076363950X - comenzi@komecosmetic.ro

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 250 lei

Search Facebook Instagram

Aparat Laser Q-Switch PICOLaser Profesional 1,000,000 Impulsuri, Indepartare Tatuaje, Micropigmentare, Skin Rejuvenation, Carbon Peel Conrad

Cod produs: 1002138 Adauga in wishlist
  • 16,999 lei
  • 10,999 lei

35%

  • Livrare gratuită de la 300 lei detalii
  • Plăți sigure prin card sau ramburs
  • Gama de produse diversificata
  • Retur in 14 zile

DETALII DESPRE PRODUS


LASER-ul Nd-Yag este renumit pentru abilitatea să superioară de a trata culorile verde, albastru și roșu, recunoscute pentru dificultatea de a fi eliminate.

Procedura de îndepărtare a tatuajelor să fie una cu un disconfort minim pentru pacient, fără efecte secundare și cu o eficientă crescută.

Eficientă depinde de localizarea, adâncimea, tipul și compoziția de pigmenți ale tatuajului.

Siguranță pe care o garantăm în timpul procedurii este dată de abilitatea de a acționa strict asupra porțiunii de piele tatuate, fără a afecta pielea din jur.

În primul rând, laserul este absorbit de pigmentul corespunzător

În al doilea rând, masă pigmentului se extinde rapid și se sparge în particule.

În al treilea rând, particulele sunt absorbite de fagocite și excretate de către organism.

În cele din urmă, treptat pigmentul devine din ce în ce mai deschis până la dispariție.

Deoarece țesuturile normale nu absorb laserul cu lungimea de undă de 1064 și 532 nm, tatuajul sau alte pigmentări vor fi îndepărtate fără a le deteriora. Tratamentul este sigur și convenabil, fără timpi de nefuncționare și efecte secundare.


Principiul de funcționare:

Energia laserului ND:YAG cu comutare Q poate fi absorbită de melanină albastră și neagră. Melanină va fi fragmentată atât de mic încât poate fi metabolizată de sistemul limfatic sau evacuată din organism.

Laserul emis de sistem are o capacitate puternică de penetrare care îi permite să ajungă în stratul profund al dermului. Particulele de pigment absorb energia luminii și explodează brusc, izbucnesc în bucăți minuscule, reducând astfel densitatea culorii și scapă de ea.

Astfel, aparatul poate elimina în mod eficient pigmentările mutante și țesutul vascular bazat pe țesutul ambiental nedeteriorat. Această se numește „absorbție selectivă de căldură” principiu în domeniul medical.

Adoptând modelul Q-Switched ND: YAG, echipamentul folosește laser pentru a emite instantaneu energie mare, ceea ce distruge pigmentul țesuturilor patologice, și anume efectul exploziv lider al laserului: Energia mare emite instantaneu, făcând laserul cu o lungime de undă specială să pătrundă în epidermă și să pătrundă în pigmentul patologic. țesuturi în doar 6nms. Apoi pigmențîi se extind cu viteză maximă și explodează.


Avantaje:

- Laser Picosecond a folosit tehnologia unică pentru a formă o vacuolizare cu efect de piele, care poate proteja pielea de deteriorarea în timpul tratamentului. 

- Procesul de tratament pentru îndepărtarea pigmentului de la 5 la 10 ori redus la 2 până la 4 ori, reduce foarte mult timpul de tratament și de recuperare, cu o eficacitate rapidă și evidentă.

- Poate elimina toate tipurile de pigment și tatuaj în mod eficient și în siguranță, deoarece laserul de picosecundă utilizează poziționarea precisă a terapiei țesuturilor țintă pentru a reduce deteriorarea pielii pentru a obține efectul de pistrui.

- Laserul Picosecundă utilizează impulsuri ultrascurte (o trilionime dintr-o secundă lungime) pentru a lovi melanină cu o presiune mare, melanină se sparge în particule minuscule asemănătoare prafului. Deoarece particulele sunt atât de mici, sunt mai mult ușor absorbit și eliminat de organism. Va reduce semnificativ umflarea postoperatorie, fenomenul precipitat de melanină.

 

Aplicație:

- Îndepărtarea liniei sprâncenelor, a ochilor, a buzelor etc;

Îndepărtarea tatuajului (roșu, albastru, negru... etc);

Pată de clearance, nev negru, pete, pete de vârstă...etc;

Îndepărtarea leziunii vasculare și a vasului păianjen.


Ce este PicoSecond ?

PicoSecond Laser este un tratament rapid și ușor, nechirurgical, non-invaziv cu laser pentru piele, inclusiv pentru piept sau decolteu, față, mâini, picioare și multe altele.

PicoSecond Laser folosește impulsuri ultrascurte (o trilionime dintr-o secundă lungime) pentru a lovi melanină cu o presiune mare, melanină se sparge în particule minuscule asemănătoare prafului. Deoarece particulele sunt atât de mici, sunt mai ușor absorbite și eliminate de organism. Acest lucru poate însemna o eliminare mai bună a melaninei și mai puține tratamente în general.

Diferență între laserul Picosecundă și laserul Q-switch ND YAG

La a două lățime a impulsului laser Pico, generează un impuls fotomecanic care țintește particulele de pigment, făcându-și expansiunea volumului instantaneu și ducând la descompunerea țintei în microparticule, ceea ce este mult mai ușor de curățat pentru fagocite.

Laserul Q-switch are o lățime a impulsului de 5ns sau mai mult, în comparație cu laserul de picosecundă, creează particule mari și, cu o lățime mare a impulsului, energia de împrăștiere se îndreaptă către țesutul din jur, ceea ce duce la riscuri de deteriorare termică. Prin urmare, al doilea laser Pico oferă un tratament mai eficient și mai sigur decât laserul Q-switch.


Potrivit pentru:

- Eliminarea permanent sprâncene;

- Îndepărtarea buze;

- Îndepărtarea eyelinerului;

- Peeling de carbon;

- Eliminarea tatuajelor mici;


Include:

- Ochelari de protecție a ochilor pentru 1064 și 532 nm (verde);

- Ochelari de protecție 100% pentru client;

- Obiectiv de focalizare de 1064 nm;

- Obiectiv de focalizare 532 nm;

- Lentilă peeling carbon.


Specificațîi tehnice:

- Sursă de lumină: laser Nd: YAG cu comutare Q;

- Energia pulsului: Max 2000 mJ;

- Bătăile pulsului: 1-10 Hz;

- Dimensiune: 480 x 400 x 460 mm;

- Lungime de undă: 1064 nm + 532 nm + 1320nm Black Doll Carbon Peeling;

- Durata impulsului: 2 nano sec;

- Alimentare: 220V 6A;

- Greutate: 18 kg;

- Aprobare CE. 


1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Produse asemănătoare

Descriere Specificatii Review clienti

Suport telefonic: 0746562389

De luni pana vineri: 09:00 - 17:00

whatsapp