr-o secundă lungime) pentru a lovi melanină cu o presiune mare, melanină se sparge în particule minuscule asemănătoare prafului. Deoarece particulele sunt atât de mici, sunt mai ușor absorbite și eliminate de organism. Acest lucru poate însemna o eliminare mai bună a melaninei și mai puține tratamente în general.

Diferență între laserul Picosecundă și laserul Q-switch ND YAG

La a două lățime a impulsului laser Pico, generează un impuls fotomecanic care țintește particulele de pigment, făcându-și expansiunea volumului instantaneu și ducând la descompunerea țintei în microparticule, ceea ce este mult mai ușor de curățat pentru fagocite.

Laserul Q-switch are o lățime a impulsului de 5ns sau mai mult, în comparație cu laserul de picosecundă, creează particule mari și, cu o lățime mare a impulsului, energia de împrăștiere se îndreaptă către țesutul din jur, ceea ce duce la riscuri de deteriorare termică. Prin urmare, al doilea laser Pico oferă un tratament mai eficient și mai sigur decât laserul Q-switch.

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Produse asemănătoare

Descriere Specificatii Review clienti

Suport telefonic: 0746562389

De luni pana vineri: 09:00 - 17:00

whatsapp