076363950X - comenzi@komecosmetic.ro

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 250 lei

Search Facebook Instagram

Aparat Laser PicoSecond Profesional 1MILION Impulsuri, Indepartare Tatuaje Negre|Color, Pete Pigmentare, Skin Rejuvenation, Carbon Peel PICO+W

Cod produs: 1002138 Adauga in wishlist
  • 24,999 lei
  • 14,999 lei

40%

  • Livrare gratuită de la 300 lei detalii
  • Plăți sigure prin card sau ramburs
  • Gama de produse diversificata
  • Retur in 14 zile

DETALII DESPRE PRODUS

Combinând diferitele lungimi de undă de 1064 și 532nm și 1320nm, și un 755nm mai important, Picolaser este excelent pentru tratamentul tatuajelor, petelor, leziunilor vasculare superficiale și leziunilor pigmentate benigne.

Energia poate fi absorbită de melanină albastră și neagră. Melanină va fi fragmentată, poate fi metabolizată de sistemul limfatic sau îndepărtată din organism. Astfel, tatuajul sau alte pigmentări vor fi îndepărtate fără a deteriora țesutul normal. Tratamentul este sigur și convenabil, fără timpi de nefuncționare și efecte secundare.


Caracteristici:

1. Cu 1064 nm: este foarte eficient în tratarea tatuajelor albastru închis, negru și maro;

2. Cu 532 nm se pot elimina leziunile vasculare superficiale benigne și pigmentate și tatuajele de culori roșii, portocalii, galbene;

3. Cu 755nm, îndepărtarea pigmentului, îndepărtarea petelor, petelor solare, plăci senile, îndepărtarea cloasmei;

4. Cu 1320nm, albiți pielea, micșorați porii;

5. Îndepărtarea tuturor tipurilor de tatuaj pentru sprâncene, linia ochilor, linia buzelor, pleoapele, tatuajele etc;

6. Eliminarea pistruilor, cafelei, petelor superficiale și profunde, pigmentului de vârstă, semnelor din naștere, nevi, stropi de piele superioară, pigmentări traumatice, etc;

7. Tratamentul leziunilor cutanate ale vaselor de sânge, hemangiom, sânge roșu.


Avantaje:

1. Tehnologie înaltă: aparatul cu laser de picosecundă a folosit tehnologia exclusivă pentru a formă o vacuolare cu efect de piele, care poate proteja pielea de deteriorarea în timpul tratamentului;

2. Rapid eficient: procesul de tratament de îndepărtare a tatuajului se realizează de la 5 la 10 ori și de la 2 la 4 ori, ceea ce reduce considerabil timpul de tratament și recuperare, cu efect rapid și evident;

3. Siguranță confortabilă: poate elimina toate tipurile de pigmenți și tatuaje în mod eficient și în siguranță, deoarece laserul picosecunde utilizează o poziție precisă a terapiei țesuturilor țintă pentru a reduce deteriorarea pielii și pentru a obține efectul de îndepărtare a pistruilor ;

4. Nu precipită melanină. Laserul de picosecundă folosește impulsuri ultrascurte (o miliardime dintr-o secundă) pentru a lovi melanină cu o presiune mare, melanină se rupe în particule mici asemănătoare prafului. Deoarece particulele sunt atât de mici, sunt mai ușor absorbite. Eliminat de organism. Va reduce semnificativ umflarea postoperatorie, un fenomen de precipitat de melanină;

5. 4 lungimi de undă disponibile — 1064nm, 532nm, 755nm și 1320nm;

6. Muncă mai sigură. Sistemele de curgere a apei și de nivel al apei păstrează componente optice valoroase. Mașina este întotdeauna în condiții de siguranță definite.


Cum funcționează aparatele-laser?

Laserele folosesc energia luminoasă, care, trecând printr-un mediu solid (de exemplu, cristal de neodymium-doped yttrium aluminum gârneț- ND-YAG sau cristal de Alexandrite), mediu lichid (pulsed dye laser) sau mediu gazos (dioxid de carbon - CO2), își selectează o anumită lungime de undă care să servească perfect scopului propus. Rază laserului este emisă asupra pielii și se absoarbe în mod selectiv la nivelul țesutului – țintă, în funcție de culoarea pe care o are acesta (roșu, albastru, maro) sau de conținutul de apă al acestuia. După absorbție, energia luminoasă se transformă în căldură, distrugând țesutul-țintă (de exemplu, rădăcina firului de par, vasele de sânge superficiale, petele maro determinate de soare etc.).


