076363950X - comenzi@komecosmetic.ro

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 250 lei

Search Facebook Instagram

Aparat Laser PicoSecond Profesional 1MILION Impulsuri, Indepartare Tatuaje Negre|Color, Pete Pigmentare, Skin Rejuvenation, Carbon Peel PICO+W

Cod produs: 1002138 Adauga in wishlist
  • 24,999 lei
  • 14,999 lei

40%

  • Livrare gratuită de la 300 lei detalii
  • Plăți sigure prin card sau ramburs
  • Gama de produse diversificata
  • Retur in 14 zile

DETALII DESPRE PRODUS


Laserul Picosecond folosește impulsuri ultrascurte (o trilionime dintr-o secundă lungime) pentru a lovi melanina cu o presiune mare, melanina se sparge în particule minuscule asemănătoare prafului. Deoarece particulele sunt atât de mici, sunt mai ușor absorbite și eliminate de organism. Acest lucru poate însemna o eliminare mai bună a melaninei și mai puține tratamente în general. Picosecond Laser este un tratament rapid și ușor nechirurgical al pielii cu laser pentru corp, inclusiv piept sau decolteu, față, mâini, picioare și multe altele.


Scopul aplicatiei:

- Tratament blând;

- Leziuni pigmentare profunde, cum ar fi Ota, alunița albastră;

- Nevus pigmentat superficial, cum ar fi pistrui, pete de vârstă și așa mai departe;

- Eliminați toate tipurile de tatuaje și tatuaj color, eyeliner cu model și așa mai departe;

- Micșorați porii mari, îndepărtați telangiectaziile mici, îmbunătățiți eficient funcția auxiliară de întinerire, cum ar fi acneea. 

 

Lungimi de undă:

1. Lungime de undă de 532 nm: scăpați de pistrui, tatuaj sprâncene, tatuaj nereușit pentru linia ochilor, tatuaj, linia buzelor, pigment, telangiectazie în roșu, maro și roz, etc., culoare deschisă.

2. Cap de fagure cu lungime de undă de 755 nm, profesional pentru pete, îndepărtarea pistruilor, albirea pielii și întinerirea pielii.

3. Lungime de undă 1064nm: scăpați de pistrui și pete galbene maro, tatuaj sprâncene, tatuaj nereușit pe linia ochilor, tatuaj, semn de naștere și nevus Ota, pigmentare și pată de vârstă, nevus în negru și albastru, roșu stacojiu, cafea profundă și etc. adânc culoare.

4. Lungime de undă de 1320 nm: îndepărtarea porilor de micșorare, îndepărtarea capului poblack, strângerea și albirea pielii, întinerirea pielii, îndepărtarea ridurilor.


Cum funcționează aparatele-laser?

Laserele folosesc energia luminoasă, care, trecând printr-un mediu solid (de exemplu, cristal de neodymium-doped yttrium aluminum gârneț- ND-YAG sau cristal de Alexandrite), mediu lichid (pulsed dye laser) sau mediu gazos (dioxid de carbon - CO2), își selectează o anumită lungime de undă care să servească perfect scopului propus. Rază laserului este emisă asupra pielii și se absoarbe în mod selectiv la nivelul țesutului – țintă, în funcție de culoarea pe care o are acesta (roșu, albastru, maro) sau de conținutul de apă al acestuia. După absorbție, energia luminoasă se transformă în căldură, distrugând țesutul-țintă (de exemplu, rădăcina firului de par, vasele de sânge superficiale, petele maro determinate de soare etc.).


Cum sunt folosite în dermatologie?

În dermatogie, laserele sunt folosite în principal pentru ameliorarea aspectului general al pielii:

  • uniformizarea culorii pielii (ștergerea petelor roșii sau maronii)
  • îmbunătățirea texturii pielii
  • stimularea sintezei de colagen prin încălzirea profundă a țesutului
  • îndepărtarea de durata a firelor de par nedorite și al foliculitei (inflamatia foliculilor piloși) prin procedura de epilare definitivă


Contraindicații și efecte secundare:

medicamente fotosensibilizante (ex. retinoizi precum Sotret sau Roaccutane, dar și Tetraciclină, Doxiciclina sau antimalarice)

medicamente anticoagulante (ex. Heparina)  

boli fotosensibile (ex. lupus eritematos)    

expunerea recentă (în interval de 1 luna) la  ultraviolete (soare, solar)  

epilepsie

leziuni traumatice la nivelul pielii care urmează să fie tratate

utilizarea recentă a derivaților de acid retinoic topic (ex. Rețîn-A, Isotrexin) sau alfahidroxiacizi

infecție recentă cu virusul herpes simplex la nivelul zonei tratate

antecedente de cicatrizare  defectuoasă    

afecțiuni dermatologice la nivelul pielii care urmează a fi tratate, tatuaje

nevi (alunițe); acestea vor fi ocolite în timpul tratamentului.

Contraindicațiile tratamentului laser sunt în principal sarcina, bronzarea recentă (mai puțin de o lună), administrarea unor medicamente fotosensibilizante sau anumite boli precum lupusul eritematos.

Efectele secundare obișnuite asociate tratamentului laser variază de la înroșirea ușoară a pielii la formarea de pete roșii sau chiar mici vânătăi (care, însă, sunt temporare) sau, în cazul petelor maronii, închiderea culorii acestora, urmată de diparitia treptată.

Laserul ND:YAG este utilizat pentru tratamentul leziunilor vasculare, pigmentare, precum și pentru epilarea definitivă sau fotoîntinerire. Tratamentul este indicat pentru leziuni vasculare ale fetei, corpului și membrelor cu diametrul mai mic de 2 mm, deci nu a venelor dilatate varicos.
Sunt necesare unul sau mai multe tratamente, în funcție de calibrul vaselor și profunzimea lor față de nivelul tegumentului.


Procedură

În timpul procedurii vi se vor proteja ochii cu ochelari speciali. Pentru început, veți simți senzația de rece pentru că este necesară răcirea suprafeței pielii pentru a o proteja, urmată de o înțepătura la descărcarea flash-ului luminos, care dispare rapid după aplicarea piesei de răcire. Se poate aplică și crema anestezică cu cca. 30 min. înainte de tratament.


Post-procedură

Imediat după tratament poate apărea o roșeața și/sau edem minim care poate dura de la câteva ore până la 2-3 zile. Vasele mici dispar imediat, cele mai mari (sub 2 mm) devin albăstrui sau maronii, culoare care poate să persiste până la 1-2 luni.

Pentru diminuarea edemului se pot aplică pungi cu gheață la nevoie. Edemul apare mai frecvent când se tratează zone din jurul ochilor. Este indicat să se doarmă cu capul ridicat pentru a evita edemul. Riscul de apariție al unor tulburări de pigmentare ale pielii după acest tratament este minim. Pentru siguranță, se pot folosi creme cu factori de protecție solară timp de 3 luni în cazul expunerii prelungite la radiații U.V.

Pentru obținerea efectului dorit în tratamentul cu laser ND:YAG a leziunilor vasculare, pot fi necesare mai multe ședințe, în funcție de calibrul vaselor și profunzimea lor față de nivelul tegumentului, de particularitățile pielii fiecărei persoane.


Specificații:

Frecvență: 1-10Hz;

Putere laser 10-2000mJ;

Lungimi de undă : 3 - 532nm, 1064nm, 1320nm;

Filtre noninvazive : 2 - 532nm, 1064nm OPTIONAL. 


1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Descriere Specificatii Review clienti

Suport telefonic: 0746562389

De luni pana vineri: 09:00 - 17:00

whatsapp