Cum sunt folosite în dermatologie?

În dermatogie, laserele sunt folosite în principal pentru ameliorarea aspectului general al pielii:

  • uniformizarea culorii pielii (ștergerea petelor roșii sau maronii)
  • îmbunătățirea texturii pielii
  • stimularea sintezei de colagen prin încălzirea profundă a țesutului
  • îndepărtarea de durata a firelor de par nedorite și al foliculitei (inflamatia foliculilor piloși) prin procedura de epilare definitivă


Contraindicații și efecte secundare:

medicamente fotosensibilizante (ex. retinoizi precum Sotret sau Roaccutane, dar și Tetraciclină, Doxiciclina sau antimalarice)

medicamente anticoagulante (ex. Heparina)  

boli fotosensibile (ex. lupus eritematos)    

expunerea recentă (în interval de 1 luna) la  ultraviolete (soare, solar)  

epilepsie

leziuni traumatice la nivelul pielii care urmează să fie tratate

utilizarea recentă a derivaților de acid retinoic topic (ex. Rețîn-A, Isotrexin) sau alfahidroxiacizi

infecție recentă cu virusul herpes simplex la nivelul zonei tratate

antecedente de cicatrizare  defectuoasă    

afecțiuni dermatologice la nivelul pielii care urmează a fi tratate, tatuaje

nevi (alunițe); acestea vor fi ocolite în timpul tratamentului.

Contraindicațiile tratamentului laser sunt în principal sarcina, bronzarea recentă (mai puțin de o lună), administrarea unor medicamente fotosensibilizante sau anumite boli precum lupusul eritematos.

Efectele secundare obișnuite asociate tratamentului laser variază de la înroșirea ușoară a pielii la formarea de pete roșii sau chiar mici vânătăi (care, însă, sunt temporare) sau, în cazul petelor maronii, închiderea culorii acestora, urmată de diparitia treptată.

Laserul ND:YAG este utilizat pentru tratamentul leziunilor vasculare, pigmentare, precum și pentru epilarea definitivă sau fotoîntinerire. Tratamentul este indicat pentru leziuni vasculare ale fetei, corpului și membrelor cu diametrul mai mic de 2 mm, deci nu a venelor dilatate varicos.
Sunt necesare unul sau mai multe tratamente, în funcție de calibrul vaselor și profunzimea lor față de nivelul tegumentului.


Procedură

În timpul procedurii vi se vor proteja ochii cu ochelari speciali. Pentru început, veți simți senzația de rece pentru că este necesară răcirea suprafeței pielii pentru a o proteja, urmată de o înțepătura la descărcarea flash-ului luminos, care dispare rapid după aplicarea piesei de răcire. Se poate aplică și crema anestezică cu cca. 30 min. înainte de tratament.


Post-procedură

Imediat după tratament poate apărea o roșeața și/sau edem minim care poate dura de la câteva ore până la 2-3 zile. Vasele mici dispar imediat, cele mai mari (sub 2 mm) devin albăstrui sau maronii, culoare care poate să persiste până la 1-2 luni.

Pentru diminuarea edemului se pot aplică pungi cu gheață la nevoie. Edemul apare mai frecvent când se tratează zone din jurul ochilor. Este indicat să se doarmă cu capul ridicat pentru a evita edemul. Riscul de apariție al unor tulburări de pigmentare ale pielii după acest tratament este minim. Pentru siguranță, se pot folosi creme cu factori de protecție solară timp de 3 luni în cazul expunerii prelungite la radiații U.V.

Pentru obținerea efectului dorit în tratamentul cu laser ND:YAG a leziunilor vasculare, pot fi necesare mai multe ședințe, în funcție de calibrul vaselor și profunzimea lor față de nivelul tegumentului, de particularitățile pielii fiecărei persoane.


Specificații:

- Frecventa 1-10Hz;

- Putere laser 10-2000mJ;

- Lungimi de unda : 3 - 532nm, 1064nm, 1320nm;

- Filtre noninvazive : 2 - 532nm, 1064nm OPTIONAL. 1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Produse asemănătoare

Descriere Specificatii Review clienti

Suport telefonic: 0746562389

De luni pana vineri: 09:00 - 17:00

whatsapp